Haberfellner făină de grâu tip 405 / W480 netedă 1 kg la prima vedere:


  • Pentru toate aluaturile care nu trebuie să se umfle sau să se odihnească
  • 100% natural, fără aditivi
  • Fabricat din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Strict controlat cu pesticide

Haberfellner Făină de grâu tip 405 / W 480 netedă

Ideal pentru prepararea tuturor aluaturilor care nu trebuie să se umfle sau să se odihnească.

Fie că este vorba de gătit sau de copt, pentru plăcinte, prăjituri sau alte produse de patiserie fină: Cu făina de grâu de tip 405 (conform tipizării Germania) / W 480 (conform tipizării Austria) netedă veți reuși într-o clipită să obțineți produse de panificație și de patiserie fine din aluat cu praf de copt, aluat de drojdie, aluat choux și masă de burete sau de nisip. Datorită dimensiunii fine a boabelor, făina de grâu tip 405 / W 480 glatt se combină mai repede cu celelalte ingrediente decât făina cu aderență mare. Pentru făina de grâu se folosește numai grâu austriac. Grâul este strict controlat cu pesticide și garantat fără OMG.

Făina de grâu tip 405 / W 480 netedă dintr-o privire:

  • Pentru toate aluaturile care nu trebuie să se umfle sau să se odihnească
  • 100% natural, fără aditivi
  • Fabricat din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Strict controlat cu pesticide
  • Tip 405 (conform tipizării Germania)
  • Tip W 480 (conform tipizării Austria)

Proprietăți:

  • Făină măcinată deosebit de fin
  • Făină ideală pentru produse de patiserie ușoară
  • Făină populară de uz casnic
  • Proprietăți bune de coacere
  • Termen de valabilitate mai lung decât făina neagră
  • Conținut de minerale aprox. 0,40 g / 100 g

Utilizări:

Făina de grâu tip 405 / W 480 netedă este versatilă în bucătăria de gătit și de copt. Făina de grâu este potrivită în special pentru prepararea produselor de patiserie din aluat de praf de copt, aluat de drojdie, aluat choux, nisip sau burete. Făina de grâu tip 405 / W 480 netedă este, de asemenea, excelentă pentru legarea sosurilor, strudelurilor, clătitelor sau biscuiților.

Sfat:

Puteți face diferența între făina simplă și făina cu o aderență bună prin frecarea făinii între degetul mare și arătător. Făina netedă se simte mai fină decât făina antiderapantă și se folosește în toate rețetele de gătit și de copt în care aluatul nu trebuie să se umfle. Datorită granulației sale deosebit de fine, făina simplă se combină mai repede cu restul ingredientelor sub acțiunea căldurii decât făina nedecorticată.

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Cuprins:

1 kg
5 kg
25 kg

Producător "Haberfellner"

Haberfellner este făină - Cea mai bună calitate din Austria de peste 120 de Ani.

Cea mai pură făină de la una dintre cele mai moderne mori din Europa.

Numele Haberfellner reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria. Moara Haberfellner este cea mai mare companie privată de morărit din Austria și una dintre cele mai moderne mori din Europa. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, a unui laborator propriu și a unor standarde de calitate fără compromisuri, Haberfellner Mühle produce făină din cele mai bune materii prime de peste 120 de Ani.

Compania tradițională Haberfellner se aprovizionează cu cereale de cea mai bună calitate de la peste 300 de fermieri contractuali din Austria Superioară. Partenerii brutari ai lui Haberfellner sunt etichetați ca "brutari Backfein" și transformă făina în cele mai bune produse de Panificație. De ani de zile, brutarii au avut încredere în făinurile strict testate și de înaltă calitate de la Haberfellner Mühle. Prin intermediul proiectului durabil Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ, Haberfellner se bazează pe o calitate înaltă și constantă, de la cereale până la produsele de panificație Gustoase. Trasabilitatea completă de la cultivatorul de cereale, depozitarea și măcinarea acestora până la livrarea făinii finite este garantată prin utilizarea unor tehnologii moderne de Echipamente.

Cea mai bună calitate a făinii - Familia Haberfellner susține personal această Promisiune.

Regionalitate și produse din țara natală - aceasta este ceea ce reprezintă moara tradițională Haberfellner. În filozofia sa durabilă, Haberfellner Mühle acordă o mare importanță angajamentului în ceea ce privește procurarea celor mai bune materii prime, tehnologiile de produs și protecția Mediului. Managementul de familie și angajații motivați ai Haberfellner reprezintă o bază solidă pentru un viitor de Succes. Cu know-how-ul, experiența dobândită de-a lungul a 120 de ani și standardele înalte de calitate, Haberfellner Mühle creează cea mai pură făină pentru cele mai bune rețete culinare și produse de patiserie Delicioase.

Varietate extraordinară de făinuri, la fel de multifațetate ca și natura însăși

Fie că este vorba de produse de patiserie fină, prăjituri, sosuri, pizza, găluște, tăiței sau pâine mixtă puternică - compania tradițională Haberfellner are în gama sa făina și grișul potrivit pentru fiecare rețetă de gătit și de Copt: făină de grâu tip 405 / W 480 netedă, aderentă și universală, făină de grâu tip 1050 / W 1600, făină integrală de grâu, făină de spelta tip 550 / W 700 netedă, făină Kornplus 10 cereale, făină de secară tip 997 / W 960, făină de grâu tip 550 / W 700, făină specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, făină de turtă dulce pentru coacere, făină de grâu Grosieră.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare Delicat.

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi obținută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făina de grâu și făina de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


16 noiembrie 2020 18:34

Sehr zufrieden!

Kenne dieses Mehl von unseren Freunden in Österreich. Endlich kann man es in Deutschland beziehen. Super gut für Plätzchen, Hefeteig, Mehlspeisen etc.! Bestellung problemlos, Lieferung schnell und unkompliziert.

Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*