Leovet 5-stele spray pentru coamă 550 ml la prima vedere:


  • Pentru strălucire și netezime senzațională
  • Arginina stimulează creșterea părului
  • Pentavitin oprește mâncărimile și iritațiile pielii
  • Provitamina B5 - mai multă hidratare pentru piele și păr
  • Protejează împotriva prafului și a murdăriei timp de câteva zile

Leovet 5-stele spray pentru coamă 550 ml

Spray-ul premium pentru coamă de calitate 5 stele de la Leovet oferă strălucire și suplețe de o frumusețe uimitoare pentru piele, coamă și coadă.

Sprayul pentru coama cailor Leovet de 5 stele are multe avantaje datorită compoziției sale. Arginina favorizează creșterea părului, fiind un nutrient esențial pentru păr. Pentavitina conținută reglează echilibrul de hidratare a pielii și a părului, oprește mâncărimile și calmează iritațiile pielii. Provitamina B5 (pantenol) îmbunătățește retenția de umiditate a pielii și a părului lung și, de asemenea, conferă strălucire și suplețe. Pieptenele de 5 stele Leovet oferă protecție împotriva prafului și murdăriei timp de câteva zile.

90% dintre cei care au testat sprayul pentru coamă 5 stele Leovet spun: "Acesta este spray-ul meu preferat pentru coamă, funcționează și se îngrijește mai bine decât vechiul meu spray pentru coamă".

Prezentare generală:

  • Spray de calitate superioară pentru păr pentru strălucire și suplețe
  • Arginina ca nutrient esențial pentru păr
  • Cu pentavitină împotriva mâncărimilor și iritațiilor pielii
  • Mai multă hidratare pentru piele și păr prin provitamina B5 (pantenol)
  • Protejează zile întregi împotriva prafului și a murdăriei

Livrarea include:

1x Leovet 5-stele spray pentru coama cailor 550 ml

Producător "leovet"

Leovet - îngrijire eficientă a cailor la cel mai înalt Nivel.

Cu produsele inovatoare Leovet, veți obține mai multă sănătate pentru cal și mai puțină muncă pentru călăreț, aceasta a fost întotdeauna Ideea. Produsele pentru îngrijirea cailor sunt dezvoltate și produse la sediul companiei Leovet din Lahnau (DE). Controalele de calitate continue în laboratorul nostru asigură un standard ridicat și Constant. Putem realiza acest lucru pentru că personalul și echipamentul tehnic din laboratorul nostru sunt întotdeauna în avangarda tehnologiei și a Științei.

Leovet oferă produse pentru îngrijirea copitelor, produse speciale de îngrijire pentru rase speciale, repelenți eficienți împotriva muștelor pentru cai, produse de bază pentru o blană bine îngrijită și un păr lung curat, articole pentru regenerare și bunăstare și accesorii de îngrijire a pielii pentru șa și Frâu. Sortimentul larg include în prezent aproximativ 60 de produse pentru multe nevoi diferite și este cunoscut și popular în întreaga Europă.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.