Haberfellner făină de grâu tip 1050 / W1600 25 kg la prima vedere:


  • Ideal pentru coacerea pâinii, a pâinii mixte și a produselor de patiserie sărate
  • Bogat în minerale și vitamine
  • 100% natural, fără aditivi
  • Din grâu austriac
  • Garantat fără OMG
  • Strict controlat cu pesticide
  • Calitatea brutăriei

Haberfellner

Făină de

grâu

tip 1050 / W

1600

Făină de grâu sănătoasă pentru pâine neagră, pâine mixtă și pentru specialități de patiserie sărată.

Haberfellner Făina de grâu tip 1050 (tipizare Germania) / W 1600 (tipizare Austria) este deosebit de bogată în minerale și vitamine și are proprietăți excelente de coacere pentru producerea unei mari varietăți de produse de patiserie și mâncăruri: Pâine și chifle cu valoare adăugată, produse de patiserie dulce și sărată sau mâncăruri sărate. Făina de grâu tip 1050 / W 1600 poate fi amestecată în mod minunat și cu alte tipuri de făină, cum ar fi Haberfellner făină de grâu tip 405 / W 480 netedă sau Haberfellner făină de secară tip 997 / R 960. Pentru făina de grâu se folosește numai grâu austriac. Grâul este garantat fără OMG și este strict controlat cu pesticide

.

Haberfellner Făina de grâu tip 1050 / W 1600 dintr-o privire

:
  • Ideal pentru coacerea pâinii, a pâinii mixte și a produselor de patiserie sărate
  • 100% natural, fără aditivi
  • Fabricat din grâu austriac
  • Garantat fără OMG
  • Strict controlat cu pesticide
  • Calitatea brutăriei
  • Tip 1050 (conform tipizării Germania)
  • Tip W1600 (conform Austria)

Proprietăți:

  • Conținut nutritiv mai mare decât făina albă pură
  • Făină populară pentru coacerea pâinii
  • Proprietăți bune de coacere
  • Gradul de frezare aprox. 82 - 85 %.
  • Conținut de minerale 0.91g / 100g

Utilizare

: Toate

tipurile de delicatese de pâine și specialități de patiserie sărată

pot fi coapte minunat cu făină de grâu tip 1050 / W 1600. Datorită

proprietăților sale de coacere deosebit de bune, făina de grâu tip 1050 / W 1600 este o

făină de uz

casnic

populară

pentru

prepararea pâinilor mixte

, a

pâinilor gri

, a

rulourilor bogate de grâu

sau a

quiche-urilor și prăjiturilor

savuroase.

Sfat

: În

locul făinii de uz casnic clasice, făina de grâu tip 405 / W 480 netedă, făina de grâu tip 1050 / W 1600 poate fi folosită pentru toate rețetele de pâine. Acest lucru face ca pâinea și produsele de patiserie să fie și mai aromate și le conferă caracterul tipic al pâinii

datorită crustei întunecate. Făina de

grâu tip 1050 / W 1600 poate fi, de asemenea, amestecată în mod minunat cu alte tipuri de făină, cum ar fi făina de grâu tip 405 / W 480 netedă sau făina de secară tip 997 / R 960

.

Perioada de valabilitate și depozitare

:

Făina trebuie depozitată la domiciliu

, într-un loc

uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș

, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De

asemenea, nu este recomandat să

depozitați făina

lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură

).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Conținut:

1 kg
5 kg
25 kg
Producător "Haberfellner"

Haberfellner este făină - Cea mai bună calitate din Austria de peste 120 de Ani.

Cea mai pură făină de la una dintre cele mai moderne mori din Europa.

Numele Haberfellner reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria. Moara Haberfellner este cea mai mare companie privată de morărit din Austria și una dintre cele mai moderne mori din Europa. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, a unui laborator propriu și a unor standarde de calitate fără compromisuri, Haberfellner Mühle produce făină din cele mai bune materii prime de peste 120 de Ani.

Compania tradițională Haberfellner se aprovizionează cu cereale de cea mai bună calitate de la peste 300 de fermieri contractuali din Austria Superioară. Partenerii brutari ai lui Haberfellner sunt etichetați ca "brutari Backfein" și transformă făina în cele mai bune produse de Panificație. De ani de zile, brutarii au avut încredere în făinurile strict testate și de înaltă calitate de la Haberfellner Mühle. Prin intermediul proiectului durabil Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ, Haberfellner se bazează pe o calitate înaltă și constantă, de la cereale până la produsele de panificație Gustoase. Trasabilitatea completă de la cultivatorul de cereale, depozitarea și măcinarea acestora până la livrarea făinii finite este garantată prin utilizarea unor tehnologii moderne de Echipamente.

Cea mai bună calitate a făinii - Familia Haberfellner susține personal această Promisiune.

Regionalitate și produse din țara natală - aceasta este ceea ce reprezintă moara tradițională Haberfellner. În filozofia sa durabilă, Haberfellner Mühle acordă o mare importanță angajamentului în ceea ce privește procurarea celor mai bune materii prime, tehnologiile de produs și protecția Mediului. Managementul de familie și angajații motivați ai Haberfellner reprezintă o bază solidă pentru un viitor de Succes. Cu know-how-ul, experiența dobândită de-a lungul a 120 de ani și standardele înalte de calitate, Haberfellner Mühle creează cea mai pură făină pentru cele mai bune rețete culinare și produse de patiserie Delicioase.

Varietate extraordinară de făinuri, la fel de multifațetate ca și natura însăși

Fie că este vorba de produse de patiserie fină, prăjituri, sosuri, pizza, găluște, tăiței sau pâine mixtă puternică - compania tradițională Haberfellner are în gama sa făina și grișul potrivit pentru fiecare rețetă de gătit și de Copt: făină de grâu tip 405 / W 480 netedă, aderentă și universală, făină de grâu tip 1050 / W 1600, făină integrală de grâu, făină de spelta tip 550 / W 700 netedă, făină Kornplus 10 cereale, făină de secară tip 997 / W 960, făină de grâu tip 550 / W 700, făină specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, făină de turtă dulce pentru coacere, făină de grâu Grosieră.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare Delicat.

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi obținută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făina de grâu și făina de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*