Capcana pentru cârtițe VoleShot la prima vedere:


  • Controlați în mod eficient șoarecii și cârtițele
  • Extrem de eficientă
  • Manevrare ușoară și sigură
  • Un ac de siguranță pentru a proteja împotriva eliberării neintenționate
  • Oțel special de lungă durată, rezistent la intemperii

Capcană cu auto-tragere VoleShot pentru cârtițe și șoareci

VoleShot este conceput pentru a distruge rapid și eficient șoarecii, într-un mod care protejează animalele.

Dispozitivul VoleShot este o capcană pentru șoareci, care înlătură șoarecii (și șoarecii de apă) rapid și în mod corespunzător speciei, prin intermediul unei unde de presiune. Unda de presiune necesară este generată de un cartuș de 9 x 17 mm.

Capcana încărcată se plasează cu botul în pasajul expus al șoarecilor. În timp, șoarecele de câmp va încerca să închidă din nou pasajul pentru a împiedica pătrunderea luminii și a aerului proaspăt. În acest fel, șoarecele activează declanșatorul. Presiunea generată în cartușul special ucide cârtițele într-o clipă și într-un mod adecvat pentru protecția animalelor. Datorită pinului de siguranță, capcana pentru șoareci este deosebit de sigură în utilizare.

Atenție: Produs cu potențial de pericol crescut! Poate fi achiziționat sau utilizat numai de persoane care au împlinit vârsta de 18 ani!

Prezentare generală:

  • Țineți la distanță de grădină
  • Manevrare și mai sigură cu această capcană pentru șoareci
  • Extrem de eficientă chiar și cu un strat gros de pământ în fața declanșatorului
  • Pin de siguranță suplimentar pentru a proteja împotriva declanșării neintenționate
  • Ușor de configurat și de activat
  • Curățare ușoară
  • Oțel special de lungă durată, rezistent la intemperii.

Date tehnice:

  • Greutate: 900 g
  • Înălțime: 113 mm
  • Lățime: 41 mm
  • Lungime: 154 mm
  • Suport: 9 x 17

Livrarea include:

1x capcană pentru șoareci de câmp și cârtițe cu auto-tragere VoleShot.

Notă: Cartușele nu sunt incluse în pachetul de livrare.

Producător "Cit"

Protecția împotriva insectelor și combaterea dăunătorilor Cit

Cit înseamnă un control eficient și de lungă durată al dăunătorilor pentru animale și Oameni. Ce au în comun muștele cu un iceberg? Puteți vedea doar 20%! Restul de 80% se găsesc sub formă de ouă sau larve în fecale sau în locuri similare, unde se pot transforma în Muște. De aceea, este important să combatem problema insectelor de la rădăcină, adică cu Larvele. Larvaricidele trebuie aplicate pe tot parcursul Sezonului. Adulticidele sunt îndreptate împotriva muștelor adulte, dar și împotriva tuturor insectelor târâtoare și zburătoare! Cit este excelent pentru combaterea acarienilor în grajdurile mici, a paraziților din grajdurile de vaci și a muștelor enervante la Cai. Aici veți găsi o gamă largă de produse de combatere a dăunătorilor Cit.

Specii de animale: Șoarece

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
50x cartușe RWS speciale pentru pistol asomare animale 9x17 galben
Mărime: galben
50x RWS cartușe speciale pentru pistol asomare a animalelor calibru 9x17 Cartușe speciale, optim adaptate pentru asomatorul de animale Blitz 50 de bucăți per pachet într-o cutie practică. Indiferent dacă este vorba de animale ușoare sau grele, cu cartușele pentru pistolul de asomare a animalelor RWS puteți asoma orice animal în câteva secunde. Aceste cartușe RWS Sinoxid sunt potrivite pentru purcei, oi, porci, boi, tauri, vaci și cai. Aceste cartușe se disting prin siguranța deosebită și calitatea înaltă a execuției. Aceste cartușe speciale sunt potrivite pentru dispozitivul de tragere Blitz și pentru toate dispozitivele obișnuite de asomare a animalelor de calibru 9x17. Cartușele speciale dintr-o privire:  9 mm x17 Disponibile în patru dimensiuni Pentru armele Kerner și Blitz Cartușe de asomare a bovinelor pentru tauri, porci, purcei, capre etc. Conținut: 50 de cartușe Disponibile începând cu vârsta de 18 ani! Dimensiune: Verde: pentru purcei (de la 5 kg - 30 kg), porci, oi (până la 1 an), viței. Galben: pentru ovine și caprine (de la 1 an), vaci, boi ușori. Albastru: pentru boi mijlocii și tauri tineri Roșu: pentru cai, cei mai grei boi și tauri în toată firea Livrarea include: 50x cartușe speciale   AVERTISMENT: Pericol de incendiu sau de așchii, explozibili și obiecte aruncate. A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fumați. Trebuie să fie prezentă autorizația de cumpărare.

129 RON* 145 RON*