Haberfellner făină neagră de secară tip 1740 / R 2500 20 kg
244 RON*
Disponibil în 4 zile, termen de livrare 3-5 zile
- Ideală pentru pâinea de secară neagră și biscuiții savuroși de secară
- 100% naturală, fără aditivi
- Fabricată din cereale austriece
- Garantat fără OMG
- Calitatea brutăriei
- Control strict al pesticidelor
Haberfellner făină de secară neagră tip 1740 (DE) / R 2500 (AT)
Făina neagră de secară ca supliment ideal la coacerea cu făină de secară pentru pâini aromate, suculente și închise la culoare.
Pentru Haberfellner făină neagră de secară tip 1740 (conform tipizării Germaniei) sau R 2500 (conform tipizării Austriei), numai secara austriacă este măcinată cu grijă și profesionalism pentru a obține făină neagră de secară. Ca aditiv la făina de secară convențională Haberfellner tip 997 / R 960, pâinea și rulourile fabricate cu făină neagră de secară tip R 2500 devin deosebit de crocante, închise la culoare și au caracterul tipic de pâine aromată, ca și cum ar fi coapte de maestrul brutar însuși. Făina sănătoasă de secară neagră face ca pâinea să fie și mai suculentă și o menține proaspătă mai mult timp. Făina de secară neagră vă oferă, de asemenea, vitamine, minerale și fibre valoroase. Secara neagră este garantată fără OMG și este strict controlată de pesticide.
Haberfellner făină neagră de secară tip 1740 / R 2500 dintr-o privire:
- Pentru pâinede secarăneagră și biscuiți de secară copți
- 100% naturală, fără aditivi
- Din cereale austriece
- Garantat fără OMG
- Calitatea brutăriei
- Control strict al pesticidelor
- Tip R 2500 (conform tipizării Austria)
- Tip 1740 (conform tipologiei Germaniei), dar puțin mai închisă la culoare.
Proprietăți:
- Ideală ca adaos la făina de secară
- Secara neagră păstrează pâinea proaspătă pentru o perioadă lungă de timp
- Bogată în fibre, vitamine și minerale
- Aromată, sățioasă și sănătoasă
- Proprietăți bune de coacere
- Poate fi combinată cu altă făină
- Conținut de minerale aprox. 2.50g / 100g
Utilizare:
Făina neagră de secară tip R 2500 este făina ideală pentru coacerea pâinii! Adăugând făină neagră de secară de tip R 2500, veți obține mai multă aromă, o culoare mai închisă și un caracter tipic de pâine atunci când coaceți pâine și chifle. Făina de secară neagră este ideală pentru a fi amestecată cu alte tipuri de făină de secară, cum ar fi Haberfellner făină de secară de tip 997 / R960, făină integrală de secară organică sau făină de secară organică de tip 997 / R960. Secara nu este doar unul dintre cele mai vechi tipuri de cereale, ci are și o contribuție importantă la sănătate și nutriție, datorită componentelor sale valoroase, cum ar fi proteinele de înaltă calitate, mineralele și vitaminele.
Sfat pentru coacerea cu făină neagră de secară:
Pentru ca pâinea dumneavoastră să fie deosebit de gustoasă, ar trebui să înlocuiți aproximativ 8 % - 20 % din totalul făinii cu făină de secară neagră. Rezultatul este o pâine întunecată, suculentă, cu o aciditate echilibrată și cu o durată lungă de conservare. Alte tipuri de făină de secară, cum ar fi făina de secară integrală organică, Haberfellner făină de secară de tip 997 /R960 sau făină de secară organică de tip 997 / R960 sunt deosebit de potrivite pentru amestecare.
Perioada de valabilitate și depozitare:
Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi caserolele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).
Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practică, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.
Conținut:
20 kg
Țară de origine: | Austria |
---|---|
Calitate: | 100% ingrediente naturale, Fără GVO |
Login
23 decembrie 2019 19:30
Ein top Mehl
Schweres sehr dunkles Mehl mit einer guten Quellfähigkeit- Verwende es zum Brot backen. Der Teig wird gut.
Făina Haberfellner vă oferă cea mai înaltă calitate din Austria, bazată pe peste 120 de ani de tradiție și tehnologie de ultimă oră. Cu cereale de la fermieri regionali, Haberfellner garantează o cultivare durabilă și o trasabilitate completă. O varietate impresionantă de făinuri - de la făină de grâu la făină de speltă la făinuri speciale, cum ar fi făina de pizza - vă asigură că puteți găsi produsul potrivit pentru fiecare rețetă. Aveți încredere în calitatea și angajamentul fără compromisuri ale acestei companii tradiționale și experimentați modul în care făina Haberfellner vă îmbogățește bucătăria.