Orz de malț de panificație organic ușor, enzimatic 250 g
50 RON*
isponibil prin 500.
Disponibil, termen de livrare: 3-5 zile
- Ideală pentru produse de patiserie de culoare deschisă, cum ar fi rulouri, chifle, batoane sărate, deserturi cu semințe de mac etc.
- Asigură o rumenire frumoasă și produse de patiserie crocante
- Îmbunătățește germinarea aluatului
- Pentru un gust puternic, de malț
- Produs în Austria
- Certificat organic și fără aditivi
- Activitate enzimatică
Malț de panificație organic Malț de orz ușor, enzimatic.
Acest malț de panificație este potrivit pentru producția de produse de panificație ușoare, cum ar fi rulouri, chifle, batoane de sare, deserturi cu semințe de mac etc. și îmbunătățește gustul și proprietățile de crustă ale produselor de panificație.
Malțul depanificație este un malț care se obține de obicei din orz, grâu sau secară. Cerealele sunt făcute să germineze în condiții de căldură și umiditate. Boabele germinate sunt apoi uscate și măcinate fin. Malțul de copt este aditivul perfect pentru produsele de patiserie! Adăugarea de malț de panificație accelerează procesul de fermentație, deoarece drojdia are la dispoziție mai mulți nutrienți, ceea ce îi permite să lucreze mai bine. Malțul de copt îmbunătățește, de asemenea, gustul produselor de patiserie.
Malț de malț de orz de panificație organic malț de orz light dintr-o privire:
- Îmbunătățește gustul produselor de patiserie
- Asigură o rumenire frumoasă și produse de patiserie crocante
- Îmbunătățește germinarea aluatului
- Funcționează cu enzimele proprii ale naturii
- Se poate fierbe și ca băutură caldă (cafea de malț).
- Enzymaktiv
- Culoare: maro, galbenă până la albicioasă
- Miros: proaspăt, de malț
- Structură: făinoasă, ca făina integrală
- Certificat organic: Numărul testului: AT-BIO-501
- Origine: Austria - Agricultură
Mod de utilizare:
Pentru a nu extrage apa din aluat, se recomandă să se amestece mai întâi malțul de copt cu apă, pentru ca acesta să se poată umfla. Se adaugă aproximativ 10-20 g de malț de copt la 1 kg de făină (în funcție de rumenirea și gustul dorit).
Procesul de producție:
Boabele sunt germinate. Acest lucru activează germenii. Enzimele încep să lucreze. Exact la momentul potrivit pentru germinare, creșterea plantei nou apărute este întreruptă prin uscare ușoară. Din acest moment, vorbim de malț. Pentru a putea fi utilizat pentru produse de panificație, malțul este transformat în mod profesionist în făină de malț în moara Leimüller.
Criterii de calitate microbiologică:
- Umiditate: mai puțin de 14
- Microbiologie: fără salmonellae, microbiologie impecabilă
- Micotoxine: sub valorile limită respective
Cuprins:
- 250 g
- 500 g
- 1 kg
Depozitare:
Depozitați în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.
Țară de origine: | Austria |
---|---|
Calitate: | 100% ingrediente naturale, Fără GVO |
Login
Aveți încredere în tradiția și expertiza de peste 400 de ani ale Leimüller, producătorul austriac de furaje de înaltă calitate, fără OMG, pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice. Leimüller acordă o importanță deosebită controalelor stricte de calitate și utilizează numai materii prime atent selecționate, dintre care majoritatea provin de la fermieri locali. Combinația de ingrediente regionale și procesarea modernă asigură o hrană blândă și bogată în nutrienți, care susține sănătatea și vitalitatea animalelor dumneavoastră. Descoperiți gama largă de produse la Agrarzone și oferiți-vă animalelor tot ce este mai bun – cu Leimüller.