Haberfellner făină pentru pizza tip special 550 / W 700 / Tip 00 1 kg
35 RON*
În prezent nu este în stoc.
- Pentru pizza italiană originală
- Cea mai populară făină pentru pizza
- 100% naturală, fără aditivi
- Din cereale austriece
- Garantat fără OMG
- Calitatea brutăriei
- Control strict al pesticidelor
Haberfellner Făină pentru pizza tip special 550 / W 700 / Tipo 00
Cea mai bună făină de pizza pentru pizza crocantă originală, ca în Italia!
Făina de pizzaHaberfellner făină specială tip 550 (conform tipizării Germania) / W 700 (conform tipizării Austria) / Farina finissima Tipo 00 (conform tipizării Italia) este produsă exclusiv din soiuri de grâu de înaltă calitate, bogate în gluten și este potrivită, așa cum sugerează și numele, pentru aluaturi de pizzaelastice, aerisite și crocante. Fie că este vorba de pizza margarita, de rulouri de pizza sau de produse de patiserie italiene fine - cu această făină pentru pizza din grâu 100% austriac, puteți aduce bucătăria italiană acasă! Făina de pizza tip special 550 / W 700 / Tipo 00 poate fi utilizată și pentru toate celelalte rețete de gătit și de copt care pot fi realizate cu făină de grâu 405 / 480 netedă. Grâul este garantat fără OMG și este strict controlat cu pesticide.
Făina specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00 dintr-o privire:
- Pentru pizza italiană originală
- 100% natural, fără aditivi
- Fabricat din cereale austriece
- Garantat fără OMG
- Calitatea brutăriei
- Strict controlat cu pesticide
- Tip 550 (conform tipizării Germania)
- Tip W 700 (conform Austria)
- Tip W 00 (conform tipizării Italia)
Proprietăți:
- Pentru aluaturi de pizza elastice și aerisite
- Cea mai populară făină pentru pizza
- Potrivit pentru multe alte rețete de coacere și gătit
- Proprietăți bune de coacere
- Termen de valabilitate mai lung decât făina neagră
- Conținut de minerale 0.55g / 100g
Utilizare:
Cu făina specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, aluaturile de pizzaușoare și elastice pot fi coapte în cel mai scurt timp! La producerea făinii pentru pizza se amestecă doar soiurile de grâu cu cel mai mare conținut de gluten, adică cereale cu un conținut ridicat de gluten. Făina de pizza nu se folosește în bucătăria italiană doar pentru pizza sau rulouri de pizza. Pizzamehl Spezial Type 550 / W 700 / Tipo 00 poate fi folosit și la fabricarea produselor de patiserie din aluat de praf de copt, aluat de drojdie, aluat choux, nisip sau burete, pentru a lega sosuri, pentru strudeluri, clătite sau biscuiți .
Rețetă de bază pentru aluatul de pizza italian:
Ingrediente: 1 cub de drojdie sau drojdie uscată, 500 g făină de pizza, 2 linguri de ulei de măsline italian, 250 ml apă călduță, 1 linguriță de sare, 1 vârf de cuțit de zahăr.
- Mai întâi, cerneți făina de pizza într-un bol pentru aluatul de pizza.
- Se amestecă bine apa călduță cu drojdia, un vârf de cuțit de sare, zahărul și uleiul.
- Acum se toarnă amestecul de apă, drojdie și ulei peste făină.
- Mai întâi se frământă cu cârligul de aluat al unui mixer manual timp de aproximativ 5 minute.
- La final, se frământă cu mâna - astfel aluatul devine suplu și neted.
Sfatul nostru: Dacă aluatul se lipește prea mult de mâini, adăugați pur și simplu mai multă făină. - Acoperiți castronul cu aluat și lăsați-l la crescut într-un loc cald timp de aproximativ 45 de minute - astfel se dublează volumul aluatului de pizza .
- Între timp, curățați bucătăria și preîncălziți cuptorul la 250 de grade (cuptor cu ventilator 220).
- Acum tăiați aluatul de pizza în două și întindeți-l subțire pe o suprafață de lucru presă presărată cu făină.
- Se acoperă cu sos de roșii și cu tot felul de ingrediente, după preferință.
- Coaceți pizza în cuptor timp de aproximativ 15 minute. Rețeta face 2 pizza.
- Buon appetito!
Perioada de valabilitate și depozitare:
Făina trebuie depozitată la domiciliu, dacă este posibil într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi o cutie de plastic, pentru a preveni pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).
Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.
Cuprins:
- 1 kg
- 5 kg
- 25 kg
Țară de origine: | Austria |
---|---|
Calitate: | 100% ingrediente naturale, Fără GVO |
Login
25 mai 2020 15:54
Mehl
Super gut
Făina Haberfellner vă oferă cea mai înaltă calitate din Austria, bazată pe peste 120 de ani de tradiție și tehnologie de ultimă oră. Cu cereale de la fermieri regionali, Haberfellner garantează o cultivare durabilă și o trasabilitate completă. O varietate impresionantă de făinuri - de la făină de grâu la făină de speltă la făinuri speciale, cum ar fi făina de pizza - vă asigură că puteți găsi produsul potrivit pentru fiecare rețetă. Aveți încredere în calitatea și angajamentul fără compromisuri ale acestei companii tradiționale și experimentați modul în care făina Haberfellner vă îmbogățește bucătăria.