Malț de secară de panificație organic de secară închisă, enzimatic-inactiv 250 g
55 RON*
isponibil prin 500.
Disponibil, termen de livrare: 3-5 zile
- Ideal pentru pâini sărate, cum ar fi rulourile de malț, pâinea de secară și pâinile mixte
- Îmbunătățește proprietățile miezului și ale crustei produselor de patiserie
- Asigură o rumenire frumoasă și produse de patiserie crocante
- Îmbunătățește germinarea aluatului
- Pentru un gust de malț și puternic
- Produs în Austria
- Certificat organic și fără aditivi
- Activitate enzimatică
Malț de secară închisă organic pentru panificație enzimatic inactiv
Malțul de secară pentru panificație este ideal pentru pâine consistentă, cum ar fi rulourile de malț, și îmbunătățește proprietățile de rumenire și crustă ale produselor de panificație.
Malțul de panificație este un malț care se obține de obicei din orz, grâu sau secară. Cerealele sunt făcute să germineze în condiții de căldură și umiditate. Boabele germinate sunt apoi uscate și măcinate fin. Procesul de germinare controlată a cerealelor produce zaharuri care favorizează rumenirea și activitatea drojdiei. Malțul de panificație de culoare închisă este încălzit mai intens în timpul procesului de malț, ceea ce determină moartea enzimelor din germenii din boabe și dă malțului culoarea sa caracteristică.
Pe lângă utilizarea sa la fabricarea berii, malțul de secară este, de asemenea, popular pentru coacere. Acest malț de panificație organic obținut din secară este adesea folosit pentru a coace rulouri de malț, deoarece malțul de secară conferă rulourilor culoarea sa tipică, foarte închisă.
Malț de secară copt organic de culoare închisă:
- Ideal pentru pâini consistente
- Pentru o aromă mai bună și un gust fin
- Aluatul se ridică mai bine
- Culoare: maro, galben
- Aromă: proaspătă, de malț
- Activitate enzimatică
- Structură: făinoasă (ca făina integrală)
- Numărul testului: AT-BIO-501
- Origine: Austria - certificat ecologic
Mod de utilizare:
Pentru a nu extrage apa din aluat, se recomandă să se amestece mai întâi malțul de copt cu apă, pentru ca acesta să se poată umfla. Se adaugă aproximativ 10-20 g de malț de copt la 1 kg de făină (în funcție de rumenirea și gustul dorit).
Procesul de producție:
Boabele sunt germinate. Acest lucru activează germenii. Enzimele încep să lucreze. Exact la momentul potrivit pentru germinare, creșterea plantei nou apărute este întreruptă prin uscare ușoară. Din acest moment, vorbim de malț. Pentru a putea fi utilizat pentru produse de panificație, malțul este transformat în mod profesionist în făină de malț în moara Leimüller.
Criterii de calitate microbiologică:
- Umiditate: mai puțin de 14
- Microbiologie: fără salmonellae, microbiologie impecabilă
- Micotoxine: sub valorile limită respective
Cantitate:
- 250 g
- 500 g
- 1 kg
Depozitare:
Depozitați în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.
Țară de origine: | Austria |
---|---|
Calitate: | 100% ingrediente naturale, Fără GVO |
Login
22 ianuarie 2022 23:53
does the job
This бакинг malt loses to the best German fermented rye malts in two parameters: a) it has practically no characteristic malt smell (the bread does not have the aroma of real black rye bread) and b) it is quite light in color. Otherwiye, it does its job in terms of bread taste and structure. It has one important advantage: it can be shipped to all over Europe. It is also available from Amazon.
Aveți încredere în tradiția și expertiza de peste 400 de ani ale Leimüller, producătorul austriac de furaje de înaltă calitate, fără OMG, pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice. Leimüller acordă o importanță deosebită controalelor stricte de calitate și utilizează numai materii prime atent selecționate, dintre care majoritatea provin de la fermieri locali. Combinația de ingrediente regionale și procesarea modernă asigură o hrană blândă și bogată în nutrienți, care susține sănătatea și vitalitatea animalelor dumneavoastră. Descoperiți gama largă de produse la Agrarzone și oferiți-vă animalelor tot ce este mai bun – cu Leimüller.