Haberfellner făină de grâu tip 405 / W480 universală 1 kg la prima vedere:


  • Potrivit pentru toate rețetele
  • 100% natural, fără aditivi
  • Fabricat din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Strict controlat cu pesticide

Haberfellner Făină de grâu tip 405 / W 480 universal

Făină populară de uz casnic care poate fi folosită pentru toate rețetele de gătit și de copt.

Făina de grâu Haberfellner de tip 405 (conform clasificării Germaniei) / W 480 (conform clasificării Austriei) universal este unul dintre clasicii făinurilor de uz casnic și ai făinurilor pentru prăjituri. Făina de grâu poate fi folosită pentru orice rețetă în care nu sunteți sigur ce făină să folosiți - fie că este simplă sau de semolă. Pentru făina de grâu se folosește numai grâu austriac . Grâul este garantat fără OMG și este strict controlat cu pesticide . Făina de grâu tip 405 / W 480 universal este ideală pentru producția de produse de patiserie, prăjituri, plăcinte, biscuiți, pentru legarea sosurilor și pentru toate aluaturile.

Făina de grâu tip 405 / W 480 universal dintr-o privire:

  • Potrivit pentru toate rețetele
  • 100% natural, fără aditivi
  • Fabricat din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Strict controlat cu pesticide
  • Tip 405 (conform tipizării Germania)
  • Tip W 480 (conform tipizării Austria)

Proprietăți:

  • Făină ideală pentru produse de panificație de culoare deschisă, cu pori fini
  • Cea mai populară făină de uz casnic
  • Proprietăți bune de coacere
  • Termen de valabilitate mai lung decât făina neagră
  • Conținut de minerale 0.40g / 100g

Utilizări:

Făină clasică de uz casnic potrivită pentru toate rețetele. Făină ideală pentru prăjituri, produse de patiserie fină, pâine albă, pentru legarea sosurilor și pentru aluaturi , cum ar fi patiseria choux, buretele, aluatul de drojdie sau patiseria scurtă.

Sfat:

Dacă doriți să vă preparați produsele de patiserie mai sănătoase și cu un conținut mai mare de nutrienți, fără a renunța la proprietățile de coacere pufoase și cu pori fini ale făinii de grâu de tip 405 / W 480 universal, amestecați făina cu o făină cu un număr de tip mai mare, cum ar fi făina de grâu de tip 500 / W 700 sau făina de secară de tip 997 / R 960.

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, dacă este posibil într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Cuprins:

1 kg
5 kg
25 kg

Producător "Haberfellner"

Haberfellner este făină - Cea mai bună calitate din Austria de peste 120 de Ani.

Cea mai pură făină de la una dintre cele mai moderne mori din Europa.

Numele Haberfellner reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria. Moara Haberfellner este cea mai mare companie privată de morărit din Austria și una dintre cele mai moderne mori din Europa. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, a unui laborator propriu și a unor standarde de calitate fără compromisuri, Haberfellner Mühle produce făină din cele mai bune materii prime de peste 120 de Ani.

Compania tradițională Haberfellner se aprovizionează cu cereale de cea mai bună calitate de la peste 300 de fermieri contractuali din Austria Superioară. Partenerii brutari ai lui Haberfellner sunt etichetați ca "brutari Backfein" și transformă făina în cele mai bune produse de Panificație. De ani de zile, brutarii au avut încredere în făinurile strict testate și de înaltă calitate de la Haberfellner Mühle. Prin intermediul proiectului durabil Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ, Haberfellner se bazează pe o calitate înaltă și constantă, de la cereale până la produsele de panificație Gustoase. Trasabilitatea completă de la cultivatorul de cereale, depozitarea și măcinarea acestora până la livrarea făinii finite este garantată prin utilizarea unor tehnologii moderne de Echipamente.

Cea mai bună calitate a făinii - Familia Haberfellner susține personal această Promisiune.

Regionalitate și produse din țara natală - aceasta este ceea ce reprezintă moara tradițională Haberfellner. În filozofia sa durabilă, Haberfellner Mühle acordă o mare importanță angajamentului în ceea ce privește procurarea celor mai bune materii prime, tehnologiile de produs și protecția Mediului. Managementul de familie și angajații motivați ai Haberfellner reprezintă o bază solidă pentru un viitor de Succes. Cu know-how-ul, experiența dobândită de-a lungul a 120 de ani și standardele înalte de calitate, Haberfellner Mühle creează cea mai pură făină pentru cele mai bune rețete culinare și produse de patiserie Delicioase.

Varietate extraordinară de făinuri, la fel de multifațetate ca și natura însăși

Fie că este vorba de produse de patiserie fină, prăjituri, sosuri, pizza, găluște, tăiței sau pâine mixtă puternică - compania tradițională Haberfellner are în gama sa făina și grișul potrivit pentru fiecare rețetă de gătit și de Copt: făină de grâu tip 405 / W 480 netedă, aderentă și universală, făină de grâu tip 1050 / W 1600, făină integrală de grâu, făină de spelta tip 550 / W 700 netedă, făină Kornplus 10 cereale, făină de secară tip 997 / W 960, făină de grâu tip 550 / W 700, făină specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, făină de turtă dulce pentru coacere, făină de grâu Grosieră.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare Delicat.

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi obținută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făina de grâu și făina de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*