BUSSE Răcitor pentru tendon COOL OFF navy la prima vedere:


Ghet de răcire pentru terapia la rece simplă și eficientă ca parte a regenerării după antrenament, pentru prevenire, în timpul convalescenței sau când este nevoie acută după traumatism. Dimensiuni extra generoase pentru utilizare pe piciorul din față sau din spate.

Constructie ghetul are 24 de pachete de racire individuale, ferm integrate, care isi pastreaza consistenta flexibila la racire, astfel incat ghetul poate fi adaptat optim la picior si asigura o suprafata buna contactul, efectul de răcire asociat este asigurat. Pachetele răcoritoare sunt suplimentar căptușite și izolate la exterior pentru o menținere bună și de lungă durată a temperaturii. Patru costume elastice cu velcro pentru îmbrăcarea și scoaterea ușoară și sigură Material exterior din poliester durabil de 420 denari individual într-un transport sac Dimensiuni: aprox. 47 x 42 cm Aplicație Prerăciți complet gheața în compartimentul pentru gheață; De regulă, se ajunge la o temperatură internă de -6°C. Puneți ghetul ca o protecție normală pentru picioare, astfel încât să nu alunece sau să se apese se repetă după cum este necesar Gheta numai în timpul Lăsați aplicarea de răcire pe picior, nu lăsați calul nesupravegheat. creșterea temperaturii de numai cca 1-2° C pe oră într-o mașină sau camion sau într-o cutie frigorifică pre-răcită conectată, ghetul de răcire își poate menține temperatura de răcire mult mai mult timp fără o creștere a temperaturii cu două locuințe suplimentare, pachetele de gheață prerăcite Avantaje simplă și în același timp eficientă, pot fi reutilizate de mai multe ori în timpul utilizării la răcire , economisește resurse: reduce consumul de apă în comparație cu răcirea cu apă cu un furtun Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerii dacă necesitatea nu este acută: creșterea circulației sanguine, creșterea metabolismului în zona răcită, îmbunătățirea eliminării deșeurilor, îmbunătățirea regenerării celulare. Terapiile de răcire sunt considerate deosebit de eficiente și blânde, de obicei fără efecte secundare. fără dopaj

Notă: Dacă există o nevoie acută, vă rugăm să consultați medicul veterinar curant.
Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.