Mașină de tuns cai și vite Heiniger Xperience 2-Speed la prima vedere:


  • Pentru tunderea întregului corp al cailor și vitelor
  • Motor puternic de 250 W cu 2 setări de viteză
  • Ușor, optim echilibrat și silențios
  • Include 21 / 23 lame de tuns pentru o lungime a blănii de 2 - 4 mm
  • Produs de calitate elvețiană!

Mașină de tuns vite și cai Heiniger XPERIENCE 2-SPEED

Noua mașină de tuns XPERIENCE 2-SPEED de la Heiniger, dezvoltată în continuare, convinge prin cele 2 niveluri de viteză și este foarte potrivită pentru tunderea întregului corp al bovinelor și cailor.

Mașina de tuns bovine și cabaline XPERIENCE este clasicul încercat și testat de Heiniger, care a fost popular de ani de zile, dar mașina de tuns este acum disponibilă cu două setări de viteză. Această mașină de tuns părul animalelor puternică cu 2 viteze inspiră oamenii și animalele cu tehnologia sa de ultimă generație. Motorul puternic de 250 W oferă o putere mare de 2.600 sau 2.900 de lovituri duble pe minut, ceea ce face ca mașina de tuns să fie ideală pentru tunderea întregului corp al cailor sau al vitelor.

O caracteristică specială a mașinii de tuns cu fir este designul său ergonomic. Aparatul de tuns păr de animale ușor, subțire și la îndemână previne oboseala timpurie a încheieturii mâinii datorită carcasei sale optim echilibrate. Greutatea redusă impresionează, de asemenea, prin construcția sa extrem de robustă și durabilă. Datorită conexiunii unice la nivel mondial dintre capul de ras și carcasa ranforsată cu fibră de sticlă, mașina de tuns părul animalelor de companie XPERIENCE 2-SPEED are vibrații extrem de reduse, ceea ce este deosebit de benefic pentru animalele sensibile sau nervoase.


Setul de lame de tuns 21/23 inclus în pachetul complet este fabricat din oțel de înaltă calitate și, cu lungimea de tăiere de 2 până la 4 mm, este ideal pentru o tăiere precisă. Împreună cu ustensilele de îngrijire pentru curățarea ușoară a mașinii de tuns și a lamei de tuns, pachetul de livrare include, de asemenea, o geantă de transport practică, în care mașina de tuns și accesoriile pot fi depozitate și transportate cu ușurință.

La prima vedere:

  • Pentru tunderea întregului corp al cailor și vitelor
  • Motor puternic de 250 W cu 2 setări de viteză
  • De asemenea, potrivită pentru animalele sensibile și nervoase
  • Ușoară, optimă echilibrată și silențioasă
  • Include 21 / 23 lame de tuns pentru o lungime a blănii de 2 până la 4 mm
  • Vibrații extrem de reduse pentru o tăiere fără oboseală
  • Produs de calitate elvețiană!

Date tehnice:

  • Mod de funcționare: rețea
  • Tensiune: 230 V
  • Puterea motorului: 250 W
  • Viteza de tăiere: 2.600 / 2.900 curse duble/min.
  • Nivelul presiunii sonore: 68 dB
  • Lungimea cablului principal: aprox. 5 m
  • Dimensiuni (LxØ): aprox. 30,1 cm x Ø 54 mm.
  • Lamă de forfecare: lama superioară 23 dinți / lama inferioară 21 dinți
  • Lățimea lamei de tuns: 78 - 80 mm
  • Greutate: 1180 g
  • Culoare: negru

Lieferumfang:

1x Heiniger XPERIENCE 2-SPEED pentru tuns vite și cai
1x pereche de lame de tuns 21 / 23
1x șurubelniță specială
1x manual de instrucțiuni
1x caz de depozitare
1x perie de curățare
1x ulei de tuns

Producător "Heiniger"

Heiniger - Inovație pură pentru tunderea cailor!

Aflată acum la a treia generație, afacerea familiei Heiniger este sinonimă cu produsele de tuns animale de înaltă calitate "Made in Switzerland".

Filialele orientate către clienți din Australia și Noua Zeelandă, combinate cu compania elvețiană de producție de precizie, au făcut ca Heiniger să fie liderul mondial mândru al pieței profesionale de tundere a Oilor.

Generația modernă de lame de Tuns:

  • suprafețe lustruite pentru o alunecare optimă prin blană
  • formă optimizată a dinților pentru o tăiere curată și frumoasă
  • dinți exteriori stabili, pentru o protecție sporită împotriva ruperii
  • profil lateral proiectat pentru un flux optim

Capetele de tuns SAPHIR de la Heiniger sunt compatibile cu mașinile de tuns Wahl, Andis, Moser și Oster.

Mașină de tuns Heiniger pentru tunderea completă a Cailor:

Heiniger mașină de tuns PROGRESS 2.0: mâner subțire, ergonomic, ușor de manevrat, în special pentru Doamne. Heiniger mașină de tuns XPERIENCE: mașină de tuns cai și bovine inovatoare cu cablu și motor cu magnet permanent extrem de Puternic. Heiniger mașină de tuns HANDY: pentru o utilizare regulată și multiplă pe zi, în special pentru profesioniști și ferme de Armăsari. Heiniger mașină de tuns XPLORER: mașină de tuns profesională cu acumulator; până la 120 min de Tuns.

Mașini de tuns Heiniger pentru tunderea calului în Detaliu:

Heiniger mașină de tuns SAPHIR: mașină de tuns deosebit de mică, fără cablu, pentru cap și zonele sensibile Heiniger mașină de tuns SAPHIR STYLE: mașină de tuns mică, cu un design elegant; a se vedea foarfecă de tuns Saphir Heiniger mașină de tuns SAPHIR CORD: ideală pentru zonele dificile de pe cal, de exemplu pentru coafarea Mânzului.

Decibeli: 68 dB
Țară de origine: Elveția
Număr de cicluri: 2600 DH/min, 2900 DH/min
Putere: 250 W
Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Cal, Ponei, Vacă
Tensiune curent electric: 230 Volt

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


13 decembrie 2021 10:34

Top

Funktioniert einwandfrei. Die geringen Vibrationen helfen dass die Tiere nicht nervös sind. Macht Spass mit dem Teil zu arbeiten

Kerbl ulei pentru mașini de tuns Constanța 500 ml
Ulei pentru mașină de tuns Kerbl Uleiul special de la Kerbl curăță și lubrifiază în mod optim capul aparatului de tuns și îl protejează împotriva coroziunii. Petele mici de rugină pot fi îndepărtate cu ușurință după ce se unge cu ulei. Uleiul asigură o îngrijire optimă a mașinii de tuns, fără a-l face să se lipească. Uleiul pentru aparate de tuns este ideal pentru îngrijirea înainte și după fiecare tunsoare. Important: Pentru a preveni supraîncălzirea capului mașinii de tuns și pentru a asigura o durată de viață mai lungă, aplicați, de asemenea, câteva picături de ulei pe lama mașinii de tuns în timpul tunsului (aproximativ la fiecare 5 min.). După tundere, mașina trebuie curățată de toate reziduurile de blană și unsă din nou. Sfat: După ce ați uns, porniți pentru puțin mașina pentru ca uleiul să fie bine distribuit.

Content: 0.5 Litri (130 RON* / 1 Litri)

65 RON*
Buc.
Kerbl spray de lubrifiere pentru lame de mașină de tuns CoolSpray 500 ml
Kerbl spray de răcire pentru mașini de tuns 500 ml Acest spray de răcire și lubrifiere pentru lamele mașinilor de tuns răcește, lubrifiază și curăță în același timp. Îmbunătățește în mod durabil rezultatul tunsului și menține lamele aparatului de tuns ascuțite pentru mai mult timp. Cool spray îndepărtează reziduurile de păr și de blană, precum și murdăria de pe capul mașinii de tuns și, de asemenea, ajută în mod eficient împotriva colonizării bacteriilor, ciupercilor și virușilor. Astfel, calitatea lamei de tuns se menține pentru o perioadă lungă de timp. Conținut: 500 ml

Content: 0.5 Litri (102 RON* / 1 Litri)

51 RON*
Buc.
Heiniger lame de tuns pentru XPLORER, XPERIENCE, HANDY, PROGRESS
Set de lame de tundere Heiniger pentru XPLORER, XPERIENCE, HANDY, PROGRESS Set de lame de tuns de înaltă calitate, format din lame superioare și inferioare pentru mașinile de tuns Heiniger. Lamele originale Heiniger pentru tunderea cailor și a vitelor sunt fabricate din oțel robust și șlefuit. Seturile de tăiere constau fiecare dintr-o lamă superioară și una inferioară. Capetele de tuns Heiniger sunt potrivite pentru mașinile de tuns Heiniger Xplorer, Xperience, Handy și Progress. Instrucțiuni de îngrijire: Um die optimale Lebensdauer des Scherkopfes zu gewährleisten, ist eine regelmäßige und korrekte Pflege wichtig. Reinigen Sie die Schneidplatten mit einem weichen Lappen oder Pinsel. Stellen Sie dabei sicher, dass die Lücken zwischen den Zähnen sauber sind. Um Korrosion bei Verwendung von Desinfektionsmittel zu verhindern, trocknen Sie den Scherkopf gründlich. Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului de bărbierit, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați plăcile de tăiere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de ras. Nach dem Trocknen werden die Scherköpfe mit Schermaschinenöl eingeölt. Die Schermesser sind vor jeder Benutzung bei montiertem Scherkopf einzuölen. Während der Arbeit ist alle 5-10 Minuten zu ölen. După uscare, ungeți capetele aparatului de tuns cu ulei pentru aparate de tuns. Lamele de forfecare trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de forfecare montat. Ulei la fiecare 5-10 minute în timpul lucrului. Nach dem Ölen lassen Sie die Maschine einige Sekunden im Leerlauf laufen, damit sich das Öl gut verteilen kann und nicht auf das Haar des Tieres übertragen wird. Mit der richtigen Wartung und Pflege kann die Haltbarkeit der Scherköpfe bis zu 20% erhöht werden. Auch das Nachschleifen kann verzögert werden. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de bărbierit poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Se potrivește cu Heiniger Xplorer, Xperience, Handy și Progress. Pentru tunderea cailor și a vitelor Pentru uz veterinar, uz zilnic, turnee și concursuri de cai. Pentru lungimi de strat de la 0 la 4 mm. Un model de tăiere frumos și exact Oțel special de înaltă rezistență Manoperă de înaltă calitate Potrivit, printre altele, pentru următoarele mașini de tuns: Heiniger XPLORER Heiniger XPERIENCE Heiniger HANDY Heiniger PROGRESS Lungime de tundere 31/15 Standard:: Set standard de lame pentru tunderea cailor, recomandat pentru tunderea zilnică Setul de lame de tuns este format din lamă superioară (15 dinți) și o lama inferioară (31 de dinți) Lungimea părului după tundere: 2 - 4 mm Lățimea lamei: 78 - 80 mm Lungime de tundere 21/23 mare: Lamă de tuns cai standard pentru tunsul zilnic Setul de lame pentru clești este format din lama superioară (23 de dinți) și lama inferioară (21 de dinți) De asemenea, pentru blana murdară Lungimea blănii după tundere: 2 - 4 mm. Lățimea lamei: 78 - 80 mm Lungime de tundere 31/23 standard: Set de lame standard pentru tunderea cailor, recomandat pentru pregătirea pentru concursuri sau prezentarea la expoziții Setul de lame de tuns este format din lama superioară (23 de dinți) și lama inferioară (31 de dinți) Pentru tundere lină și curată Lungimea blănii după tundere: 2 - 4 mm Lățimea lamei: 78 - 80 mm Lungime de tundere 31F/15 scurt: Set de lame pentru tundere fină Setul de lame de tuns este format din lama superioară (15 dinți) și lama inferioară (31 de dinți) Lamă subțire de tundere pentru cai, pentru o tundere apropiată de piele Lungimea blănii după tundere: 1 - 2 mm Lățimea lamei: 78 - 80 mm Lungime de tundere 31F/23 scurt: Set de lame pentru tundere fină Setul de lame de tuns este format din lama superioară (23 de dinți) și lama inferioară (31 de dinți). Pentru tundere aproape de piele Lungimea blănii după tundere: 1 - 2 mm Lățimea lamei: 78 - 80 mm Lungime de tundere 35/17 finisaj: Set de lame de tuns cai, recomandat pentru pregătirea pentru concursuri sau prezentarea la expoziții Setul de lame de tuns caii constă din lamă superioară (17 dinți) și o lamă inferioară (35 de dinți) Pentru o tundere profesională deosebit de lină Lungimea blănii după tundere: 3 - 4 mm Lățimea lamei: 78 - 80 mm Lungime de tundere 53/23 Vet: Set de lame de tuns Setul de lame de tuns este format din lamă superioară (23 de dinți) și din lamă inferioară (53 de dinți) Pentru uz veterinar și pentru tunsul aproape de piele Lungimea blănii după tuns: 0 - 1 mm Lățimea lamei: 78 - 80 mm

244 RON*
WAHL spray de curățare pentru seturi de tundere 250 ml
WAHL spray de curățare pentru setul de tuns 250 ml Păstrează toate seturile de tundere curate Protejează împotriva coroziunii pentru o durată de viață lungă a setului de tundere Aplicare : Pur și simplu pulverizați spray-ul de curățare direct pe setul de tundere în timp ce mașina este în funcțiune. Opriți mașina și ștergeți setul de tundere cu o cârpă moale și curată. Cantitate: 250 ml

Content: 0.25 Litri (616 RON* / 1 Litri)

154 RON*
Buc.