Ako Compact Power AN 550 aparat generator impulsuri 12V, 0,85 Joule la prima vedere:


  • Protejează câinii, pisicile, păsările de curte, iepurii și resping berzele
  • Ideal pentru garduri normale pentru cai și vite
  • Potrivite pentru garduri scurte cu puțină vegetație
  • Siguranță ridicată la pășunat cu forță de impact redusă
  • Funcționare mobilă cu baterie de 12V, posibilitate de conectare solară.

AKO Compact Power AN 550 aparat generator impulsuri 12V

Acest aparat generator impulsuri pentru gard electric mobil de 12 volți asigură o electrificare eficientă a gardurilor cu vegetație redusă, de exemplu, garduri pentru vite și cai, padocuri. Datorită rezistenței reduse la impact, nu este prea puternic nici pentru animalele mici, cum ar fi câinii, pisicile, păsările de curte și iepurii.

Compact Power AN 550 este un aparat generator impulsuri pentru gard electric de 12 volți ieftin și eficient pentru utilizare mobilă. Aparatul generator impulsuri pentru gard electric este foarte potrivită pentru garduri scurte cu puțină vegetație. Compact Power AN 550 este deosebit de popular pentru gardurile mobile pentru animale de companie din grădină, pentru padocuri, pentru trasee de echitație și pentru garduri simple pentru vite. Aparatul generator impulsuri oferă o siguranță ridicată la un amperaj redus, astfel încât nu este prea puternică pentru animalele mici, cum ar fi câinii, pisicile, păsările de curte și iepurii. Aparatul de impulsuri poate fi folosit și pentru a respinge berzele. Aparatul generator de impulsuri este alimentat de o baterie reîncărcabilă de 12 V (nu este inclusă). Este posibilă și alimentarea cu energie solară (nr. art. 2956), deoarece conexiunile necesare sunt prevăzute pe unitate. Un LED optic de control al gardului și un indicator separat de avertizare a bateriei oferă informații despre starea actuală a unității de gard pentru pășuni. Datorită modului inteligent de funcționare cu baterie descărcată, intervalul de intermitență este prelungit atunci când bateria este redusă. Sub 12 volți până la 11,5 volți, impulsul și intermitența LED-ului sunt prelungite la 3,5 secunde. Sub 11,5 volți, LED-ul clipește fără impulsuri la intervale de 8 secunde. Pentru a crește durata de viață a bateriei de 12 V, gardul electric are o protecție integrată împotriva descărcărilor profunde.

Notă: cu acest aparat generator impulsuri pentru gard electric, se poate electrifica o lungime de gard de până la 6 km (fără vegetație) / 1 km (vegetație medie). O baterie AGM cu 85 Ah (nr. art. 23343-001) este perfect adecvată pentru funcționarea unității de gard electric.

Prezentare generală:

  • Protejați câinii, pisicile, păsările de curte, iepurii și berzele
  • Perfect pentru garduri scurte cu puțină vegetație
  • Ideal pentru garduri normale pentru cai și vite
  • Rezistență redusă la impact, deci nu prea puternică pentru animalele de companie
  • Funcționare mobilă cu baterie de 12V, este posibil și suportul solar
  • Protecție împotriva descărcărilor profunde pentru bateria de 12V
  • LED de control al funcției + lumină de avertizare a bateriei
  • Mod inteligent de funcționare cu baterie descărcată
  • Include accesorii atractive pentru o instalare rapidă
  • Clipuri de crocodil realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • Potrivit pentru garduri de pășune cu bandă, fir, frânghie și pentru plase de gard

Date tehnice:

  • Tensiune maximă: 8,400 V
  • Tensiune la gol: 7,500 V
  • Tensiune la 500 Ohm: 1.460 V
  • Energie maximă de încărcare: 0,85 J
  • Energia maximă de descărcare: 0,55 J
  • Lungimea teoretică a gardului: 23 km.
  • Lungimea maximă a gardului fără vegetație: 6 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 1 km
  • Consumul de curent: 57 mA
  • Numărul de țăruși de pământ necesar 1 m: 1 bucată
  • Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, câine, pisică, păsări de curte, iepure.

Livrarea include:

1x AKO Compact Power AN 550 aparat generator alimentare gard electric
1x cablu de legătură gard / pământ
1x semn de avertizare
(modulul solar / bateria nu este inclus în livrare)

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Energie de descărcare: 0,55 Joule
Energia de încărcare: 0,85 Joule
Tensiune: 8.400 V
Alimentare: 12V Akku, 12V Solar
Specii de animale: Barză, Cal, Câine, Iepure, Pasări de curte, Pisică, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 6 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 1 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Agrarzone semn de avertizare Atenție gard electric
Semn de avertizare Atenție, gard electric! - Pentru marcarea sistemelor de garduri electrice pentru pășuni Un semn de avertizare este utilizat pentru a marca sistemele de garduri electrice. Semnul galben avertizează împotriva atingerii unui gard electric. În conformitate cu VDE, gardurile electrice sunt supuse marcării obligatorii. Semnele de avertizare trebuie să fie amplasate la o distanță de aproximativ 100 m și să fie clar vizibile. Semnul de avertizare se atașează rapid și ușor de gard cu ajutorul clemelor. Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum public sau al unei poteci trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard. Pe scurt: Pentru agățarea ușoară în curele de până la 40 mm, frânghii, toroane și sârmă Nu sunt necesare alte materiale de fixare Confecționat din plastic robust Dimensiuni: 260 x 150 mm Tipărite pe ambele fețe Livrarea include: 1 x Agrarzone semn de avertizare pentru gard electric

12 RON* 13 RON*
Buc.
Cablu de conectare la pământ de 3 m cu ochiuri
Cablul de conectare la pământ asigură o conexiune optimă de la unitatea de alimentare gard electric la priza de pământ. Numai cu o conexiune bună la pământ puteți obține o siguranță optimă pentru turmă. Cablul de conectare la pământ Kerbl asigură o conexiune profesională și fiabilă între unitatea de gard electric și bara de pământ. Cablul de conectare la pământ are doi ochi de conectare M8 și o lungime de 3 metri. Cu urechi de conectare M8 Conectează unitatea la tija de împământare Ideal pentru conectarea unității din interiorul clădirii la bara de pământ sau la gardul din exterior De asemenea, potrivit pentru conectarea mai multor tije de pământ împreună

44 RON*
Buc.
stâlp pentru pământ / tijă de sol galvanizată 1 m
Stâlp de împământare / tijă de împământare galvanizată - pentru o împământare optimă a gardului de pășune. Stâlpul de împământare special galvanizat este potrivit pentru legarea la pământ a gardurilor de pășune și a gardurilor electrice. Țărușul de sol este extrem de robust și durabil. Țăruș galvanizat pentru sol dintr-o privire: Fabricat din oțel în T galvanizat la cald Incl. șurub M8 din oțel inoxidabil pentru cablu de conectare la pământ 3 sfaturi pentru o împământare optimă: Întotdeauna înfigeți țărușii în solul umed. Păstrați o distanță de 3 metri între fiecare tijă de împământare. Folosiți tije de împământare galvanizate, deoarece rugina are un efect izolator și împiedică întoarcerea tensiunii la unitatea de alimentare gard electric. Livrarea include: 1x tijă de pământ galvanizată 1 m pentru gard electric

48 RON*
Buc.
Baterie AGM pentru garduri electrice 12V 88 Ah
Baterie AGM - Baterie de 12V pentru scrimă electrică Bateria AGM premium este o baterie de 12 volți eficientă pentru utilizare mobilă, ideală și pentru gardurile pentru cai și vite. Bateria AGM dintr-o privire: Baterie reîncărcabilă de flux AGM Imediat gata de utilizare Garanție de 1 an (Atenție: nu se solicită garanție în caz de descărcare profundă) Date privind capacitatea pentru o descărcare standard de 100 de ore (C100) Autodescărcare mai mică în comparație cu bateriile standard În calitate de echipament original (OEM) Noua alternativă la bateriile standard cu plumb-acid. Tehnologia de curgere AGM elimină necesitatea de a manipula acidul din baterie. Bateriile cu gel sunt absolut etanșe, nu necesită întreținere și sunt extrem de rezistente la cicluri! Notă: Bateria AGM este un sistem închis. Nici o cerere de garanție dacă bateria este deschisă! Dimensiune: 88Ah: 275 x 175 x 190 mm, greutate: 20,7 kg 110 Ah: 353 x 175 x 190 mm, greutate: 26,4 kg

1.129 RON*
Buc.
%
Tester pentru gard electric 6 kV
Acest tester pentru garduri este cel mai bine vândut tester de garduri. Acesta afișează tensiunea de la 1.000 la 6.000 de volți în 6 trepte. Un tester de garduri este indispensabil pentru verificarea zilnică a gardurilor. Pentru a vă asigura că vă puteți pășuna animalele în mod optim, ar trebui să aplicați gardului o tensiune de pășunat minimă de 2.000 de volți. Testerul de garduri Kerbl vă ajută în verificarea zilnică a gardurilor. Acest tester pentru garduri vă oferă o imagine de ansamblu rapidă a stării gardului dumneavoastră. Cu toate acestea, testerul este, de asemenea, ideal pentru a verifica gardul pășunii. Pentru a măsura tensiunea, tija metalică este introdusă în pământ, iar vârful testerului este ținut pe gard. Afișează tensiunea în 6 trepte Bateria nu este necesară pentru o măsurare exactă

55 RON* 60 RON*
Buc.
%
AKO panou solar 25 Watt potrivit pentru DUO POWER X 2500 , X 4000 , Savanne 2000
Modul solar 25 Watt cu regulator de încarcare Modulul solar de 25 Watt este solu?ia ideala pentru oricine cauta o sursa de alimentare fiabila pentru scrima electrica Ako Duo Power x 2500, x 4000 ?i Savanne 2000. Folosi?i energia soarelui pentru func?ionarea eficienta a unita?ii dvs. de gard electric cu ajutorul acestui cu acest modul solar de înalta calitate. Cu un Putere de 25 wa?i acesta furnizeaza suficienta energie pentru a opera în mod fiabil gardul dvs. de pa?une. Modulul solar pentru scrimă electrică cu regulator de încărcare conține un regulator de încărcare integrat care monitorizează și controlează procesul de încărcare a bateriei conectate. Controlerul de încărcare protejează bateria împotriva supraîncărcării, descărcării profunde și supraîncălzirii, ceea ce prelungește durata de viață a bateriei. În plus, controlerul de încărcare permite o utilizare mai eficientă a energiei solare, deoarece reglează curentul de încărcare în funcție de nevoile bateriei. Acest lucru este deosebit de important dacă unitatea de gard electric are un consum variabil de energie sau dacă radiația solară fluctuează. Site-ul controler de încarcare inclus asigura un control optim al încarcarii bateriei pentru a garanta o durata de via?a mai lunga a acesteia. Modulul solar este livrat cu un garan?ie de performan?a de 5 ani garan?ie. Acest lucru va ofera siguran?a ?i fiabilitate suplimentare. Masurând 37,5 x 56,0 x 2 cm, este compact ?i nu ocupa mult spa?iu, astfel încât îl pute?i ata?a cu u?urin?a la gardul dvs. electric. Nota: Cutia metalica a bateriei, unitatea de gard electric ?i bateria nu sunt incluse. Prezentare generala: Sursa de alimentare fiabila pentru scrima electrica Autoreglare (daca este dimensionata corect) Putere: 25 wa?i Controler de încarcare inclus Potrivita de exemplu pentru Ako Duo Power x 2500, x 4000, Savanne 2000 Lungime cablu solar 100 cm garan?ie de performan?a de 5 ani Dimensiuni: La?ime: 37,5 cm Înal?ime: 56 cm Adâncime: 2 cm Domeniul de livrare: 1x modul solar de 25 wa?i, inclusiv controler de încarcare 1x suport din o?el inoxidabil pentru montare ?i conectare direct la unitatea de gard electric

930 RON* 940 RON*
Buc.