Făină integrală de secară ecologică 25 kg la prima vedere:


  • Pentru coacerea pâinii integrale sănătoase, a pâinii mixte și a produselor de patiserie speciale
  • Bogată în minerale, fibre și vitamine
  • Sigiliul ecologic AMA și sigiliul de calitate ecologică
  • Origine trasabilă până la fermier
  • Cereale ecologice din Austria
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor

Făină de secară integrală ecologică Premium

Făină de secară integrală organică fin măcinată pentru pâine aromată și produse de patiserie integrală consistente.

Făina de secară integrală ecologică are cea mai înaltă calitate ecologică, care este garantată de sigiliul de calitate ecologică și de sigiliul ecologic AMA. În tradiționalul St. Martin im Innkreis, 100% secară austriacă este măcinată cu grijă și cu măiestrie în făină organică. Făina de secară integrală organică puternică este potrivită pentru prepararea pâinilor integrale de secară, a pâinilor cu aluat acrișor, a pâinilor mixte și a produselor de patiserie integrale consistente. Secara este garantată fără OMG.

Făina de secară integrală ecologică dintr-o privire:

  • Pentru pâine consistentă și produse de patiserie integrală aromate
  • Sigiliul AMA pentru produse ecologice, sigiliul de calitate ecologică
  • Origine trasabilă până la fermier
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor

Proprietăți:

  • Măcinată din cereale integrale
  • Bogată în fibre, vitamine și minerale
  • Făină de pâine populară
  • Aromată, sățioasă și sănătoasă
  • Proprietăți bune de coacere

Utilizare:

Făina de secară integrală ecologică este o făină de pâine clasică datorită aromei sale puternice, iar coacerea cu ea este de două ori mai satisfăcătoare: produsele de patiserie integrale nu numai că au un gust aromat și delicios, dar sunt și sățioase și sănătoase, deoarece boabele de secară integrală cu componentele sale valoroase sunt măcinate în timpul producției. Făina de secară integrală organică este ideală pentru pâini consistente, pâini integrale puternice, pâini mixte și pentru a face turtă dulce și produse de patiserie speciale.

Sfat:

Atunci când coaceți cu făină integrală de secară, este important să adăugați puțin mai mult lichid datorită capacității sale mai mari de umflare. În general, este suficient un plus de lapte sau apă de 10-20 %. Pâinile aromate și condimentate au un gust deosebit de bun atunci când amestecați făină integrală de secară organică cu făină integrală de grâu organică!

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros . Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi cutie de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Conținut:

25 kg

Producător "Premium Biomühle"

Moara organică premium - calitatea organică pe care o promite Numele.

Făină 100% organică de la una dintre cele mai moderne mori organice din Austria.

Premium Biomühle reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria Superioară. În moara ecologică tradițională din St. Martin im Innkreis, grâul 100% austriac este măcinat cu grijă și cu măiestrie în făină ecologică fără OMG. Făina de înaltă calitate produsă este de cea mai înaltă calitate ecologică, garantată de sigiliul de calitate ecologică și de sigiliul ecologic AMA. Toate materiile prime achiziționate pot fi urmărite până la Fermier.

Calitate, regionalitate și durabilitate pe toată linia de producție

Moara ecologică a fost înființată de una dintre cele mai importante și mai mari mori din Austria - Haberfellner Mühle (Grieskirchen/Austria Superioară) și Furthner Mühle (St. Martin/Austria Superioară) pentru producția de făină 100% Ecologică. În moara ecologică premium sunt măcinate numai cereale ecologice austriece de cea mai bună Calitate.

Înainte de a fi măcinat, fiecare bob trece printr-o procedură sofisticată de testare, în cadrul căreia se verifică textura corectă a suprafeței, infestarea cu mucegai și defectele de Culoare. În laboratorul intern, se efectuează analize de calitate pentru orice, de la materiile prime achiziționate până la făina Produsă. Fără excepție, fiecare livrare de cereale este testată pentru reziduuri de Contaminanți. Acest lucru înseamnă că sunt măcinate doar cele mai bune cereale organice, de cea mai bună Calitate.

Moara Premium Organică este certificată IFS din decembrie 2009. Alte certificări, cum ar fi AMA Bio-Gütesiegel și Bio-Gütesiegel, atestă standardul ridicat de Calitate.

Cea mai fină varietate de făină pentru rezultate senzaționale la coacere și gătit

Fie că este vorba de produse de patiserie, pâine, prăjituri sau găluște delicioase - cu făina ecologică de la Moara ecologică Premium puteți gusta diferența Fină. Cu sortimentul selectat, se pot crea tot felul de rețete de gătit și de Copt: făină de grâu bio de tip 550 / W 700, făină de grâu bio de tip 1050 / W 1600, făină de secară bio de tip 997 / R 960, făină de secară integrală bio, făină de grâu integrală Bio.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare delicat

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi făcută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făină de grâu și făină de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Bio, Fără GVO, Sigiliu de garanție AMA Bio

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*