Haberfellner făină de grâu tip 630 (DE) 700 (AT) netedă 1 kg la prima vedere:


  • Potrivită pentru aproape toate rețetele
  • Aromă fină de nucă
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Fabricat din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor

Haberfellner făină de spelta tip 630 / 700 netedă

Făină populară de uz casnic potrivită pentru multe rețete aromate de gătit și de copt.

Făina de spelta Haberfellner de tip 630 (conform clasificării Germaniei) / 700 (conform clasificării Austriei) netedă este una dintre făinurile clasice de uz casnic și de prăjituri și poate fi folosită în locul făinii de grâu în aproape toate rețetele convenționale de coacere și gătit. Fie că este vorba de produse de patiserie, prăjituri, plăcinte, tăiței, găluște sau pâine cu nuci - făina de spelta este un adevărat atotputernic în bucătărie! Pentru făina de spelta de tip 630 / 700 netedă se macină numai cea mai bună spelta austriacă. Se garantează că spelta nu conține OMG-uri și este strict controlată de pesticide.

Făina de spelta tip 630 / 700 netedă dintr-o privire:

  • Potrivită pentru aproape toate rețetele
  • Alternativă pentru făina de grâu
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor
  • Tip 630 (conform tipizării Germania)
  • Tip 700 (conform tipizării Austria)

Proprietăți:

  • Făină ideală pentru pâine, paste, prăjituri și plăcinte
  • Gust aromat de nucă
  • Făină populară de uz casnic
  • Proprietăți bune de coacere
  • Termen de valabilitate mai lung decât făina neagră

Utilizări:

Făina de spelta tip 630 / 700 netedă este potrivită pentru o varietate de rețete gustoase de gătit și de copt. În special la prepararea produselor de patiserie fină, cum ar fi prăjiturile și plăcintele din aluat buretat, nisip sau drojdie , făina de spelta tip 630 / W 700 netedă conferă produselor de patiserie o aromă fină de nucă. Acest "miracol de coacere" făinos este, de asemenea, potrivit pentru a face biscuiți, vafe, clătite, ștrudeluri, găluște consistente și tăiței.

Sfat:

Făina de spelta poate fi folosită în principiu în toate rețetele convenționale de panificație. Aluatul obținut din făină de spelta are nevoie de ceva mai mult timp de repaus decât cel obținut din făină de grâu convențională. Este recomandabil să se adauge cu aproximativ 5 % mai mult lichid în aluat, deoarece aluatul obținut din făină de spelta are o capacitate de umflare mai mare. Produsele gătite sau coapte din făină de spelta devin deosebit de gustoase atunci când în loc de apă se adaugă lapte în aluat.

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi cutii de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Conținut:

1 kg
5 kg
25 kg

Producător "Haberfellner"

Haberfellner este făină - Cea mai bună calitate din Austria de peste 120 de Ani.

Cea mai pură făină de la una dintre cele mai moderne mori din Europa.

Numele Haberfellner reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria. Moara Haberfellner este cea mai mare companie privată de morărit din Austria și una dintre cele mai moderne mori din Europa. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, a unui laborator propriu și a unor standarde de calitate fără compromisuri, Haberfellner Mühle produce făină din cele mai bune materii prime de peste 120 de Ani.

Compania tradițională Haberfellner se aprovizionează cu cereale de cea mai bună calitate de la peste 300 de fermieri contractuali din Austria Superioară. Partenerii brutari ai lui Haberfellner sunt etichetați ca "brutari Backfein" și transformă făina în cele mai bune produse de Panificație. De ani de zile, brutarii au avut încredere în făinurile strict testate și de înaltă calitate de la Haberfellner Mühle. Prin intermediul proiectului durabil Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ, Haberfellner se bazează pe o calitate înaltă și constantă, de la cereale până la produsele de panificație Gustoase. Trasabilitatea completă de la cultivatorul de cereale, depozitarea și măcinarea acestora până la livrarea făinii finite este garantată prin utilizarea unor tehnologii moderne de Echipamente.

Cea mai bună calitate a făinii - Familia Haberfellner susține personal această Promisiune.

Regionalitate și produse din țara natală - aceasta este ceea ce reprezintă moara tradițională Haberfellner. În filozofia sa durabilă, Haberfellner Mühle acordă o mare importanță angajamentului în ceea ce privește procurarea celor mai bune materii prime, tehnologiile de produs și protecția Mediului. Managementul de familie și angajații motivați ai Haberfellner reprezintă o bază solidă pentru un viitor de Succes. Cu know-how-ul, experiența dobândită de-a lungul a 120 de ani și standardele înalte de calitate, Haberfellner Mühle creează cea mai pură făină pentru cele mai bune rețete culinare și produse de patiserie Delicioase.

Varietate extraordinară de făinuri, la fel de multifațetate ca și natura însăși

Fie că este vorba de produse de patiserie fină, prăjituri, sosuri, pizza, găluște, tăiței sau pâine mixtă puternică - compania tradițională Haberfellner are în gama sa făina și grișul potrivit pentru fiecare rețetă de gătit și de Copt: făină de grâu tip 405 / W 480 netedă, aderentă și universală, făină de grâu tip 1050 / W 1600, făină integrală de grâu, făină de spelta tip 550 / W 700 netedă, făină Kornplus 10 cereale, făină de secară tip 997 / W 960, făină de grâu tip 550 / W 700, făină specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, făină de turtă dulce pentru coacere, făină de grâu Grosieră.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare Delicat.

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi obținută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făina de grâu și făina de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


4 aprilie 2022 21:32

Gutes Mehl, Brötchen, Brot werden super.

Sehr gutes Mehl, gut das ich sie entdeckt habe im Internet.

30 aprilie 2022 18:17

Qualität, wie man sie erwartet

Unsere erste Bestellung haben wir über Amazon gemacht, dann jedoch die Webseite entdeckt. Wir sind sehr zufrieden. Nicht nur das Mehl ist super, sondern es ist auch gut verpackt. Gerne würden wir wieder hier bestellen.

Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*