Agrarzone clapeta pentru păsări cu panou solar WILMA fără cursor la prima vedere:


  • Clapeta pentru găini se deschide și se închide automat
  • 3 funcții pentru deschidere: cronometru, senzor de lumină sau manual
  • Este posibilă combinarea modurilor senzor de lumină și temporizator
  • Asamblare simplă + operare ușoară, intuitivă
  • Robustă și rezistentă la intemperii

Clapetă automată pentru găini Solar WILMA - Ușă electrică pentru coteț de păsări

Ușa electrică pentru păsări deschide și închide clapele, ușile sau glisierele de la cotețele de păsări în mod automat în funcție de amurg, de timp sau manual.

Cu clapeta automată pentru păsări WILMA, nu mai trebuie să fiți la timp în fiecare seară și în fiecare dimineață la cotețul de păsări pentru a deschide ușa. Clapeta electrică pentru pui de la Agrarzone deschide și închide ușa de la cotețele de păsări și de pui în mod complet automat.

Clapeta pentru păsări are mai multe funcții pentru deschiderea sau închiderea clapetei. Clapeta pentru păsări de curte deschide glisiera verticală a adăpostului de păsări sau de pui cu senzor de lumină atunci când se luminează și închide din nou ușa imediat ce se întunecă. De asemenea, ușa pentru pui poate fi controlată cu o funcție de temporizare. De asemenea, este posibilă o combinație a modurilor senzor de lumină și temporizator. Funcția de deschidere și închidere poate fi, de asemenea, operată direct de pe unitate.

Datorită panoului solar, ușa automată pentru păsări WILMA este proiectată pentru o funcționare continuă și autonomă din punct de vedere energetic. Carcasa ușii de pui cu deschidere automată este extrem de robustă și protejează componentele electronice fine de umiditate, murdărie și lumina soarelui. Plasat într-o poziție ușor protejată, dispozitivul electronic de glisare rezistă foarte mult timp datorită componentelor sale foarte durabile.

Funcțiile ușii pentru pui:

  • Senzor de lumină: acest mod este utilizat pentru a deschide automat ușa cotețului în zori și a o închide la lăsarea serii.
  • Cronometru: funcția de cronometru este utilizată pentru a deschide automat ușa cotețului dimineața, la ora stabilită de dvs. Pentru seara, puteți seta ora la care clapeta pentru pui trebuie să se închidă automat.
  • Senzor de lumină și temporizator: este posibilă o combinație a modurilor senzor de lumină și temporizator. Dacă selectați această opțiune, pentru închidere se utilizează nivelul de lumină setat anterior. Dacă nu este suficient de întuneric pentru a declanșa senzorul de lumină, timpul setat este utilizat pentru închidere.
  • Manual: mecanismul de deschidere și închidere poate fi acționat direct de pe unitate.

Prezentare generală:

  • O clapetă de pui complet automatizată pentru cotețul de pui
  • Funcționare solară pentru utilizare autonomă din punct de vedere energetic
  • Control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină
  • Control în funcție de timp cu comutator de timp
  • Este posibilă combinarea modurilor senzor și temporizator
  • Control manual pe unitate

Date tehnice:

  • Alimentarea: 240 V / 4 baterii AA
  • Tensiune de alimentare: 4,5 - 7,4 V
  • Material carcasă: ASA
  • Curent de alimentare: 0,15 mA
  • Puterea panoului solar: 2 wați
  • Greutate: aproximativ 0,5 kg.
  • Greutatea nominală a ușii: mai puțin de 1,5 kg.
  • Dimensiuni unitate de control (Lxlxî): 28,5 x 9,5 x 6,9 cm.
  • Dimensiunile modulului solar (Lxlxî): 18,5 x 13,5 x 7 cm.

Modele:

  • Clapetă electrică pentru păsări cu panou solar fără cursor
  • Clapetă electrică pentru părăsi cu panou solar cu cursor 22 x 33 cm (pentru găini normale)
  • Clapetă electrică pentru părăsi cu panou solar cu cursor 30 x 40 cm (pentru găini normale și mai mari)

Livrarea include:

1x comandă electrică cu motor integrat și cablu de tracțiune
1x cursor în mărimea selectată (cu excepția modelului fără cursor)
1x panou solar 2 Watt
1x manual de instrucțiuni

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Alimentare: 12V Solar
Specii de animale: Pasări de curte

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Glisieră pentru clapeta automată pentru păsări
Cursor pentru ușa automată a cotețului pentru păsări Glisiera pentru ușile automate pentru păsări este un accesoriu pentru ușa automată a cotețului pentru păsări. Glisierele sunt special concepute pentru ușile automate pentru păsări și sunt disponibile în două dimensiuni diferite. Cu ajutorul ușii automate pentru coteț, clapele, ușile sau glisierele pot fi deschise și închise automat la adăposturile de păsări. Dimensiuni: 220 x 330 mm, aluminiu, set complet de asamblare (inclusiv șine de ghidare). 300 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare) 430 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare) Notă: Unitatea de control nu este inclusă în pachetul de livrare.

99 RON* 124 RON*
%
Cablu de conectare pentru baterie auto de 12V / baterie pentru gard electric
Cablu de conectare pentru baterie auto și baterie pentru gardul electric Cablul de conectare pentru bateriile de mașină și bateriile pentru gardurile electrice poate fi utilizat pentru a acționa dispozitive de 12 volți, cum ar fi ușile automate pentru cotețul de păsări. La prima vedere: Compatibil cu toate dispozitivele cu baterii de la Kerbl, AKO, Corral sau cu bateriile auto standard. Cu siguranță de 2 A pentru protecția la supratensiune O capacitate a bateriei de 1 Ah = 1.000 mAh corespunde unei durate de funcționare de aproximativ 1 an (fără a lua în considerare efectele tipice de autodescărcare ale dispozitivelor de stocare a bateriei). Bujie goală 5,5 x 2,1 mm Date tehnice: Tensiune: 12 V DC Siguranță: 2 A Lungime cablu: 3 m Greutate: 180 g

80 RON* 85 RON*
Buc.
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări Cu acest kit de modernizare pentru glisiera ușii automate pentru păsări, vulpile, ratonii și compania nu mai au nicio șansă. Atunci când se atinge limita inferioară, șuruburile blochează ușa. Acum, glisiera nu mai poate fi ridicată, iar animalele sunt în siguranță față de potențialii atacatori. Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări la o privire: Kit de modernizare pentru ușa glisantă pentru păsări După ce ajunge la limita inferioară, arcurile spiralate împing bolțurile spre exterior și blochează ușa, astfel încât aceasta nu mai poate fi ridicată. Asamblare ușoară datorită planului perforat Set complet cu toate șuruburile necesare Notă: Ușa pentru păsări nu este inclusă în livrare.

94 RON*
Buc.