Agrarzone plasă neelectrificabilă Classic, vârf dublu, verde 50 m x 106 cm la prima vedere:


  • Păstrați păsările de curte în siguranță în gardul pentru pui
  • Garduri pentru găini, la un preț accesibil
  • Ochiurile mici împiedică alunecarea prin aceasta
  • Rezistență fermă în soluri pământoase sau nisipoase
  • Garanție de 3 ani privind rezistența UV

Agrarzone Classic plasă de gard pentru păsări fără curent, verde

Ieftin, practic, sigur: Cu gardul robust Agrarzone pentru păsări de curte, puteți împiedica în mod eficient găinile să evadeze din țarc.

Configurați cu ușurință și rapid un spațiu sigur pentru găinile dvs. cu plasa noastră mobilă din salcie de top, cu un raport preț-performanță excelent. Plasa pentru păsări de curte are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru creșterea găinilor, curcanilor sau a rațelor, de exemplu. În plus față de ochiurile mai înguste, firul superior întărit împiedică plasa să se încovoaie. Plasa de răchită este ușor de montat, extins și demontat. Gardul pentru găini fără electricitate poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa de gard pentru pășunat poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce o face perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulată și depozitată cu ușurință pentru a economisi spațiu.

Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură că gardul pentru pășune rezistă bine pe soluri pământoase sau nisipoase. Proprietățile bune de pășunat sunt asigurate în plus de un sigiliu de plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat în mod nedetașabil. Gardul este prevăzut cu un fir verde, ceea ce îl face să se integreze în mod deosebit de armonios în mediul înconjurător. Pentru o mai mare stabilitate, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei.

Prezentare generală:

  • Pentru găini, gâște, curcani, rațe și alte rase de păsări de curte
  • Cea mai potrivită pentru soluri pământoase sau nisipoase
  • Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat
  • Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte
  • Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei
  • Noduri sudate extrem de strâns.
  • 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit
  • Conectare sigură și ușoară cu clema de prindere a firelor
  • Combinația discretă de culori se integrează bine în peisaj sau în grădină
  • Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV.

Dimensiuni:

25 m x 106 cm, 8 țăruși de plastic
50 m x 106 cm, 15 țăruși din plastic
25 m x 112 cm, 8 țăruși din plastic
50 m x 112 cm, 15 țăruși de plastic

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Fără curent
Țară de origine: EU
Specii de animale: Pasări de curte, Rațe/gâște

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 125 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 125 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poartă pentru gard electric de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți poarta de la gardul de pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivită și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1 x Agrarzone poartă pentru gard electric de până la 125 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

348 RON* 383 RON*
Buc.
106 cm
Mărime: 106 cm
Țăruș de înlocuire pentru gardul de pui și gardul de oi cu țepușă dublă Țărușul de înlocuire pentru plase de gard de pășune este potrivit pentru extinderea sau consolidarea plasei electrificabile și neelectrificabile existente, cum ar fi plasele de gard pentru păsări, plasele pentru pui, plasele pentru oi sau plasele pentru animale mici cu o înălțime cuprinsă între 90 cm și 112 cm. Țărușul robust din plastic este livrat în culoarea neagră și are un vârf dublu. țărușul suplimentar este optim pentru terenurile cu pământ sau cu nisip și poate fi introdus cu ușurință cu mâna. Prezentare generală: Înlocuiți țărușul pentru plase de pui, plase de oi, plase pentru animale mici etc. Disponibil în diferite dimensiuni Ușor de introdus în pământ Plastic robust și rezistent Stâlp pentru gard de pășune cu punct dublu Dimensiuni: 90 cm 106 cm 108 cm 112 cm

Variants from 23 RON*
27 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Set de 3 bobine pentru plasă gard Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 set de 3 role pentru rularea plasei de gard Montarea și demontarea plasei de gard (până la H 125 cm) fără complicații, rapid și fără ajutor extern! Folosiți rola pentru plase de gard Twist Butler și convingeți-vă de ușurința de manevrare, calitatea și posibilitatea de depozitare cu economie de spațiu a gardurilor de pășune și a plasei de gard. Înfășurătorul de plase Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de stocare și manivela. Setul de 3 Twist Butler este format din trei elemente de bază și o manivelă. Ajutorul de înfășurare este utilizat în principal pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Bobina pentru rularea plasei de gard poate fi utilizată pentru plase și garduri până la o înălțime de 125 cm. Recomandăm un element de bază pentru fiecare plasă de gard, format din planor și tijă. Manivela este detașabilă și poate fi utilizată pentru fiecare element de bază al setului de 3 piese. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de răchită poate fi depozitată în mod sistematic și ordonat, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea costisitoare a plasei de răchită a devenit istorie cu ajutorul dispozitivului Twist Butler roll-up. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Asamblare și dezasamblare rapidă a plasei de gard Setul Twist Butler compus din 3 elemente de bază + 1 manivelă Înfășurătoare de rețea pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare cu economie de spațiu și ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (cu vârf de pământ inclus) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x set de 3 role pentru rularea plasei de gard Twist Butler TB125

572 RON*
Buc.