Malț de secară de panificație organic de secară închisă, enzimatic-inactiv 250 g la prima vedere:


  • Ideal pentru pâini sărate, cum ar fi rulourile de malț, pâinea de secară și pâinile mixte
  • Îmbunătățește proprietățile miezului și ale crustei produselor de patiserie
  • Asigură o rumenire frumoasă și produse de patiserie crocante
  • Îmbunătățește germinarea aluatului
  • Pentru un gust de malț și puternic
  • Produs în Austria
  • Certificat organic și fără aditivi
  • Activitate enzimatică

Malț de secară închisă organic pentru panificație enzimatic inactiv

Malțul de secară pentru panificație este ideal pentru pâine consistentă, cum ar fi rulourile de malț, și îmbunătățește proprietățile de rumenire și crustă ale produselor de panificație.

Malțul de panificație este un malț care se obține de obicei din orz, grâu sau secară. Cerealele sunt făcute să germineze în condiții de căldură și umiditate. Boabele germinate sunt apoi uscate și măcinate fin. Procesul de germinare controlată a cerealelor produce zaharuri care favorizează rumenirea și activitatea drojdiei. Malțul de panificație de culoare închisă este încălzit mai intens în timpul procesului de malț, ceea ce determină moartea enzimelor din germenii din boabe și dă malțului culoarea sa caracteristică.

Pe lângă utilizarea sa la fabricarea berii, malțul de secară este, de asemenea, popular pentru coacere. Acest malț de panificație organic obținut din secară este adesea folosit pentru a coace rulouri de malț, deoarece malțul de secară conferă rulourilor culoarea sa tipică, foarte închisă.

Malț de secară copt organic de culoare închisă:

  • Ideal pentru pâini consistente
  • Pentru o aromă mai bună și un gust fin
  • Aluatul se ridică mai bine
  • Culoare: maro, galben
  • Aromă: proaspătă, de malț
  • Activitate enzimatică
  • Structură: făinoasă (ca făina integrală)
  • Numărul testului: AT-BIO-501
  • Origine: Austria - certificat ecologic

Mod de utilizare:

Pentru a nu extrage apa din aluat, se recomandă să se amestece mai întâi malțul de copt cu apă, pentru ca acesta să se poată umfla. Se adaugă aproximativ 10-20 g de malț de copt la 1 kg de făină (în funcție de rumenirea și gustul dorit).

Procesul de producție:

Boabele sunt germinate. Acest lucru activează germenii. Enzimele încep să lucreze. Exact la momentul potrivit pentru germinare, creșterea plantei nou apărute este întreruptă prin uscare ușoară. Din acest moment, vorbim de malț. Pentru a putea fi utilizat pentru produse de panificație, malțul este transformat în mod profesionist în făină de malț în moara Leimüller.

Criterii de calitate microbiologică:

  • Umiditate: mai puțin de 14
  • Microbiologie: fără salmonellae, microbiologie impecabilă
  • Micotoxine: sub valorile limită respective

Cantitate:

  • 250 g
  • 500 g
  • 1 kg

Depozitare:

Depozitați în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Fără GVO

1 of 1 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


22 ianuarie 2022 23:53

does the job

This бакинг malt loses to the best German fermented rye malts in two parameters: a) it has practically no characteristic malt smell (the bread does not have the aroma of real black rye bread) and b) it is quite light in color. Otherwiye, it does its job in terms of bread taste and structure. It has one important advantage: it can be shipped to all over Europe. It is also available from Amazon.