10x 1 kg Haberfellner făină de grâu tip 630 (DE) 700 (AT)
164 RON*
În prezent nu este în stoc.
- Potrivită pentru multe rețete
- Aromă fină de nucă
- 100% naturală, fără aditivi
- Fabricată din cereale austriece
- Garantat fără OMG
- Calitatea brutăriei
- Control strict al pesticidelor
Haberfellner făină de spelta tip 630 / W 700 netedă
Făina de spelta este potrivită pentru multe rețete aromate de gătit și de copt.
Făina de spelta Haberfellner de tip 630 (conform clasificării Germaniei) / W 700 (conform clasificării Austriei) netedă este una dintre făinurile clasice de uz casnic și de prăjituri și poate fi folosită în locul făinii de grâu în aproape toate rețetele convenționale de coacere și gătit. Fie că este vorba de produse de patiserie, prăjituri, plăcinte, tăiței, găluște sau pâine cu nuci - făina de spelta este un adevărat atotputernic în bucătărie! Pentru făina de spelta de tip 630 / W 700 netedă se macină numai cea mai bună spelta austriacă. Se garantează că spelta nu conține OMG-uri și este strict controlată pentru pesticide.
Făina de spelta tip 630 / W 700 netedă dintr-o privire:
- Potrivită pentru aproape toate rețetele
- Alternativă pentru făina de grâu
- 100% natural, fără aditivi
- Din cereale austriece
- Garantat fără OMG
- Calitatea brutăriei
- Control strict al pesticidelor
- Tip 630 (conform tipizării Germania)
- Tip W 700 (conform tipizării Austria)
Proprietăți:
- Făină ideală pentru pâine, paste, prăjituri și plăcinte
- Gust aromat de nucă
- Făină populară de uz casnic
- Proprietăți bune de coacere
- Termen de valabilitate mai lung decât făina neagră
Utilizări:
Făina de spelta tip 630 / W 700 netedă este potrivită pentru o varietate de rețete gustoase de gătit și de copt. În special la prepararea produselor de patiserie fină, cum ar fi prăjiturile și plăcintele din aluat buretat, nisip sau drojdie , făina de spelta tip 630 / W 700 netedă conferă produselor de patiserie o aromă fină de nucă. Acest "miracol de coacere" făinos este, de asemenea, potrivit pentru a face biscuiți, vafe, clătite, ștrudeluri, găluște consistente și tăiței.
Sfat:
Făina de spelta poate fi folosită în principiu în toate rețetele convenționale de panificație. Aluatul obținut din făină de spelta are nevoie de ceva mai mult timp de repaus decât cel obținut din făină de grâu convențională. Este recomandabil să se adauge cu aproximativ 5 % mai mult lichid în aluat, deoarece aluatul obținut din făină de spelta are o capacitate de umflare mai mare. Produsele gătite sau coapte din făină de spelta devin deosebit de gustoase atunci când în loc de apă se adaugă lapte în aluat.
Perioada de valabilitate și depozitare:
Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi caserolele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).
Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.
Cuprins:
10x 1 kg Haberfellner făină de spelta tip 630 (DE) 700 (AT)
Țară de origine: | Austria |
---|---|
Calitate: | 100% ingrediente naturale, Fără GVO |
Login
Făina Haberfellner vă oferă cea mai înaltă calitate din Austria, bazată pe peste 120 de ani de tradiție și tehnologie de ultimă oră. Cu cereale de la fermieri regionali, Haberfellner garantează o cultivare durabilă și o trasabilitate completă. O varietate impresionantă de făinuri - de la făină de grâu la făină de speltă la făinuri speciale, cum ar fi făina de pizza - vă asigură că puteți găsi produsul potrivit pentru fiecare rețetă. Aveți încredere în calitatea și angajamentul fără compromisuri ale acestei companii tradiționale și experimentați modul în care făina Haberfellner vă îmbogățește bucătăria.