BUSSE FEEDING BRAKE COMFY Shetty negru (cremă la prima vedere:


busse mușchi confortabil: un accesoriu indispensabil pentru calul tău

a avea grijă de bunăstarea calului tău este acum mai confortabil

busse confortabil mușchi este un accesoriu practic și indispensabil pentru a avea grijă de sursa de alimentare a calului tău. Ideal pentru cei care trebuie să monitorizeze ingestia de mâncare pentru cai, în special atunci când pășunea, este perfect pentru caii care suferă de supraponderale sau tind să dezvolte inflamații laminale.

datorită deschiderii sale captusite cu blană sintetică moale, mușchiul confortabil previne iritația și presiunea asupra nărului și mandibola, garantând un confort maxim pentru calul tău. Fabricat din panglică de pânză robustă și bine inventată, include o cavitate reglabilă în cinci poziții pentru o adaptabilitate perfectă.

Cu un subgol cu ​​o carabinie și un inel pentru atacul unui Longa, botizatorul confortabil Busse este gata de a fi utilizat. Pentru siguranța calului dvs., este recomandat să nu -l lăsați nedisturbat în timpul utilizării acestui mușchi. Alegeți busse confortabil pentru confortul maxim și protecția calului.

busse mușchi confortabil în rezumat:

  • Museual cu fundul de cauciuc și gaura de hrănire (Ø 2,5 cm)
  • Ideal pentru cai cu probleme supraponderale sau înclinat către inflamații laminale
  • Deschidere căptușită cu blană sintetică moale
  • Fabricat din bandă de pânză rezistentă
  • Includeți o șină reglabilă în cinci poziții

Furnizarea include:

1x busse mușchi confortabil

frecvent întrebări:

Busse Museuola Comfy poate fi folosit cu toate tipurile de cai?

Da, mușchiul este ideal pentru toți caii, în special pentru cei cu probleme supraponderale sau tinde către inflamații laminale.

Este posibil să lăsați calul neegalat cu botul confortabil Busse?

Se recomandă monitorizarea calului în timpul utilizării acestui mușchi pentru a -i asigura siguranța și confortul.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.