Haberfellner făină integrală de secară 25 kg la prima vedere:


  • Pentru coacerea pâinii integrale sănătoase, a pâinii mixte și a produselor de patiserie speciale
  • Bogată în minerale, fibre și vitamine
  • Cele mai bune cereale din Austria
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor

Haberfellner făină integrală de secară

Făină integrală de secară măcinată fin pentru pâine aromată și produse de patiserie integrale consistente

Pentru Haberfellner făină integrală de secară, numai secara austriacă este măcinată cu grijă și cu pricepere pentru a obține făină integrală de secară. Făina de secară integrală sănătoasă și valoroasă este o alternativă sănătoasă la făina de secară ușoară și este foarte potrivită pentru prepararea pâinilor integrale de secară, a pâinilor cu aluat acrișor, a pâinilor mixte și a produselor de patiserie integrale consistente. Secara este garantată fără OMG și este strict controlată de pesticide.

Făina integrală de secară dintr-o privire:

  • Pentru pâine consistentă și produse de patiserie integrală aromate
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor

Proprietăți:

  • Măcinată din cereale integrale
  • Bogată în fibre, vitamine și minerale
  • Făină de pâine populară
  • Aromată, sățioasă și sănătoasă
  • Proprietăți bune de coacere

Utilizare:

Datorită aromei sale puternice, făina integrală de secară este o făină de pâine clasică, iar coacerea cu ea este de două ori mai valoroasă: produsele de patiserie integrale nu numai că au un gust aromat și delicios, dar sunt și sățioase și sănătoase, deoarece în timpul producției se macină întregul bob de secară cu componentele sale valoroase. Făina integrală de secară este ideală pentru pâini consistente din aluat acru, pâini integrale puternice, pâini mixte și pentru fabricarea turtei de ghimbir și a produselor de patiserie speciale.

Sfat:

Când coaceți cu făină integrală de secară, este important să adăugați puțin mai mult lichid din cauza capacității mai mari de umflare a acesteia. În general, este suficient un plus de lapte sau apă de 10-20 %. Pâinea aromată și condimentată are un gust deosebit de bun dacă amestecați făina integrală de secară cu făină integrală de grâu organică sau cu Haberfellner făină de grâu tip 1050 / W1600!

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Conținut:

25 kg

Producător "Haberfellner"

Haberfellner este făină - Cea mai bună calitate din Austria de peste 120 de Ani.

Cea mai pură făină de la una dintre cele mai moderne mori din Europa.

Numele Haberfellner reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria. Moara Haberfellner este cea mai mare companie privată de morărit din Austria și una dintre cele mai moderne mori din Europa. Prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, a unui laborator propriu și a unor standarde de calitate fără compromisuri, Haberfellner Mühle produce făină din cele mai bune materii prime de peste 120 de Ani.

Compania tradițională Haberfellner se aprovizionează cu cereale de cea mai bună calitate de la peste 300 de fermieri contractuali din Austria Superioară. Partenerii brutari ai lui Haberfellner sunt etichetați ca "brutari Backfein" și transformă făina în cele mai bune produse de Panificație. De ani de zile, brutarii au avut încredere în făinurile strict testate și de înaltă calitate de la Haberfellner Mühle. Prin intermediul proiectului durabil Backfein Qualitätsweizenanbau OÖ, Haberfellner se bazează pe o calitate înaltă și constantă, de la cereale până la produsele de panificație Gustoase. Trasabilitatea completă de la cultivatorul de cereale, depozitarea și măcinarea acestora până la livrarea făinii finite este garantată prin utilizarea unor tehnologii moderne de Echipamente.

Cea mai bună calitate a făinii - Familia Haberfellner susține personal această Promisiune.

Regionalitate și produse din țara natală - aceasta este ceea ce reprezintă moara tradițională Haberfellner. În filozofia sa durabilă, Haberfellner Mühle acordă o mare importanță angajamentului în ceea ce privește procurarea celor mai bune materii prime, tehnologiile de produs și protecția Mediului. Managementul de familie și angajații motivați ai Haberfellner reprezintă o bază solidă pentru un viitor de Succes. Cu know-how-ul, experiența dobândită de-a lungul a 120 de ani și standardele înalte de calitate, Haberfellner Mühle creează cea mai pură făină pentru cele mai bune rețete culinare și produse de patiserie Delicioase.

Varietate extraordinară de făinuri, la fel de multifațetate ca și natura însăși

Fie că este vorba de produse de patiserie fină, prăjituri, sosuri, pizza, găluște, tăiței sau pâine mixtă puternică - compania tradițională Haberfellner are în gama sa făina și grișul potrivit pentru fiecare rețetă de gătit și de Copt: făină de grâu tip 405 / W 480 netedă, aderentă și universală, făină de grâu tip 1050 / W 1600, făină integrală de grâu, făină de spelta tip 550 / W 700 netedă, făină Kornplus 10 cereale, făină de secară tip 997 / W 960, făină de grâu tip 550 / W 700, făină specială pentru pizza tip 550 / W 700 / Tipo 00, făină de turtă dulce pentru coacere, făină de grâu Grosieră.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare Delicat.

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi obținută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făina de grâu și făina de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


30 aprilie 2022 19:59

Qualität von A bis Z

Unsere erste Bestellung haben wir über Amazon gemacht, dann jedoch die Webseite entdeckt. Wir sind sehr zufrieden. Nicht nur das Mehl ist super, sondern es ist auch gut verpackt. Gerne würden wir wieder hier bestellen.

Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*