Covalliero geantă pentru grajd Milano la prima vedere:


  • Depozitarea organizată a echipamentului de toaletare, a cizmelor, a clopotelor etc.
  • Multe compartimente cu spațiu amplu de depozitare
  • Pentru utilizare în grajd și la expoziție
  • Material: rezistent de murdărie, ușor de curățat și robust
  • Atârnare sigură datorită tijei din lemn, bază stabilă și pereți

Covalliero geantă pentru grajd Milano Navy / Camel

Geanta robustă și practică Milano oferă o depozitare curată și ordonată pentru echipamentul de îngrijire, spray-uri, cizme, haletere, clopoței etc. în grajd și la expoziție. Spațiul amplu de depozitare face posibilă depozitarea multor ustensile diferite. Geanta pentru boxa de cal este fabricată dintr-un material respingător de murdărie, ușor de întreținut și robust, ideal pentru utilizarea în grajd. Țesătura oxford impermeabilă protejează, de asemenea, conținutul de ploaie și murdărie. Atunci când geanta de toaletare nu este folosită, capacul poate fi închis cu o închizătoare Velcro. Datorită bățului din lemn și a fundului și pereților stabili, geanta de toaletare poate fi atârnată într-o formă stabilă. Punga pentru boxe de cai este foarte ușor de atașat la barele boxelor de cai.

Geanta Milano box este furnizată fără conținut.

Prezentare generală:

  • Geantă pentru grajdul cailor Milano
  • Depozitarea echipamentului de toaletare, a cizmelor, a clopotelor etc.
  • Multe compartimente cu spațiu amplu de depozitare
  • Material: respingător de murdărie, ușor de întreținut și robust
  • Țesătură oxford acoperită - protejează de ploaie și murdărie
  • Fixare sigură datorită stâlpului din lemn, a bazei stabile și a pereților
  • Capacul de sus poate fi închis cu o închizătoare Velcro
  • Furnizată fără conținut

Culori:

  • navy / camel

Dimensiuni:

  • 66 x 25 x 60 cm

Livrarea include:

1x Covalliero Boxentasche Milano

Producător "Covalliero"

Pantalonii de călărie Covalliero, casca de călărie Etc. la un preț bun

Brandul ecvestru Covalliero oferă articole ecvestre de înaltă calitate, testate și testate și la modă pentru cal și călăreț și impresionează prin raportul excelent Preț-performanță. Tot ceea ce aveți nevoie pentru cal și călăreț puteți găsi aici, în magazinul nostru online Covalliero.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Covalliero geantă pentru pătură cai Milano
Covalliero geantă pentru pături de cai Milano Navy / Camel Geanta pentru pături Milano de la Covalliero este destinată pentru depozitarea și transportul păturilor de cal, dar și pentru alte ustensile. Materialul rezistent la pete, robust și ușor de întreținut este ideal pentru depozitarea păturilor, deoarece păturile pot fi depozitate în mod curat și ordonat atunci când nu sunt folosite. Țesătura oxford acoperită este impermeabilă și astfel protejează împotriva umezelii și a prafului. În funcție de mărimea păturii, în geanta pentru pături pot fi depozitate până la 5 pături pentru cai. Fermoarul generos facilitează depozitarea păturilor sau a altor ustensile în mod ordonat și fără efort. Geanta de pătură pentru cai este dotată cu două mânere de transport și o curea de umăr detașabilă. Baza robustă previne răsturnarea sacului atunci când este așezat. Prezentare generală: Geantă pentru depozitarea și transportul păturilor pentru cai Poate fi folosită și pentru a depozita alte ustensile Material rezistent la murdărie, ușor de întreținut și robust Țesătură oxford acoperită, rezistentă la apă, pentru a proteja împotriva ploii și a murdăriei Potrivită pentru până la 5 pături de cal (în funcție de mărimea păturii) Fermoar mare Două mânere de transport și curea de umăr detașabilă Cu o bază robustă Fără conținut Culoare: Navy / Camel Dimensiuni: 68 x 36 x 46 cm Livrarea include: 1x Covalliero geantă pentru pătură cai Milano

179 RON* 199 RON*
Buc.