Baterie de rezervă pentru Heiniger OPAL clipper la prima vedere:


  • Baterie de rezervă pentru mașina de tuns OPAL
  • Timp de încărcare: aprox. 60 min.
  • Durata: aprox. 240 min.

Acumulator de rezervă de 7,2 V pentru noua mașină de tuns fără fir OPAL de la Heiniger

Heiniger Acumulator Li-Ion de rezervă pentru mașinile de tuns animale mici OPAL pentru o durată de tuns foarte lungă

Această baterie de înlocuire Heiniger oferă din nou putere completă mașinii de tuns câini sau permite o durată de funcționare mai lungă a bateriei ca o a doua baterie. Bateria este complet pregătită pentru a fi utilizată din nou în aproximativ o oră și să tundă până la aproximativ 240 de minute.

Pe scurt:

  • Tehnologia bateriei Li-Ion
  • 7,2 V
  • Timp de încărcare: 60 de minute
  • Timp de încărcare: 240 de minute

Livrarea include:

1x baterie de schimb 7.2V pentru Heiniger OPAL

Producător "Heiniger"

Heiniger - Inovație pură pentru tunderea cailor!

Aflată acum la a treia generație, afacerea familiei Heiniger este sinonimă cu produsele de tuns animale de înaltă calitate "Made in Switzerland".

Filialele orientate către clienți din Australia și Noua Zeelandă, combinate cu compania elvețiană de producție de precizie, au făcut ca Heiniger să fie liderul mondial mândru al pieței profesionale de tundere a Oilor.

Generația modernă de lame de Tuns:

  • suprafețe lustruite pentru o alunecare optimă prin blană
  • formă optimizată a dinților pentru o tăiere curată și frumoasă
  • dinți exteriori stabili, pentru o protecție sporită împotriva ruperii
  • profil lateral proiectat pentru un flux optim

Capetele de tuns SAPHIR de la Heiniger sunt compatibile cu mașinile de tuns Wahl, Andis, Moser și Oster.

Mașină de tuns Heiniger pentru tunderea completă a Cailor:

Heiniger mașină de tuns PROGRESS 2.0: mâner subțire, ergonomic, ușor de manevrat, în special pentru Doamne. Heiniger mașină de tuns XPERIENCE: mașină de tuns cai și bovine inovatoare cu cablu și motor cu magnet permanent extrem de Puternic. Heiniger mașină de tuns HANDY: pentru o utilizare regulată și multiplă pe zi, în special pentru profesioniști și ferme de Armăsari. Heiniger mașină de tuns XPLORER: mașină de tuns profesională cu acumulator; până la 120 min de Tuns.

Mașini de tuns Heiniger pentru tunderea calului în Detaliu:

Heiniger mașină de tuns SAPHIR: mașină de tuns deosebit de mică, fără cablu, pentru cap și zonele sensibile Heiniger mașină de tuns SAPHIR STYLE: mașină de tuns mică, cu un design elegant; a se vedea foarfecă de tuns Saphir Heiniger mașină de tuns SAPHIR CORD: ideală pentru zonele dificile de pe cal, de exemplu pentru coafarea Mânzului.

Țară de origine: Elveția
Alimentare: 12V Akku

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Heiniger mașină de tuns OPAL, 1 baterie reîncărcabilă
Heiniger OPAL mașină de tuns cu acumulator cu cap de tuns- pentru câini, pisici, cai și vite Mașina de tuns OPAL de la Heiniger este ideală pentru tunderea câinilor, pisicilor, vitelor și cailor, având două viteze/etape și o durată de funcționare de 240 de minute. Modelul de mașină de tuns Heiniger nu este cu nimic mai prejos decât mașina de tuns fără fir clasică și de succes Saphir. Mașina de tuns fără fir OPAL de la Heiniger este puternică, silențioasă și chiar mult mai ușoară decât predecesoarele sale. Datorită acumulatorului reîncărcabil de calitate și celor două setări de viteză reglabile, mașina de tuns vă permite să tundeți de două ori mai mult timp decât mașinile de tuns convenționale. Mașina de tuns Heininger Opal este puternică și are două setări de viteză. Cu 3.100 de lovituri duble pe minut, chiar și blana și părul gros pot fi tuns cu ușurință. Cu o baterie complet încărcată, puteți tunde timp de până la 240 de minute fără fir, oferindu-vă de două ori mai mult timp de tuns decât în cazul aparatelor de tuns convenționale. Bateria se încarcă complet în decurs de o oră. Datorită indicatorului nivelului de încărcare integrat în baterie, timpul rămas disponibil poate fi văzut în orice moment. Mașina de tuns Opal are o formă ergonomică și se potrivește perfect în mână. În plus, mașina este foarte ușoară și mică. Notă: înainte de tuns, câinii trebuie întotdeauna spălați și uscați, iar caii trebuie periați pentru a nu afecta durata de viață a capetelor aparatului de tuns. La prima vedere: Aproape fără zgomot Durata de 240 de minute Incomparabil de puternică Se așează perfect în mână 2 viteze Indicator de nivel de încărcare Date tehnice: Tipul de baterie: Li-Ion Tensiunea bateriei: 7,2 volți Tensiunea stației de încărcare: 100-240 volți Viteza 1: 2600 curse duble/min Viteza 2: 3100 curse duble/min Vibrații ahv: < 1,82 m/s². Emisia de zgomot: < 59 dB Dimensiuni: 204 x 50 x 44 mm Greutate: 415 g (super-ușoară) Capacitatea bateriei: 2850 mAh Durata de rulare: < 240 min Timp de încărcare: 80 min. Livrarea include: 1x mașină de de tuns OPAL 1x cap de tuns Snap On nr. 10 (1,5 mm) 1x baterie reîncărcabilă 1x stație de încărcare 1x sticluță de ulei 1x perie de curățare 1x instrucțiuni de utilizare 1x ambalaj pentru transport și depozitare 1x clemă pentru baterie reîncărcabilă 1x adaptor de rețea cu fișă de schimbare

1.737 RON*
Buc.