Cit TaonX Booster spray de protecție împotriva taurinelor Cit TaonX Booster 500 ml la prima vedere:


Spray Protection Protection TAON -x Booster 500 ml -Protecție lungă -slabă împotriva dăunătorilor zburători

protecție la frânare Spray Taon-X Booster oferă o protecție cu doze mari împotriva frânelor, țânțarilor și a altor artropode. Tehnologia sa inovatoare de pulverizare permite o aplicație extrem de eficientă, care funcționează eficient în toate pozițiile. Datorită formulării sale speciale, ingredientul activ Icaridin își menține eficacitatea timp de mai multe ore, chiar și în cele mai adverse condiții. Spray-ul de protecție a frânei Taon-X Booster ține efectiv dăunătorii care zboară până la 12 ore și oferă astfel o protecție de lungă durată.

Spray-ul de protecție a frânei Taon-X Booster este deosebit de potrivit pentru călăreți, proprietarii de animale de companie și toți cei care au nevoie de o apărare de încredere și de lungă durată împotriva dăunătorilor zburători.

Prezentare generală:

  • Apărare în doză mare împotriva frânelor, țânțarilor și altor artropode
  • Sistem de pulverizare inovatoare pentru o aplicare eficientă, de asemenea, mai sus
  • Ingredient activ Icaridina oferă o protecție lungă de până la 12 ore

Date tehnice:

  • Ingredient activ: Icaridin
  • Capacitate: 500 ml

Domeniul de livrare:

1x protecție la frână SPRAY TAON-X Booster 500 ml

FAQ

Ce funcție îndeplinește protecția frânei Spray Taon-X Booster 500 ml?
Spray -ul pentru protecția la frânare servește ca apărare împotriva frânelor, țânțarilor și a altor dăunători zburători. Datorită ingredientului activ Icaridin, oferă o protecție de până la 12 ore de până la 12 ore.

pentru cine este Spray Protection pentru frâna Taon-X Booster 500 ml deosebit de adecvat?
Spray -ul de protecție a frânelor este deosebit de potrivit pentru călăreți, proprietarii de animale de companie și toți cei care au nevoie de o apărare fiabilă și de lungă durată împotriva dăunătorilor zburători.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.