Haberfellner făină de grâu tip 1050 / W1600 25 kg
284 RON*
Disponibil, termen de livrare: 3-5 zile
- Ideal pentru coacerea pâinii, a pâinii mixte și a produselor de patiserie sărate
- Bogat în minerale și vitamine
- 100% natural, fără aditivi
- Din grâu austriac
- Garantat fără OMG
- Strict controlat cu pesticide
- Calitatea brutăriei
Haberfellner
Făină degrâu
tip 1050 / W
1600Făină de grâu sănătoasă pentru pâine neagră, pâine mixtă și pentru specialități de patiserie sărată.
Haberfellner Făina de grâu tip 1050 (tipizare Germania) / W 1600 (tipizare Austria) este deosebit de bogată în minerale și vitamine și are proprietăți excelente de coacere pentru producerea unei mari varietăți de produse de patiserie și mâncăruri: Pâine și chifle cu valoare adăugată, produse de patiseriedulce și sărată sau mâncăruri sărate. Făina de grâu tip 1050 / W 1600 poate fi amestecată în mod minunat și cu alte tipuri de făină, cum ar fi Haberfellner făină de grâu tip 405 / W 480 netedă sau Haberfellner făină de secară tip 997 / R 960. Pentru făina de grâu se folosește numai grâu austriac. Grâul este garantat fără OMG și este strict controlat cu pesticide
.Haberfellner Făina de grâu tip 1050 / W 1600 dintr-o privire
:- Ideal pentru coacerea pâinii, a pâinii mixte și a produselor de patiserie sărate
- 100% natural, fără aditivi
- Fabricat din grâu austriac
- Garantat fără OMG
- Strict controlat cu pesticide
- Calitatea brutăriei
- Tip 1050 (conform tipizării Germania)
- Tip W1600 (conform Austria)
Proprietăți:
- Conținut nutritiv mai mare decât făina albă pură
- Făină populară pentru coacerea pâinii
- Proprietăți bune de coacere
- Gradul de frezare aprox. 82 - 85 %.
- Conținut de minerale 0.91g / 100g
Utilizare
: Toatetipurile de delicatese de pâine și specialități de patiserie sărată
pot fi coapte minunat cu făină de grâu tip 1050 / W 1600. Datorităproprietăților sale de coacere deosebit de bune, făina de grâu tip 1050 / W 1600 este o
făină de uzcasnic
populară
pentruprepararea pâinilor mixte
, apâinilor gri
, arulourilor bogate de grâu
sau aquiche-urilor și prăjiturilor
savuroase.Sfat
: Înlocul făinii de uz casnic clasice, făina de grâu tip 405 / W 480 netedă, făina de grâu tip 1050 / W 1600 poate fi folosită pentru toate rețetele de pâine. Acest lucru face ca pâinea și produsele de patiserie să fie și mai aromate și le conferă caracterul tipic al pâinii
datorită crustei întunecate. Făina degrâu tip 1050 / W 1600 poate fi, de asemenea, amestecată în mod minunat cu alte tipuri de făină, cum ar fi făina de grâu tip 405 / W 480 netedă sau făina de secară tip 997 / R 960
.Perioada de valabilitate și depozitare
:Făina trebuie depozitată la domiciliu
, într-un locuscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș
, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. Deasemenea, nu este recomandat să
depozitați făina
lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură
).Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.
Conținut:
1 kg5 kg
25 kg
Țară de origine: | Austria |
---|---|
Calitate: | 100% ingrediente naturale, Fără GVO |
Login
Făina Haberfellner vă oferă cea mai înaltă calitate din Austria, bazată pe peste 120 de ani de tradiție și tehnologie de ultimă oră. Cu cereale de la fermieri regionali, Haberfellner garantează o cultivare durabilă și o trasabilitate completă. O varietate impresionantă de făinuri - de la făină de grâu la făină de speltă la făinuri speciale, cum ar fi făina de pizza - vă asigură că puteți găsi produsul potrivit pentru fiecare rețetă. Aveți încredere în calitatea și angajamentul fără compromisuri ale acestei companii tradiționale și experimentați modul în care făina Haberfellner vă îmbogățește bucătăria.