info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Agrarzone plasă electrificabilă pentru oi Classic, verde 50 m x 108 cm la prima vedere:


 • Păstrați oile în siguranță și liniștite în gardul pentru oi
 • Împiedică oile să fugă
 • Electrificarea opțională: ține efectiv lupii afară
 • Stabilitate ridicată în soluri pământoase și nisipoase
 • Garanție de -3 ani privind rezistența UV

Agrarzone plasă electrificabilă pentru oi Classic, verde

Creștere relaxată și sigură a oilor cu plasa pentru oi Agrarzone Classic. Gardul robust pentru oi protejează împotriva evadărilor și oferă o protecție eficientă împotriva lupilor datorită electrificării opționale.

Cu plasa pentru oi Agrarzone Classic nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța oilor dumneavoastră. Datorită stabilității sale optime, animalele de pășunat, cum ar fi oile, caprele și mieii, nu pot ieși din gard. O caracteristică specială a plasei pentru oi este posibilitatea de a electrifica plasa. Datorită electrificării, plasa de pășunat ține și oile cu lână groasă în gard și, în același timp, oferă o protecție eficientă împotriva lupilor. Gardul pentru oi are o conductivitate optimă prin utilizarea a 5 conductori din oțel inoxidabil și a unui conductor din cupru staniu în firul superior, întărit. Acest lucru conferă gardului o conductivitate de 20 de ori mai mare decât cea a plasei standard. Restul firelor sunt echipate cu 3 conductoare din oțel inoxidabil de 0,20 mm.

Cei 14 stâlpi din plastic asigură o poziție fermă și previn căderea plasei. Ele însele conțin câte un izolator de cap și un opritor inferior pentru fixarea firului. Astfel, este aproape imposibil ca firul să se desprindă singur. Punctele de noduri sudate și dimensiunea mică a ochiurilor de plasă asigură o protecție suplimentară. Dacă plasa pentru oi este prea scurtă, puteți pune mai multe plase la rând și pur și simplu le puteți conecta între ele.

Prezentare generală:

 • Siguranță ridicată pentru turmă de oi, capre și miei
 • Electrificarea opțională protejează împotriva lupilor
 • Stabilitate ridicată în soluri pământoase sau nisipoase
 • Conductivitate de 20 de ori mai mare în comparație cu plasele standard
 • Izolatorul de cap și opritorul de masă asigură o fixare sigură.
 • Rezistență întărită, firul de sus purtător de curent
 • Noduri sudate ferm
 • Izolatorul de cap și opritorul de masă fac aproape imposibilă slăbirea independentă
 • Înălțime 90 cm (9 fire orizontale) sau 108 cm (10 fire orizontale)
 • Conducere orizontală a curentului cu 3 conductoare din oțel inoxidabil de 0,20 mm pe fir
 • Asamblare și demontare simplă, ușor de extins
 • Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV

Dimensiuni:

50 m x 90 cm mit 14  țăruși din plastic
50 m x 108 cm mit 14  țăruși din plastic

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Cu curent
Material: Plastic

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Înlocuirea opritorului de sol pentru plasa de gard
Opritori de sol de înlocuire pentru plase de gard Stopuri de înlocuire pentru plase Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și pentru plase de gard pentru iepuri, precum și pentru plase de gard pentru animale sălbatice și lupi. Cu ajutorul acestor opritori de sol, plasa poate fi fixată pe stâlp pentru a menține plasa la locul ei. Livrarea include: 1x opritor de sol de rezervă

2 RON*
Buc.
Kit de reparații pentru gardul pentru oi OviNet verde
Kit de reparații pentru plasă de gard pentru oi OviNet verde Culoare: verde Livrarea include: Cablu de 2 m cu conductor din oțel inoxidabil (calitate Ovi) Fir de 2 m fără scară (calitate Ovi) 2 x dop de sol 2x izolator capacul de sus 6x manșon din alamă

26 RON*
Buc.
Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 125 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 125 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poartă pentru gard electric de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți poarta de la gardul de pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivită și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1 x Agrarzone poartă pentru gard electric de până la 125 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

348 RON* 383 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 105 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă, pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 105 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de gard de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poarta pentru gard de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți ușa de la pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivit și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1x Agrarzone poarta pentru plase de gard electric de până la 105 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

323 RON* 363 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Țăruș de înlocuire pentru plasa de gard, vârf dublu, negru
Țăruș de înlocuire pentru gardul de pui și gardul de oi cu țepușă dublă Țărușul de înlocuire pentru plase de gard de pășune este potrivit pentru extinderea sau consolidarea plasei electrificabile și neelectrificabile existente, cum ar fi plasele de gard pentru păsări, plasele pentru pui, plasele pentru oi sau plasele pentru animale mici cu o înălțime cuprinsă între 90 cm și 112 cm. Țărușul robust din plastic este livrat în culoarea neagră și are un vârf dublu. țărușul suplimentar este optim pentru terenurile cu pământ sau cu nisip și poate fi introdus cu ușurință cu mâna. Prezentare generală: Înlocuiți țărușul pentru plase de pui, plase de oi, plase pentru animale mici etc. Disponibil în diferite dimensiuni Ușor de introdus în pământ Plastic robust și rezistent Stâlp pentru gard de pășune cu punct dublu Dimensiuni: 90 cm 106 cm 108 cm 112 cm

23 RON*