AKO bandă de gard electric TopLine Plus 200m, 0,30 TriCOND, albastră 200 m x 10 mm la prima vedere:


  • Potrivită pentru garduri de lungime medie și pentru toate tipurile de animale
  • Raport excelent preț/performanță
  • Conductor TriCOND de înaltă calitate de 0,30 mm TriCOND
  • Bandă de pășuni de 200 m cu o conductivitate foarte bună
  • Garanție de 4 ani privind rezistența la UV

AKO bandă pentru gard electric de pășune TopLine Plus TriCOND 200 m, albastră.

Conductivitate și durabilitate excelente pentru garduri medii și lungi. De 5 ori mai multă siguranță pentru animalele dvs. datorită conductorilor TriCOND.

Banda pentru garduri electrice pentru pășuni TopLine Plus, cu o lungime de 200 m, AKO banda pentru garduri electrice pentru pășuni TopLine Plus este rezistentă, ieftină și reprezintă soluția perfectă pentru garduri medii și lungi. Banda robustă pentru pășuni convinge prin raportul optim preț/performanță, asociat cu o conductivitate excelentă. Datorită calității ridicate a prelucrării, se asigură o rezistență excelentă la rupere și durabilitate . Culoarea albastră este foarte vizibilă pentru animale și oferă o protecție suplimentară pentru pășunat.

Firele monofilament puternice în combinație cu conductorii TriCOND groși de 0,30 mm îndeplinesc cele mai înalte cerințe privind sarcina de rupere și asigură un flux de curent permanent optim. Prin utilizarea materialului conductor TriCOND , banda TopLine Plus are o conductivitate de 5 ori mai mare în comparație cu benzile standard de aceeași grosime. Acest lucru înseamnă că, cu TriCOND, puteți opera garduri de 5 ori mai lungi sau transporta de 5 ori mai mult curent la locul de contact cu animalele. Acest lucru, la rândul său, înseamnă de 5 ori mai multă siguranță!

Prezentare generală:

  • Ideală pentru garduri de lungime medie și lungă
  • Raport excelent între preț și performanță
  • Conductoare TriCOND de înaltă calitate, de 0,30 mm, de înaltă calitate
  • Conductivitate excelentă - de 5 ori mai mare în comparație cu benzile standard!
  • Sarcină de rupere ridicată și rezistență scăzută
  • Calitate foarte bună a execuției
  • Durabilitate îndelungată
  • Instalare necomplicată și rapidă
  • Garanție de 4 ani pentru rezistența la UV
  • Fabricată în UE!

Detalii:

  • Lungime: 200 m
  • Lățime: 10 mm / 20 mm
  • Culoare: albastru
  • Lungimea maximă recomandată a gardului: 5.000 m / 6.000 m
  • Rezistență: 0,374 Ohm/m / 0,311 Ohm/m
  • Conductor TriCOND: 5 x 0,30 mm / 6 x 0,30 mm
  • Sarcina de rupere: 90 kg / 120 kg

Livrarea include:

1x AKO TopLine Plus bandă pentru gard electric de pășune de 200 m, albastră

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Sarcină de rupere: 90 kg, 120 kg
Număr conductori: 5, 6
Material conductor: TriCOND
Specii de animale: Alpaca, Cal, Capră, Lama, Oaie, Ponei, Vacă
Rezistență Ohm/m: 0.31, 0.37

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


AKO Tester pentru garduri cu afișaj LED
AKO Tester de garduri fără vârfuri la sol cu afișaj LED Măsurare convenabilă fără vârfuri la sol! Măsoară la o distanță față de gard de max. 0 - 5 cm Indică tensiunea prin patru diode verzi luminoase în patru trepte: 2500 - 8000 volți LED roșu pentru subtensiune Afișaj LED pentru starea bateriei (bloc de 9 volți) Incl. baterie de 9 volți Locul 1! Testul Cavallo Iunie 2010

109 RON*
Buc.
5x AKO conector de curea Litzclip
5x conector de bandă Litzclip - conectați pur și simplu banda de împrejmuire pentru gard electric. Cu ajutorul conectorului de bandă Litzclip, îmbinarea a 2 capete de bandă de gard este ingenios de simplă. Conectorul de bandă Litzclip dintr-o privire: Îmbinare ușoară a 2 capete de bandă Soluția rapidă pentru repararea unei benzi de gard rupt Orificii dreptunghiulare special perforate înguste pentru introducerea și fixarea ușoară a benzii Pachet de 5 bucăți Oțel inoxidabil (INOX) Litzclip de la AKO, produse de calitate brevetate: Rentabil Atașare fără scule Electrificare continuă Manevrare ușoară Conexiune securizată Lățime: 12,5 mm (pentru bandă de gard electric de până la 12,5 mm) 20 mm (pentru bandă de gard electric de până la 20 mm) 40 mm (pentru bandă de gard electric de până la 40 mm) Livrarea include: 5x conector de bandă Litzclip pentru banda pentru gard electric de pășune

47 RON*
%
Agrarzone semn de avertizare Atenție gard electric
Semn de avertizare Atenție, gard electric! - Pentru marcarea sistemelor de garduri electrice pentru pășuni Un semn de avertizare este utilizat pentru a marca sistemele de garduri electrice. Semnul galben avertizează împotriva atingerii unui gard electric. În conformitate cu VDE, gardurile electrice sunt supuse marcării obligatorii. Semnele de avertizare trebuie să fie amplasate la o distanță de aproximativ 100 m și să fie clar vizibile. Semnul de avertizare se atașează rapid și ușor de gard cu ajutorul clemelor. Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum public sau al unei poteci trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard. Pe scurt: Pentru agățarea ușoară în curele de până la 40 mm, frânghii, toroane și sârmă Nu sunt necesare alte materiale de fixare Confecționat din plastic robust Dimensiuni: 260 x 150 mm Tipărite pe ambele fețe Livrarea include: 1 x Agrarzone semn de avertizare pentru gard electric

12 RON* 13 RON*
Buc.
Agrarzone bobină de bandă largă cu cadru de transport
Agrarzone tambur pentru bandă de pășune cu cadru de transport - pentru aprox. 600 m bandă de gard de pășune Tambur de plastic extrem de robust pentru benzi, frânghii și toroane largi de gard de pășune. Ajutorul ideal pentru montarea și demontarea gardurilor de pășune. Înfășurătorul de gard de pășune extra mare Agrarzone este echipat cu o întinzătoare practică pentru piept. Această targă vă permite să înfășurați și să derulați cu ușurință materialele scării. Cu ajutorul cadrului de transport util, aveți ambele mâini libere pentru a pune sau scoate firele, frânghiile și panglicile. Bobina noastră are o capacitate de aproximativ 600 m de bandă (10 mm), 500 m de frânghie (6 mm sau 1000 m de șnur (3 mm), în funcție de lățimea materialului scării pentru gardul de pășune. Toba ușoară este foarte stabilă și durabilă. Un tambur suplimentar și un adaptor pentru tambur și bobină pot fi comandate separat ca accesorii pentru bobină. Pe scurt: Înfășurătoare de gard de pășune pentru înfășurarea și desfășurarea benzilor de gard de pășune Tambur din plastic extrem de robust (înlocuibil) Greutate redusă Potrivit pentru aprox. 600 m de bandă largă (10 mm) sau 500 m de frânghie (6 mm) sau 1.000 m de cablu (3 mm) Frâna de blocare previne depășirea neintenționată a tamburului Ajutorul ideal pentru construcția de garduri Dimensiuni: Dimensiuni (LxLxA): 20x24x37 cm Livrarea include: 1 x rolă pentru bandă de pășunat cu cadru de transport

114 RON*
Buc.