Haberfellner făină pentru pizza tip special 550 / W 700 / Tip 00 1 kg la prima vedere:


  • Pentru pizza italiană originală
  • Cea mai populară făină pentru pizza
  • 100% natural, fără aditivi
  • Din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Strict controlat cu pesticide

Haberfellner Făină pentru pizza tip special 550 / W 700 / Tipo 00

Cea mai bună făină de pizza pentru pizza crocantă originală, ca în Italia!

Făina de pizzaHaberfellner făină specială tip 550 (conform tipizării Germania) / W 700 (conform tipizării Austria) / Farina finissima Tipo 00 (conform tipizării Italia) este produsă exclusiv din soiuri de grâu de înaltă calitate, bogate în gluten și este potrivită, așa cum sugerează și numele, pentru aluaturi de pizza elastice, aerisite și crocante. Fie că este vorba de pizza margarita, de rulouri de pizza sau de produse de patiserie italiene fine - cu această făină pentru pizza din grâu 100% austriac, puteți aduce bucătăria italiană acasă! Făina de pizza tip special 550 / W 700 / Tipo 00 poate fi utilizată și pentru toate celelalte rețete de gătit și de copt care pot fi realizate cu făină de grâu 405 / 480 netedă. Grâul este garantat fără OMG și este strict controlat cu pesticide.

Făina specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00 dintr-o privire:

  • Pentru pizza italiană originală
  • 100% natural, fără aditivi
  • Fabricat din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Strict controlat cu pesticide
  • Tip 550 (conform tipizării Germania)
  • Tip W 700 (conform Austria)
  • Tip W 00 (conform tipizării Italia)

Proprietăți:

  • Pentru aluaturi de pizza elastice și aerisite
  • Cea mai populară făină pentru pizza
  • Potrivit pentru multe alte rețete de coacere și gătit
  • Proprietăți bune de coacere
  • Termen de valabilitate mai lung decât făina neagră
  • Conținut de minerale 0.55g / 100g

Utilizare:

Cu făina specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, aluaturile de pizza ușoare și elastice pot fi coapte în cel mai scurt timp! La producerea făinii pentru pizza se amestecă doar soiurile de grâu cu cel mai mare conținut de gluten, adică cereale cu un conținut ridicat de gluten. Făina de pizza nu se folosește în bucătăria italiană doar pentru pizza sau rulouri de pizza. Pizzamehl Spezial Type 550 / W 700 / Tipo 00 poate fi folosit și la fabricarea produselor de patiserie din aluat de praf de copt, aluat de drojdie, aluat choux, nisip sau burete, pentru a lega sosuri, pentru strudeluri, clătite sau biscuiți .

Rețetă de bază pentru aluatul de pizza italian:

Ingrediente: 1 cub de drojdie sau drojdie uscată, 500 g făină de pizza, 2 linguri de ulei de măsline italian, 250 ml apă călduță, 1 linguriță de sare, 1 vârf de cuțit de zahăr.

  1. Mai întâi, cerneți făina de pizza într-un bol pentru aluatul de pizza.
  2. Se amestecă bine apa călduță cu drojdia, un vârf de cuțit de sare, zahărul și uleiul.
  3. Acum se toarnă amestecul de apă, drojdie și ulei peste făină.
  4. Mai întâi se frământă cu cârligul de aluat al unui mixer manual timp de aproximativ 5 minute.
  5. La final, se frământă cu mâna - astfel aluatul devine suplu și neted.
    Sfatul nostru: Dacă aluatul se lipește prea mult de mâini, adăugați pur și simplu mai multă făină.
  6. Acoperiți castronul cu aluat și lăsați-l la crescut într-un loc cald timp de aproximativ 45 de minute - astfel se dublează volumul aluatului de pizza .
  7. Între timp, curățați bucătăria și preîncălziți cuptorul la 250 de grade (cuptor cu ventilator 220).
  8. Acum tăiați aluatul de pizza în două și întindeți-l subțire pe o suprafață de lucru presă presărată cu făină.
  9. Se acoperă cu sos de roșii și cu tot felul de ingrediente, după preferință.
  10. Coaceți pizza în cuptor timp de aproximativ 15 minute. Rețeta face 2 pizza.
  11. Buon appetito!

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, dacă este posibil într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi o cutie de plastic, pentru a preveni pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Cuprins:

  • 1 kg
  • 5 kg
  • 25 kg
Producător "Haberfellner"

Haberfellner este făină - Cea mai bună calitate din Austria de peste 120 de Ani.

Cea mai pură făină de la una dintre cele mai moderne mori din Europa.

Numele Haberfellner reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria. Moara Haberfellner este cea mai mare companie privată de morărit din Austria și una dintre cele mai moderne mori din Europa. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, a unui laborator propriu și a unor standarde de calitate fără compromisuri, Haberfellner Mühle produce făină din cele mai bune materii prime de peste 120 de Ani.

Compania tradițională Haberfellner se aprovizionează cu cereale de cea mai bună calitate de la peste 300 de fermieri contractuali din Austria Superioară. Partenerii brutari ai lui Haberfellner sunt etichetați ca "brutari Backfein" și transformă făina în cele mai bune produse de Panificație. De ani de zile, brutarii au avut încredere în făinurile strict testate și de înaltă calitate de la Haberfellner Mühle. Prin intermediul proiectului durabil Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ, Haberfellner se bazează pe o calitate înaltă și constantă, de la cereale până la produsele de panificație Gustoase. Trasabilitatea completă de la cultivatorul de cereale, depozitarea și măcinarea acestora până la livrarea făinii finite este garantată prin utilizarea unor tehnologii moderne de Echipamente.

Cea mai bună calitate a făinii - Familia Haberfellner susține personal această Promisiune.

Regionalitate și produse din țara natală - aceasta este ceea ce reprezintă moara tradițională Haberfellner. În filozofia sa durabilă, Haberfellner Mühle acordă o mare importanță angajamentului în ceea ce privește procurarea celor mai bune materii prime, tehnologiile de produs și protecția Mediului. Managementul de familie și angajații motivați ai Haberfellner reprezintă o bază solidă pentru un viitor de Succes. Cu know-how-ul, experiența dobândită de-a lungul a 120 de ani și standardele înalte de calitate, Haberfellner Mühle creează cea mai pură făină pentru cele mai bune rețete culinare și produse de patiserie Delicioase.

Varietate extraordinară de făinuri, la fel de multifațetate ca și natura însăși

Fie că este vorba de produse de patiserie fină, prăjituri, sosuri, pizza, găluște, tăiței sau pâine mixtă puternică - compania tradițională Haberfellner are în gama sa făina și grișul potrivit pentru fiecare rețetă de gătit și de Copt: făină de grâu tip 405 / W 480 netedă, aderentă și universală, făină de grâu tip 1050 / W 1600, făină integrală de grâu, făină de spelta tip 550 / W 700 netedă, făină Kornplus 10 cereale, făină de secară tip 997 / W 960, făină de grâu tip 550 / W 700, făină specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, făină de turtă dulce pentru coacere, făină de grâu Grosieră.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare Delicat.

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi obținută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făina de grâu și făina de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


25 mai 2020 15:54

Mehl

Super gut

Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*