Geantă de prim ajutor la prima vedere:


  • Set mic de prim ajutor
  • Pentru primul ajutor rapid și îngrijirea rănilor
  • Echipament de bază pentru răni minore

Set mic de prim ajutor

Trusă de prim ajutor pentru o îngrijire inițială rapidă și miraculoasă.

Die Erste Hilfe Tasche bietet eine Grundausstattung zur raschen Erstversorgung von kleinen Wunden und Verletzungen. Das Erste Hilfe Set beinhaltet Pflaster, Handschuhe, ein Klebeband, Reinigungstücher, eine Verbandschere, eine Zeckenzange, eine Mullbinde und eine Rettungsdecke. Die wichtigsten Utensilien für eine rasche Erstversorgung sind somit in diesem praktischen Mini Erste Hilfe Set vorhanden.

Geanta de prim ajutor oferă echipament de bază pentru tratamentul rapid de prim ajutor al rănilor și leziunilor mici. Trusa de prim ajutor conține plasturi, mănuși, bandă adezivă, cârpe de curățare, foarfeci pentru bandaje, clești pentru căpușe, bandaje de tifon și o pătură de salvare. Cele mai importante ustensile pentru acordarea rapidă a primului ajutor sunt astfel disponibile în această mini trusă practică de prim ajutor.

Prezentare generală:

  • Trusă de prim ajutor mică
  • Pentru primul ajutor rapid și îngrijirea rănilor
  • Echipament de bază pentru răni minore

Dimensiune:

  • 15 x 13 x 4 cm

Livrarea include:

1x geantă de prim ajutor
5x plasturi
1x plasture special
1x pereche de mănuși
1x bandă adezivă
4x șervețele fără alcool
1x foarfecă de bandaj
1x forceps pentru căpușe
1x bandaj de tifon
1x pătură de salvare 130 x 210 cm

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.