Set de mânere pentru porți de garduri de pășune, inclusiv clemă pentru garduri la prima vedere:


  • Set de bază pentru porți cu 2 rânduri din benzi de gard de pășune
  • Adecvat pentru benzi de pășunat cu o lățime de până la 40 mm
  • Ușor de atașat atunci când poarta este deschisă, datorită Fence Clip
  • Ușor de montat pe orice stâlp de lemn

Torgriff-set de mânere de poartă pentru bandă de gard de pășune, inclusiv clemă de gard

Configurați rapid și ușor o poartă de pășune cu setul nostru de bază pentru mânere de poartă pentru benzi de gard de pășune cu o lățime de până la max. 40 mm.

Cu acest set de bază, puteți construi o poartă cu două rânduri din benzi de gard de pășune în cel mai scurt timp. Setul complet este potrivit pentru benzi de gard de pășune cu lățimea maximă de 40 mm. Cele două mânere ale porții se potrivesc confortabil în mână și, datorită Fence Clip, pot fi agățate cu ușurință atunci când poarta este deschisă, astfel încât să nu mai existe scurgeri de material de scări care se află pe sol. Clema pentru gard previne, de asemenea, riscurile periculoase de împiedicare și murdărirea materialului scării și a mânerului porții.

Setul de mânere pentru poarta stabilă poate fi montat pe orice stâlp de lemn într-un timp scurt. Conectorul Litzclip, precum și placa de conectare din oțel inoxidabil de înaltă calitate asigură o rezistență excelentă la coroziune și o durabilitate îndelungată. Izolatorii de bandă profesioniști cu inserție de cauciuc conductiv electric fixează banda de gard de pășune și mânerul porții foarte ușor, dar sigur.

La prima vedere:

  • Set de bază pentru porți cu 2 rânduri din benzi de gard de pășune
  • Potrivit pentru benzi de salcie de până la 40 mm lățime
  • Ușor de agățat atunci când poarta este deschisă, datorită clemei pentru gard
  • Fără pericol de împiedicare sau murdărire a materialului conductor și a mânerului porții
  • Fluxul optim de curent
  • Placă de conectare din oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • Rezistență excelentă la coroziune și durabilitate îndelungată
  • Montare ușoară pe orice stâlp de lemn

Livrarea include:

2 x mâner de poartă cu conexiune cu bandă Litzclip din oțel inoxidabil
2 x izolator profesional de colț / bandă
2 x izolator de bandă profesională cu izolație de poartă cu placă de conectare din oțel inoxidabil
1 x clip de gard

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Material: Oțel inoxidabil, Plastic

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


5x AKO conector de curea Litzclip
5x conector de bandă Litzclip - conectați pur și simplu banda de împrejmuire pentru gard electric. Cu ajutorul conectorului de bandă Litzclip, îmbinarea a 2 capete de bandă de gard este ingenios de simplă. Conectorul de bandă Litzclip dintr-o privire: Îmbinare ușoară a 2 capete de bandă Soluția rapidă pentru repararea unei benzi de gard rupt Orificii dreptunghiulare special perforate înguste pentru introducerea și fixarea ușoară a benzii Pachet de 5 bucăți Oțel inoxidabil (INOX) Litzclip de la AKO, produse de calitate brevetate: Rentabil Atașare fără scule Electrificare continuă Manevrare ușoară Conexiune securizată Lățime: 12,5 mm (pentru bandă de gard electric de până la 12,5 mm) 20 mm (pentru bandă de gard electric de până la 20 mm) 40 mm (pentru bandă de gard electric de până la 40 mm) Livrarea include: 5x conector de bandă Litzclip pentru banda pentru gard electric de pășune

47 RON*
Cablu de conectare pentru banda gardului electric de până la 40 mm
Cablu de conectare a benzii pentru banda de gard de pășune de până la 40 mm Cablul de conectare a gardului conectează unitatea de alimentare, generatorul de gard electric cu firul gardului electric. Cablul de conectare a gardului poate fi înșurubat și este potrivit pentru benzi de până la 40 mm . Conexiunea perfectă din punct de vedere mecanic și electric între unitatea de alimentare, generatorul de gard electric și bandă. La prima vedere: Pentru benzi de gard de pășune cu lățimea de până la 40 mm 130 cm cablu Ochiul M8

28 RON*
Buc.
Agrarzone bandă pentru gard electric Classic 0.20 + 0.30 Niro, alb 200 m x 40 mm
Mărime: 200 m x 40 mm
Agrarzone bandă pentru gard electric de pășune CLASSIC, alb Această bandă clasică pentru gardul de pășune cu scări din oțel inoxidabil armat este versatilă, de înaltă calitate și de lungă durată. Un material excelent pentru scări pentru garduri medii. Cu ajutorul benzii de gard electric Agrarzone Classic, puteți ridica în scurt timp un gard stabil și rezistent pentru animalele dumneavoastră la pășunat. Această bandă populară pentru garduri electrice este un material conductor dovedit de mulți ani pentru gardurile medii. Banda pentru garduri este potrivită în special pentru padocurile și pășunile pentru cai, dar și alte animale ușor de înhămat sunt bine protejate cu ea. Culoarea albă este foarte vizibilă pentru cai și oferă astfel o protecție suplimentară împotriva pășunatului. Conductorii din oțel inoxidabil de înaltă calitate, întăriți , permit o bună conductivitate și o durabilitate îndelungată. Calitatea ridicată a manoperei, precum și utilizarea firelor monofilament puternice fac ca banda să fie extrem de durabilă și rezistentă la stres. Prezentare generală: Ideală pentru împrejmuiri medii și padocuri Împrejmuiește în siguranță animalele ușor de îngrădit (de exemplu, cai, ponei, animale mici etc.) Conductoare din oțel inoxidabil pentru un flux de curent fiabil Vizibilitate bună pentru cai datorită culorii albe Material robust și durabil al conductorilor Fire monofilament puternice pentru o sarcină de rupere ridicată Calitate ridicată a execuției Instalare rapidă și fără complicații Bandă de gard electric pentru pășuni Classic la un preț special Garanție de 3 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 200 m / 1000 m Lățime: 10 mm / 20 mm / 40 mm Rezistență: 3,58 Ohm/m / 2,56 Ohm/m / 1,21 Ohm/m Conductoare din oțel inoxidabil: 2x0,20mm + 2x0,30mm / 4x0,20mm + 2x0,30mm / 9x0,20mm + 4x0,30mm Sarcina de rupere: 90 kg / 120 kg / 230 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 600 m / 800 m / 1.600 m Culoare: alb Livrarea include: 1x Agrarzone bandă pentru gard electric de pășuni Classic, alb

Content: 200 Meter (106 RON* / 100 Meter)

Variants from 110 RON*
From 211 RON*
Agrarzone bandă pentru garduri electrice Premium 0,30 TriCOND, alb-roșu 200 m x 40 mm
Mărime: 200 m x 40 mm
Agrarzone bandă pentru gard electric de pășuni PREMIUM, alb-roșu Bandă pentru garduri electrice de pășune premium, stabilă și foarte vizibilă, pentru sisteme de garduri medii și mari. Datorită conductorilor TriCOND de înaltă calitate, conductivitate de 5 ori mai mare decât cea a conductorilor convenționali din oțel inoxidabil = de 5 ori mai multă siguranță! Această bandă pentru garduri  electrice premium de la Agrarzone este deosebit de potrivită pentru ridicarea de garduri stabile și de mari dimensiuni pentru animale de toate tipurile, de exemplu bovine, ovine, caprine sau cabaline. Culoarea de semnalizare alb-roșu face ca banda de gard electric să fie foarte vizibilă pentru animale și asigură o protecție suplimentară a turmei. Datorită calității excelente a prelucrării , banda pentru garduri electrice este extrem de rezistentă și durabilă. Conductorii TriCOND de înaltă calitate, întăriți, permit o conductivitate excelentă și o stabilitate ridicată a sarcinii. Datorită utilizării acestui material conductor, banda de gard electric premium are o conductivitate de 5 ori mai mare decât cea a benzilor standard de aceeași grosime. Acest lucru înseamnă că, cu TriCOND, puteți opera garduri de 5 ori mai lungi sau transporta de 5 ori mai mult curent la locul de contact cu animalele. Acest lucru, la rândul său, înseamnă de 5 ori mai multă siguranță! Prezentare generală: Ideală pentru sisteme de garduri de dimensiuni medii și mari Potrivită pentru toate tipurile de animale (de exemplu, bovine, ovine, caprine, cabaline etc.) Conductoare TriCOND de înaltă calitate, ranforsate, de înaltă calitate Conductivitate excelentă - de 5 ori mai mare în comparație cu benzile standard! Stabilitate ridicată la sarcină Material conductor robust și durabil Calitate excelentă a prelucrării Instalare necomplicată și rapidă Bandă de împrejmuire premium la un preț excelent Vizibilitate bună datorită culorii de semnalizare alb-roșu Garanție de 4 ani privind rezistența la UV Detalii: Lungime: 200 m / 1000 m Lățime: 12 mm / 20 mm / 40 mm Rezistență: 0,47 Ohm/m / 0,31 Ohm/m / 0,17 Ohm/m Conductoare TriCOND: 4 x 0,30 mm / 6 x 0,30 mm / 11 x 0,30 mm Sarcina de rupere: 90 kg / 120 kg / 230 kg Lungimea maximă recomandată a gardului: 4.000 m / 6.000 m / 10.000 m Culoare: alb-roșu Livrarea include: 1x Agrarzone bandă pentru gard electric de pășune Premium, alb-roșu

Content: 200 Meter (121 RON* / 100 Meter)

Variants from 123 RON*
From 241 RON*