AKO Power N 3500 aparat generator impulsuri gard electric 230V, 5,5 Joule la prima vedere:


  • Aparat generator foarte puternic de 230 volți
  • Utilizabil de la vegetație ușoară până la medie
  • Universal utilizabil pentru garduri electrice standard
  • Ideal pentru cai, vaci, oi, capre, găini

AKO Power N 3500 aparat generator de alimentare pentru gard electric 230V

Aparat generatorul AKO Power N 3500 este o unitate de alimentare electrică foarte puternică de 230 volți pentru garduri electrice de lungime medie.

AKO Power N 3500 dintr-o privire:

  • Poate fi utilizat universal pentru garduri standard
  • Ideal pentru garduri electrice pentru cai, vaci, oi, capre, găini
  • Controlul combinat al tensiunii de gard optic și al împământării prin intermediul LED-ului (defectele sunt indicate prin intermitență roșie)
  • Consum de energie: 7,0 wați
  • Produs în conformitate cu standardul european actual de siguranță EN60335
  • Controlat de microprocesor

Aparat generator de alimentare este potrivit pentru o utilizare solicitantă cu vegetație de la ușoară până la grea și este ideal pentru cai, vaci, oi, capre și găini. Generatorul de alimentare pentru gard electric are un LED de control combinat al tensiunii gardului și al pământului, care vă permite să verificați în permanență starea actuală a gardului electric.

Caracteristicile speciale ale liniei de garduri electrice AKO Electric Fence Classic Line:

Generatoarele din liniaAKO Classic Line sunt concepute pentru garduri standard cu puterea lor efectivă. Luminile indicatoare ale dispozitivului sau ale gardului oferă întotdeauna informații despre starea actuală. Power N 1200 are doar o lumină de control al funcției, în timp ce Power N 3500 are deja un control combinat al tensiunii de gard și al împământării. Power N 4800 combină ambele dispozitive într-un gard electric foarte puternic și bine echipat și dispune de un afișaj grafic cu bare LED multicolore pentru monitorizarea stării gardului. Generatoarele de alimentare electrice Classic sunt dispozitive entry-level ieftine, cu echipamente solide!

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Energie de descărcare: 3,50 Joule
Energia de încărcare: 5,50 Joule
Tensiune: 11.500 V
Specii de animale: Cal, Capră, Oaie, Porc mistreț, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 20 km
Lungimea gardului cu vegetație mare: 2,5 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 6 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.