Moser Arco Pro mașină de tuns cu set de pieptene cu fixare prin împingere la prima vedere:


  • Pentru tunsul complet al câinilor de talie medie, precum și pentru tunderile în detaliu
  • Reglarea integrată a lungimii de tăiere pe setul de tuns
  • 2 baterii de alimentare pentru tundere non-stop
  • Încărcare rapidă în 50 de minute.
  • Cu 8 piepteni diferiți

Moser mașină de tuns Arco Pro cu acumulator interschimbabil și 8 piepteni cu acționare prin împingere

Mașină de tuns părul animalelor de companie puternică, cu baterie interschimbabilă. Mașina de tuns este ideală pentru tunderea completă a câinilor și pisicilor de talie medie, precum și pentru tunderea în detaliu.

Moser Arco Pro este dotată cu două baterii interschimbabile pentru o tundere continuă. Un indicator LED al nivelului bater iei vă permite să știți la timp când trebuie să schimbați bateria. Durata de viață super lungă a bateriei de până la 120 de minute și încărcarea rapidă în 75 de minute nu reprezintă o problemă cu această mașină de tuns părul animalelor de companie. Setul de lame profesionale din oțel inoxidabil cu pas grosier al dinților și sistem de schimbare rapidă este ușor de îndepărtat și extrem de comod de curățat. Reglarea integrată a lungimii de tăiere vă permite să setați lungimi de 0,7-3 mm direct pe setul pentru tuns. Cu acest set de pieptene cu acționare inclus, sunt disponibili 8 piepteni cu acționare diferită pentru mașina de tuns părul animalelor de companie. De la scurt la lung, atașamentul potrivit este pregătit pentru fiecare lungime de haină cu un singur mâner.

Moser Tunsorul Arco Pro dintr-o privire:

  • Puternică, ergonomică și silențioasă
  • Controlul automat al vitezei
  • Putere de tăiere constantă
  • Două pachete de baterii reîncărcabile litiu-ion cu durată lungă de viață
  • Set de tăiere profesională ușor de îndepărtat, cu pas grosier al dinților
  • Reglarea integrată a lungimii de tăiere de la 0,7 la 3 mm
  • Indicator convenabil de nivel de încărcare a bateriei cu LED
  • Baterie XXL cu autonomie de 180 min. disponibilă opțional
  • Ușor cu 280 g
  • Dimensiuni: 170 x 50 x 50 mm

Date tehnice:

  • Tip: 1876-0060
  • Sistem de tăiere: Set pentru tuns interschimbabil profesional
  • Lățimea setului de tuns: 46 mm
  • Lungime de tăiere reglabilă de la 0,7-3 mm
  • Acționare: motor de curent continuu cu reducere a zgomotului
  • Mod de funcționare: baterie interschimbabilă
  • Tensiune de funcționare: 100-240 V / 50/60 Hz
  • Timp de funcționare (baterie): până la 120 min.
  • Timp de încărcare (baterie): 75 min încărcare rapidă
  • 8 piepteni diferiți în cutie practică (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 mm)

Livrarea include:

1x Moser aparat de tuns ARCO Pro 1876-0060 inclusiv set de tuns
2x baterii interschimbabile
4x piepteni de fixare din plastic (3, 6, 9 și 12 mm)
8x piepteni de împingere diferiți (3-25 mm)
1x cutie de depozitare practică din plastic
1x stație de încărcare a bateriei cu tavă pentru dispozitive
1x perie de curățare
1x sticlă de ulei

Producător "Moser"

Mașină de tuns Moser - mașini de tuns profesionale pentru animale de Companie.

Idei de produse excepționale, tehnologie orientată spre viitor și calitate de primă clasă "Made in Germany" - asta reprezintă marca Moser pentru animale de Companie. În calitate de principal producător european de mașini de tuns pentru animale de companie, MOSER stabilește standardul pentru echipamente inovatoare și Profesionale.

În primul rând, mașinile de tuns Moser sunt preocupate de sănătatea pielii și a blănii Animalelor. O blană tunsă în mod constant nu numai că ușurează îngrijirea zilnică, dar crește semnificativ bunăstarea și oferă un aspect îngrijit. Cu o mașină de tuns animale MOSER AnimalLine, munca este mai ușoară și, mai ales, mai rapidă decât cu foarfecele - pentru o tundere mai uniformă și mai Profesională.

Mașinile de tuns animale MOSER AnimalLine sunt cunoscute pentru robustețea și durata lungă de Viață. Extrem de manevrabile și plăcut de ușoare, acestea sunt alte două caracteristici importante ale dispozitivelor Noastre. Mai ales pentru animalele sensibile sau nervoase, este o binecuvântare să fie tuns cu MOSER AnimalLine cu un zgomot deosebit de Redus. Competența noastră în materie de servicii și raportul excelent preț-performanță rămân de menționat - acestea sunt mai mult decât o mână de motive bune pentru a tunde cu MOSER AnimalLine!

De ce să tundeți cu mașinile de tuns Moser?

Pentru că este vorba, în primul rând, de sănătatea pielii și a blănii Animalului. Cu alte cuvinte, este vorba despre bunăstarea și îngrijirea corporală a Câinelui. Apoi, bineînțeles, este vorba și de un aspect bine îngrijit. O blană tunsă în mod constant este o îngrijire zilnică a Blănii. Pentru aceste sarcini la câine, Wahl Animal oferă mașini de tuns câini Excelente: ergonomice, silențioase și cu economie de Spațiu. Ideale pentru Casă.

Decibeli: 60 dB
Țară de origine: Germania
Număr de cicluri: 5300 H/min
Alimentare: 12V Akku
Specii de animale: Câine, Pisică
Tensiune curent electric: 230 Volt
Mărime animale: Câine de talie medie, Pisici

7 of 7 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


26 iunie 2023 13:43

Für Zwergpudel

Wir habemn die Schermaschine für unseren Zwerpudel gekauft und sind sehr glücklich damit. Sein Haar lässt sich superleicht schneiden und formen. Maschine erfüllt erwartungsgemäß ihren Zweck. Mal sehen was die Haltbarkeit angeht. Werde mich ggfs. bei zu frühem Verschleiss hier wieder melden.

1 septembrie 2022 17:27

Super Maschiene

Ich bin sehr zufrieden, Schnelle Lieferung, tolle Verpackung. Die Maschiene ist leise und kraftvoll. Ich hatte schon einige Schermaschinen, denn ich habe einen Tibet Terrier. Mit der bin ich sehr zufrieden.

29 august 2022 23:43

Nice Product

Everything was perfect. I ordered online and I received the package very soon and in a perfect shape. The received product was better than I expected. During the whole process I was perfectly informed. I feel very good with the company and the product and I will buy again for sure.

16 noiembrie 2022 13:46

Super Schermaschine

Habe mir die Maschine für meinen Havaneser gekauft. Die Maschine ist super leicht, sehr leise, liegt super in der Hand. Bin sehr zufrieden.

23 iunie 2022 13:30

Gute Maschine

Ich hab mich für diese Maschine entschieden, weil ich davor auch eine von dieser Firma hatte. Die Maschine schneidet super. Sie ist sehr leise. Dadurch, dass man nicht mit einem Kabel hantieren muss, geht das Schneiden schneller. Das ist auch für den Hund super! Ich kann die Maschine empfehlen! Vielen Dank!!

9 octombrie 2022 09:36

Super Gerät

Ich habe das Gerät heute das erste mal verwendet und mein Hund war sehr zufrieden damit ...bei anderen Modellen von anderen Firmen hat er sich immer unwohl gefühlt und nach kurzer Zeit nicht mehr mitgemacht und sich sehr gewehrt das ich immer abbrechen musste.....ich muss es selber machen da er sich vom Hundefriseur fast nichts machen läßt....unser Gismo ist ein Griechischer Strassenhund und sowas nicht gewöhnt Die Schermaschine läuft leise ... ist sehr handlich und leicht ....der Akku ist schnell geladen und hält lange.....ich habe es geschafft den ganzen Hund ohne probleme zu scheren.....ich bin begeistert und empfehle es weiter

12 septembrie 2022 08:32

Super Maschine

Ich habe diese Maschine gewählt weil sie mit Akku läuft, ohne Kabel. Ich habe einen Goldendoodle. Bei dieser Rasse wird eigentlich eine größere Maschine empfohlen. Aber diese laufen oft mit Kabel und sind auch schwerer. Ich bin von dieser hier jedenfalls begeistert. Ein Akku hat die 45min. locker durchgehalten. Klare Kaufempfehlung!

WAHL set de lame grosier KM1854-7351 grosier
Wahl lame de tuns grosiere KM1854-7351 pentru Arco, Adelar, Adore. Cu capul de tuns Wahl "Made in Germany", munca de tuns profesională poate fi implementată cu ușurință. Capul de tuns Wahl KM1854-7351 este fabricat în Germania și este perfect potrivit pentru mașinile de tuns Moser Arco, Bravura, Wahl Adelar, Adore și multe alte aparate de tuns. Reglarea integrată a lungimii de tăiere permite o ajustare în trepte a setului de tăiere de la 0,7 la 3 mm. Setul de tundere original este ascuțit cu precizie și fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Această metodă de fabricare conferă capului de tuns o durată de viață extrem de lungă. Profilul canelat de pe spate asigură o răcire optimă a setului de tăiere. Astfel, setul de tăiere alunecă ușor prin haină și asigură o tăiere precisă. Datorită calității înalte a manoperei, lama mașinii de tuns poate fi reascuțită de mai multe ori. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului mașinii de tuns, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați plăcile de tăiere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de ras. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei pentru mașinile de tuns. Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare, cu capul de tuns montat. Lubrifiere cu ulei la fiecare 5-10 minute în timpul lucrului. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de tuns poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Special conceput pentru tunderea în detaliu și pentru uz veterinar. Manoperă de înaltă calitate Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Precizie la sol Durată de viață extrem de lungă Multiplu reșapat Lungime de tăiere reglabilă în 3 direcții de la 0,7 - 3 mm. Lățimea de tăiere aprox. 46 mm Potrivit, printre altele, pentru următoarele mașini de tuns:: Moser Arco Moser Bravura Moser Chromstyle Wahl Adelar Wahl Adore Wahl Super Groom Ermila Bellina Genic Plus și multe altele. Livrarea include: 1x Wahl cap de tuns/ set de tăiere grosier KM1854-7351

279 RON*
Buc.
Aesculap ulei pentru mașina de tuns 90 ml
Aesculap ulei pentru mașină de tuns 90ml Uleiul special pentru toate mașinile de tuns Aesculap, este potrivit pentru toate piesele mobile de pe și din capul de tuns. Uleiul pentru mașini de tuns asigură o lubrifiere optimă a tuturor pieselor mobile din capul mașinii de tuns. Uleiul este, de asemenea, ideal pentru toate mașinile de tuns de marcă uzuale. La prima vedere: nu se întărește și nu se lipește de asemenea, potrivit pentru toate modelele obișnuite de mașini de tuns conținut: 90 ml Livrarea include: 1x Aesculap ulei de tuns 90ml

Content: 0.09 Litri (478 RON* / 1 Litri)

43 RON*
Buc.
WAHL ulei special pentru setul de tundere 200 ml
WAHL ulei special pentru mașina de tuns 200 ml Uleiul pentru mașini de tuns WAHL este potrivit pentru toate părțile mobile de pe și din capul mașinii de tuns. Acest ulei de înaltă calitate curăță și lubrifiază în mod fiabil setul de tundere WAHL și îl protejează împotriva coroziunii. După ungere, petele ușoare de rugină pot fi îndepărtate foarte repede. Acest ulei special este ideal pentru mașini de tuns, mașini de tuns profesionale și mașini de tuns înainte, în timpul și după tundere. Îngrijire optimă fără a se bloca. La prima vedere: Ulei pentru capul de tuns 200 ml Îngrijire optimă fără a se bloca Pentru mașini de tuns, seturi de tundere și capete de mașini de tuns Înainte, în timpul și după tundere Conținut: 200 ml

Content: 0.2 Litri (695 RON* / 1 Litri)

139 RON*
Buc.
WAHL spray de răcire pentru lame 4in1 400 ml
WAHL Spray de răcire cu gheață pentru lame 4in1 Sprayul de gheață pentru lame WAHL răcește și curăță capul de ras în câteva secunde. Folosiți spray-ul de răcire WAHL Blade Ice Spray pentru a îndepărta reziduurile de blană de pe capul de tuns, pentru a răci optim capul de tundere și pentru a-l lubrifia. Utilizând uleiul pentru mașini de tuns 4în1 în timpul tunsului, puteți îndepărta cu ușurință blana tăiată de pe lama mașinii de tuns pentru a obține o tăiere uniformă. Spray-ul pentru mașini de tuns Blade Ice reduce semnificativ frecarea capetelor de tuns , ceea ce duce la o mai mică acumulare de căldură. Animalele dvs. vor fi încântate atunci când setul de tundere nu se încinge prea tare. Căldura scăzută datorită spray-ului de răcire reduce, de asemenea, în mod semnificativ uzura capului mașinii de tuns. După forfecare, se poate utiliza spray-ul Blade Ice Spray pentru a proteja setul de lame de coroziune. Sprayul de răcire este potrivit pentru toate mărcile de mașini de tuns. Sprayul 4în1 oferă: Răcire instantanee Lubrifiere Curățare Protecția împotriva coroziunii Cerere: Pur și simplu pulverizați sprayul de răcire pentru lamă pe și în lateralul setului de lame la fiecare câteva minute după și în timpul tunderii, la o distanță de aproximativ 10 cm. Rezultat: Sprayul de răcire pentru lame asigură răcirea, lubrifierea și curățarea instantanee a capului de tuns. Protecția împotriva coroziunii asigură, de asemenea, o uzură redusă a setului de tuns. Cuprins: 400 ml

Content: 0.4 Litri (163 RON* / 1 Litri)

65 RON*
Buc.
Moser cap de tuns Diamond Blade 1854-7023
Cap de mașină de tuns Moser Diamond Blade pentru mașina de tuns Moser. Cap de tăiere Moser cu rafinament de suprafață de înaltă tehnologie pentru o performanță de tăiere foarte ascuțită și o durată de viață lungă. Capul de tuns original Moser Diamond Blade convinge printr-o durată de viață mai lungă, un grad mai mare de duritate și o suprafață a pieptenelui de tuns mai rezistentă la uzură datorită acoperirii inovatoare Diamond-Like-Carbon cu proprietăți asemănătoare diamantelor. Reglarea integrată a lungimii de tundere permite o ajustare în trepte a setului de tăiere de la 0,7 la 3 mm. Datorită profilului canelat, lama aparatului de tuns alunecă fără efort prin blană și asigură un model de tăiere consistent. Necesită mai puțină întreținere și este de 40 de ori mai rezistent în comparație cu seturile de tăiere convenționale. Instrucțiuni de îngrijire: Îngrijirea regulată și corectă este importantă pentru a asigura o durată de viață optimă a capului de tuns. Curățați plăcile de tăiere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de ras. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei pentru aparate de tuns. Lamele de tundere trebuie unse înainte de fiecare utilizare, cu capul de tundere montat. Ulei la fiecare 5-10 minute în timpul lucrului. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de tuns poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Finisaj de suprafață de înaltă tehnologie cu un grad ridicat de duritate 40x mai rezistent în comparație cu capetele de bărbierit convenționale Model de tăiere precisă Viață lungă Reglarea integrată a lungimii de tăiere 0,7 - 3 mm Set de tundere din oțel inoxidabil cu întreținere redusă Lățimea pieptenelui de tăiere: 46 mm Potrivit, printre altele, pentru următoarele mașini de tuns: Moser Rex Moser 1400 Moser Arco Moser Arco Pro Moser ChromStyle Moser LiPro Ermila Motion Wahl Bravura Wahl Adelar Wahl Adelar Pro Wahl Adore Wahl Beretto Wahl Creativa Wahl Super Groom Date tehnice: Sistem de tăiere: set de tundere interschimbabil Lățimea pieptenelui de tăiere: 46 mm Lungime de tăiere: 0,7 / 1,4 / 1,8 / 2,5 / 3 mm Număr de dinți: 26 Material: oțel inoxidabil Livrarea include: 1x Moser cap de tuns Diamond Blade 1854-7023

313 RON*
Buc.
Baterie de schimb Moser / Wahl pentru mașinile de tuns Adelar Pro, Arco Pro și Creativa
Baterie de schimb Moser / Wahl pentru aparatele de tuns Adelar Pro, Arco Pro & Creativa Tundere continuă timp de până la 120 de minute cu ajutorul bateriei de înlocuire standard puternică cu litiu-ion. Acest pachet standard de baterii litiu-ion de la Moser / Wahl este potrivit pentru mașinile de tuns cu acumulator fără fir Adelar Pro, Arco Pro și Creativa. Pachetul de baterii de înlocuire restabilește aparatul de tuns la putere maximă sau permite o durată de funcționare mai lungă a bateriei ca al doilea pachet de baterii. Prezentare generală: Pentru mașinile de tuns fără fir Adelar Pro, Arco Pro și Creativa 120 min de funcționare 75 min. timp de încărcare Fabricată în Germania Livrarea include: 1x baterie de schimb Moser / Wahl 1874-7005 pentru Adelar Pro, Arco Pro și Creativa.

224 RON*
Buc.
Moser WAHL baterie XXL Adelar Pro, Arco Pro, Creativa
Moser / WAHL baterie de rezervă XXL pentru mașinile de tuns Adelar Pro, Arco Pro și Creativa O durată de funcționare și mai lungă, de până la 180 de minute, cu puternica baterie de rezervă litiu-ion de la Moser / WAHL. Acest pachet de baterii XXL litiu-ion este potrivit pentru mașinile de tuns cu baterie fără fir Adelar Pro, Arco Pro și Creativa . Baterie de rezervă oferă din nou putere maximă aparatului dvs. de tuns și garantează plăcerea tunsului non-stop timp de până la 180 de minute. Prezentare generală: Pentru mașinile de tuns cu acumulator Adelar Pro, Arco Pro și Creativa Autonomie de 180 de minute Timp de încărcare de 120 min. Livrarea include: 1x Moser / WAHL baterie de rezervă XXL 1876-7000 pentru Adelar Pro, Arco Pro și Creativa.

184 RON*