Leovet șampon de curățare pentru cai 500 ml la prima vedere:


  • Îmbunătățește albul natural al cailor
  • Îndepărtează urina, bălegarul și petele de iarbă
  • Conține semințe de Moringa care curăță bine
  • Protejează împotriva petelor timp de câteva zile
  • Ideal pentru concursuri

Leovet șampon de curățare pentru cai500 ml

Lasă blănuri albe, coame și cozi strălucitoare în albul lor natural.

Das Leovet Schimmel Shampoo lässt Verfärbungen am Fell verschwinden und sorgt für strahlend weißes und glänzendes Haarkleid. Die enthaltenen Moringa Samen reinigen sanft, nachhaltig und gründlich. Selbst hartnäckige Flecken von Urin, Mist und Gras werden entfernt. Das Schimmel-Shampoo lässt weiße Pferde in natürlicher Brillanz erstrahlen. Bei regelmäßiger Anwendung wird die Anlagerungen neuer Schmutzpartikel verhindert, dieser Effekt hält für ca. 2 Tage und eignet sich daher ideal für Veranstaltungen. Durch die rückfettende Wirkung der Moringasamen bleibt die natürliche Feuchtigkeit in Fell und Langhaar.

Șamponul pentru curățarea cailor de la Leovet  face să dispară decolorările de pe blană și asigură o blană albă și strălucitoare. Semințele de moringa conținute curăță delicat, durabil și temeinic. Chiar și petele dificile de urină, bălegar și iarbă sunt îndepărtate. Șamponul de curățare Leovet face caii albi să strălucească cu strălucire naturală. Utilizarea regulată previne acumularea de noi particule de murdărie, acest efect durează aproximativ 2 zile și, prin urmare, este ideal pentru evenimente. Datorită efectului de re-gresare al semințelor de moringa, umiditatea naturală rămâne în blană și în părul lung.

Prezentare generală:

  • Îmbunătățește albul natural
  • Dispare decolorarea
  • Îndepărtează urina, bălegarul și petele de iarbă
  • Conține semințe de Moringa care curăță complet
  • Protejează împotriva petelor timp de câteva zile
  • Ideal pentru turnee

Livrarea include:

1x Leovet șampon de curățare 500 ml

Producător "leovet"

Leovet - îngrijire eficientă a cailor la cel mai înalt Nivel.

Cu produsele inovatoare Leovet, veți obține mai multă sănătate pentru cal și mai puțină muncă pentru călăreț, aceasta a fost întotdeauna Ideea. Produsele pentru îngrijirea cailor sunt dezvoltate și produse la sediul companiei Leovet din Lahnau (DE). Controalele de calitate continue în laboratorul nostru asigură un standard ridicat și Constant. Putem realiza acest lucru pentru că personalul și echipamentul tehnic din laboratorul nostru sunt întotdeauna în avangarda tehnologiei și a Științei.

Leovet oferă produse pentru îngrijirea copitelor, produse speciale de îngrijire pentru rase speciale, repelenți eficienți împotriva muștelor pentru cai, produse de bază pentru o blană bine îngrijită și un păr lung curat, articole pentru regenerare și bunăstare și accesorii de îngrijire a pielii pentru șa și Frâu. Sortimentul larg include în prezent aproximativ 60 de produse pentru multe nevoi diferite și este cunoscut și popular în întreaga Europă.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.