BUSSE RIO PRO geantă pentru box și grajd gri la prima vedere:


  • Geantă pentru depozitarea ordonată a accesoriilor de grajd
  • Flexibilă pentru a fi atașat cu curele la, de exemplu, barele cutiei
  • Interior mare cu pereți întăriți, compartiment de separare și depozitare
  • Curele de stabilizare cu lungime reglabilă pentru o mai mare stabilitate a formei
  • Bară suplimentară, detașabilă, pentru agățarea păturilor, de exemplu

Busse Rio Pro geantă pentru box și grajd

Pentru și mai multă ordine în grajd!

Die praktische Boxentasche Rio Pro von Busse ist eine äußerst stabile Tasche zum Aufhängen für eine saubere und strukturierte Aufbewahrung von vielen Accessoires im Stall. Decken, Gamaschen, Glocken, Putzzeug, Sprays, Cremes und mehr lassen sich in der nützlichen Boxentasche verstauen. Die Boxentasche kann schnell & rückstandslos mit Gurten an zB. Gitterstäben der Boxenfront befestigt werden. Um zu vermeiden, dass Staub in die Tasche gerät lässt sich die Schmutzabdeckung durch Reiß- und Klettverschlüsse schließen. Die Busse Boxentasche hat einen großen Innenraum mit verstärkten Wänden, einstellbarer Abtrennung und Ablagefach. Praktische Außenfächer bieten zusätzlichen Stauraum für kleine Accessoires. Eine zusätzliche Stange an der Unterseite ist ideal zum Aufhängen und Trocknen von Decken, Schabracken, Gamaschen usw. geeignet.

Geanta practică pentru grajduri Rio Pro de la Busse este o geantă extrem de robustă, care se poate agăța pentru depozitarea curată și structurată a multor accesorii în grajd. Păturile, cizmele, clopotele, echipamentul de îngrijire, spray-urile, cremele și multe altele pot fi depozitate în geanta utilă pentru boxe. Geanta pentru box poate fi atașată rapid și ușor de barele din față cu ajutorul unor curele. Pentru a preveni pătrunderea prafului în geantă, capacul de protecție împotriva murdăriei poate fi închis cu fermoare și închizători Velcro. Geanta Busse pentru boxe are un interior mare cu pereți întăriți, pereți despărțitori ajustabili și un compartiment de depozitare. Compartimentele exterioare practice oferă spațiu de depozitare suplimentar pentru accesorii mici. O bară suplimentară pe partea inferioară este ideală pentru agățarea și uscarea păturilor, a covorașelor, a ghetrelor etc.

Geanta pentru cutii Busse este ușor de transportat datorită mânerului util și este fabricată dintr-un material robust, din poliester ușor de întreținut.

Prezentare generală:

  • Geantă  pentru depozitarea structurată a păturilor pentru cai, a bandajelor, a clopotelor, a trusei de toaletare, a spray-ului împotriva muștelor și multe altele
  • Flexibilă pentru a fi atașat cu curele
  • Capac anti murdărie - se închide cu fermoar și închidere Velcro
  • Interior mare cu pereți întăriți, compartiment de separare reglabil și compartiment de depozitare
  • Curele de stabilizare a lungimii reglabile pentru o mai mare stabilitate dimensională și o închidere sigură
  • Două compartimente exterioare practice cu laturi elastice
  • Buzunar exterior cu fermoar pentru pașaportul calului și alte documente
  • Bară suplimentară, detașabilă pentru agățarea + uscarea păturilor, a plăcilor de șa, a ghetrelor etc.
  • Mâner util pentru transport
  • Material din poliester robust, ușor de întreținut

Culori:

  • Bluemarin
  • Gri

Dimensiuni:

  • 68 x 20 x 73 cm

Livrarea include:

1x Busse Rio Pro geantă pentru box și grajd

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


BUSSE RIO geantă pentru box, grajd marină
Culoare: bleumarin
Busse Rio geantă pentru box, grajd Mai multă ordine în grajd cu geanta spațioasă Busse pentru boxe Rio. Geantă elegantă pentru box sau grajd este o geantă de agățat foarte stabilă pentru depozitarea curată și ordonată a multor accesorii în grajd. Pături, bandaje, cizme, clopoței, echipament de îngrijire, spray-uri, creme și multe altele pot fi depozitate în mod convenabil în geanta practică pentru boxe. Geanta pentru grajd poate fi atașată flexibil, rapid și fără a lăsa reziduuri, de exemplu, pe barele din fața genții. Pentru a împiedica pătrunderea prafului în geantă, capacul de protecție împotriva murdăriei poate fi închis cu fermoare și închizători Velcro. Geanta Busse box are un interior spațios, cu pereți întăriți, pereți despărțitori ajustabili și compartiment de depozitare. Compartimentele exterioare practice oferă spațiu de depozitare suplimentar pentru accesorii mai mici. Geanta pentru box sau grajd Busse este ușor de transportat datorită mânerului și este fabricată dintr-un material din poliester robust și ușor de întreținut. Prezentare generală: Geantă pentru grajd pentru depozitarea ordonată a păturilor pentru cai, a bandajelor, a cizmelor, a trusei de toaletare, a spray-ului împotriva muștelor și multe altele Flexibilă și rapidă de atașat cu ajutorul curelelor Capacul anti murdărie - poate fi închis cu fermoar și închidere Velcro Interior mare cu pereți întăriți, compartiment de separare reglabil și compartiment de depozitare Compartimente exterioare practice cu părți elastice Buzunar exterior cu fermoar pentru, de exemplu, pașaportul calului sau alte documente Mâner practic pentru transport Fabricată din poliester robust, ușor de întreținut Culori: Bleumarin Gri Dimensiuni: 68 x 20 x 60 cm Livrarea include: 1x Busse Rio geantă pentru box și grajd

378 RON*
Buc.
BUSSE Small RIO geantă pentru box și grajd navy
Culoare: bleumarin
Busse Small RIO geantă pentru box și grajd Geantă practică de cutie/ pungă de toaletare pentru a fi atârnată pentru mai multă ordine în grajd. Geanta Small Rio de la Busse este ideală pentru a menține curățenia în grajd. Clopoțeii, echipamentul de toaletare, spray-urile pentru coamă etc. pot fi depozitate bine și structurate în geanta pentru boxe. Geanta poate fi agățată rapid și ușor cu ajutorul unor curele în diferite locuri, fiind ideală pentru barele de la boxa cailor. Pentru a păstra conținutul curat, geanta poate fi închisă cu un fermoar și un fermoar Velcro. În interior, geanta este întărită cu pereți și separată în compartimente reglabile. În plus, există două compartimente mici în exterior. Mânerul face ca geanta Busse box să fie ușor de transportat, astfel încât este, de asemenea, un companion practic la expoziție. Geanta este confecționată dintr-un poliester robust, ușor de întreținut. Prezentare generală: Geantă de agățat pentru depozitarea curată a clopoțeilor, a trusei de toaletare, a spray-ului pentru coamă, a cremelor etc. direct pe cal. Poate fi atașată flexibil, rapid și fără reziduuri, de exemplu, la barele din partea din față a boxei cu ajutorul unor curele Poate fi închisă cu o husă de protecție împotriva murdăriei, cu ajutorul unui fermoar și a unei închizătoare Velcro Interior cu pereți întăriți, pereți despărțitori ajustabili Două compartimente mici realizate din material de plasă în interior Compartimente exterioare practice, precum și un compartiment cu fermoar în exterior Ușor de transportat, chiar și atunci când este plin, datorită mânerului Material din poliester robust, ușor de întreținut Dimensiuni: 45 x 20 x 55 cm Livrarea include: 1x Busse Small RIO geantă pentru box și grajd

289 RON*