Skip to main content

Haberfellner făină de secară tip 997 / R 960

Făină clasică de uz casnic pentru pâine, turtă dulce, produse de patiserie sărate și mâncăruri picante.

Pentru Haberfellner făină de secară de tip 997 (conform tipologiei Germaniei) / R 960 (conform tipologiei Austriei ), numai secara austriacă este măcinată cu grijă și cu profesionalism pentru a deveni făină de secară. Făina de secară de tip 997 / R 960 este o făină de pâine sănătoasă și populară pentru prepararea rulourilor de secară puternice, a pâinilor mixte, a turtei de ghimbir, a mâncărurilor picante și a produselor de patiserie consistente. Secara este garantată fără OMG și este strict controlată cu pesticide.

Haberfellner făina de secară tip 997 / R 960 dintr-o privire:

  • Pentru pâine neagră, produse de patiserie sărată și turtă dulce
  • 100% natural, fără aditivi
  • Din cereale austriece
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor
  • Tip 997 (conform tipizării Germaniei)
  • Tip R960 (conform tipizării Austria)

Proprietăți:

  • Bogat în fibre, vitamine și minerale
  • Făină populară pentru coacerea pâinii
  • Aromată, sățioasă și sănătoasă
  • Proprietăți bune de coacere
  • Poate fi combinată cu altă făină
  • Conținut de minerale aprox. 0,91 g / 100 g

Utilizare:

Făina de secară de tip 997 / R 960 este deosebit de potrivită pentru coacerea pâinii și pentru prepararea de produse de patiserie speciale și consistente, turtă dulce și pentru prepararea de mâncăruri picante, cum ar fi clătite de secară pline de aromă sau quiche picante. Secara nu este doar unul dintre cele mai vechi tipuri de cereale, ci are și o contribuție importantă la sănătate și nutriție datorită componentelor sale valoroase, cum ar fi proteinele de înaltă calitate, mineralele și vitaminele.

Sfat:

Amestecată sau pură, făina de secară Haberfellner tip 997 / R 960 poate fi minunat amestecată cu alte tipuri de făină, cum ar fi făina integrală de grâu bio Haberfellner sau făina de grâu Haberfellner tip 405 / W 480, pentru a crea tot felul de rețete diferite de pâine și produse de patiserie!

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, într-un loc uscat, întunecat și răcoros. Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Cantitate:

1 kg
5 kg
25 kg

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Făina Haberfellner vă oferă cea mai înaltă calitate din Austria, bazată pe peste 120 de ani de tradiție și tehnologie de ultimă oră. Cu cereale de la fermieri regionali, Haberfellner garantează o cultivare durabilă și o trasabilitate completă. O varietate impresionantă de făinuri - de la făină de grâu la făină de speltă la făinuri speciale, cum ar fi făina de pizza - vă asigură că puteți găsi produsul potrivit pentru fiecare rețetă. Aveți încredere în calitatea și angajamentul fără compromisuri ale acestei companii tradiționale și experimentați modul în care făina Haberfellner vă îmbogățește bucătăria.