BUSSE FRÂNĂ DE ALIMENTARE CLASIC Shetty negru la prima vedere:


Busse Classic Muzzle: Pentru bunăstarea calului tău

reglementează alimentarea în mod eficient și în siguranță

Busse Classic Muzzle a fost conceput pentru a regla ingestia de mâncare a calului tău, mai ales atunci când pășunea. Perfect pentru caii cu probleme supraponderale sau înclinat spre inflamație laminală, acest mușchi se concentrează pe sănătatea și longevitatea calului tău.

Muzzleul are un fund de cauciuc cu o dietă pentru hrănire (Ø 2,5 cm), ceea ce permite calului tău să mănânce fără a -i permite să intre în cantități mari de alimente. Fabricat dintr -o bandă robustă de pânză, asigură ventilația mare și o durată extinsă. De asemenea, include o șină reglabilă în cinci poziții, asigurându -vă că mușchiul este perfect potrivit pentru calul dvs.

cu un subgrel echipat cu un carabinier și un inel pentru atașarea unui Longa, botizatorul Busse Classic este gata de a fi utilizat. Amintiți -vă însă, calul dvs. trebuie monitorizat în timpul utilizării acestui mușchi. Dă -ți calului tău leacul care merită cu Busse Classic Muzzle.

Busse Classic Muzzle în rezumat:

  • Museual cu fundul de cauciuc și gaura de hrănire (Ø 2,5 cm)
  • Ideal pentru cai cu probleme supraponderale sau înclinat către inflamații laminale
  • Fabricat din bandă de pânză rezistentă
  • include o cavitate reglabilă în cinci poziții
  • muggle subput și sună pentru atașarea unui timp lung

Furnizarea include:

1x Busse Museuola Classic

frecvent întrebări:

Busse Museuola Classic poate fi utilizat cu toate tipurile de cai?

Da, mușchiul este ideal pentru toți caii, în special pentru cei cu probleme supraponderale sau tinde către inflamații laminale.

Este posibil să lăsați calul neegalat cu mușchiul clasic Busse?

Se recomandă monitorizarea calului în timpul utilizării acestui mușchi pentru a -i asigura siguranța și confortul.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.