Skip to main content

Busse anti -mererosche Fly Guard II Masca: o fortăreață împotriva muștelor pentru calul tău

Protecție superioară împotriva insectelor pentru caii tăi în timpul verii

Busse Antimosche Mask Fly Guard II este un accesoriu indispensabil în lunile de vară, când este complicat să mențineți caii pășind fără o protecție adecvată împotriva muștelor. Insectele pot enerva și provoca inflamații potențiale în mucoasele delicate ale calului. Garantează -ți calul de bunăstare și siguranță de care are nevoie, alegând Fly Guard II.

Această mască oferă o protecție suplimentară pentru lumină pentru ochi, cu mult spațiu în jur și cu o acoperire de acoperire integrată a țesăturii super moi, pentru a asigura o acoperire ideală împotriva insectelor și, în același timp, reducerea expunerii la soare. Fly Guard II este aliatul perfect pentru a -ți garanta calul o viață în aer liber, senină și lipsită de supărare.

Fabricat cu un material foarte moale, ușor și respirabil din nylon / poliester, Fly Guard II asigură confortul și libertatea perfectă a mișcării. Căptușeala de aer în țesătură de poliester 3D deasupra ochilor și cusăturilor acoperite cu baterii moi, asigură un confort optim. Datorită închiderilor sale largi și reglabile din Velcro în zona barbei, masca este ușor de purtat și de reglat. Protejați -vă calul în mod eficient cu Masca Antimosche Busse Guard II.

Busse Antimosche Fly Guard II Masca în rezumat:

  • În plus și confortabil pentru cal
  • cu huse integrate de țesătură super moale
  • Călătoria peste ochi
  • Închideri mari și reglabile Velcro
  • Material moale, ușor și respirabil din nylon / poliester

Furnizarea include:

1x Busse Antimosche Mask Fly Guard II

frecvent întrebări:

Masca Busse Antimosche Fly Guard II este confortabilă pentru cal?

Da, masca Busse Antimosche Fly Guard II este concepută pentru a oferi confort optim și o protecție eficientă împotriva soarelui și insectelor.

Masca Busse Antimosche Fly Guard II este ușor de purtat și de reglat?

Da, datorită închiderilor sale largi și reglabile Velcro, masca este ușor de purtat și de reglat.

Culoare: grey
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

    Choose accessories

    BUSSE FLY-AIR MESH cască pentru urechi BUSSE FLY-AIR MESH FULL gri
    BUSSE FLY-AIR MESH cască pentru urechi BUSSE FLY-AIR MESH FULL gri
    Culoarea producatorului: gri | Mărime: WB
    Căști cu plasă Busse Flic-Air: Protecție excelentă și confort pentru calul tău Mai multă liniște și mai puțină supărare cu ochiul Busse Flic-Air Busse Fly-Air Mesh Căștile reprezintă soluția ideală pentru a vă proteja calul de insecte și zgomote fără a renunța la confort. Fabricat dintr -un material funcțional de rețea, acest capac asigură o protecție eficientă, menținând în același timp un nivel ridicat de confort pentru calul tău. Întinderea ultralightă cu 4 căi a căștilor din capac asigură cel mai bun confort posibil. Materialul extrem de elastic se adaptează perfect la urechile calului, împiedicând acumularea de căldură, chiar și la temperaturi foarte ridicate. În plus, este respirabil și promovează un transport excelent de umiditate, contribuind la menținerea calului proaspăt și uscat în timpul excursiilor. Căștile cu plasă cu aer cu zbor se remarcă pentru căptușeala generoasă pe plasă în zona Nuca. Această caracteristică asigură o distribuție optimă a presiunii, reducând -o la minimum și creează o suprafață de sprijin uniformă pentru fiecare tip de curea de gât. În plus, capacul este ușor de curățat și se usucă rapid, permițându -vă să dedicați mai puțin timp întreținerii și mai mult timp plăcerii de a călări. Alege căștile cu plasă cu aer cu zbor Busse pentru a oferi calului tău protecția care merită fără a compromite confortul. căști de plasă Busse Flic-Air în sinteză: Protecție eficientă împotriva insectelor datorită materialului funcțional de rețea țesut cu țesut extensiu ultralight cu 4 căi pentru un confort optim respirabil cu un transport excelent de umiditate extrem de elastic pentru a preveni acumularea de căldură, chiar și la temperaturi ridicate Padding generos pe net în zona NUCA pentru o distribuție optimă a presiunii ușor de curățat și cu uscarea rapidă Furnizarea include: 1x BUSSE BUSSE FLY-AIR CUFFIETTA frecvent întrebări: Căștile cu plasă Busse Flic-Air poate fi utilizat în toate anotimpurile? Da, capacul este potrivit pentru toate anotimpurile, dar este deosebit de util în lunile călduroase, când insectele sunt mai active. Busse Flic-Air cu plasă rezistentă? Absolut, datorită țesăturii sale de plasă rezistente, capacul de plasă cu zbor cu zbor este conceput pentru a rezista în timp.

    149 RON*
    BUSSE mască de protecție împotriva muștelor FLY COVER FRANSEN GAP Shetty negru
    BUSSE mască de protecție împotriva muștelor FLY COVER FRANSEN GAP Shetty negru
    Culoarea producatorului: negru | Mărime: SH
    Busse Antimosche Fly Cover Fransen Gap Busse: confort și protecție pentru calul tău O vară fără muște enervante! Busse Antimosche Mask Cover Fly Fransen Gap Funcționalitate combinată și confort pentru a oferi calului tău cea mai bună protecție posibilă împotriva muștelor și a altor insecte. Această mască unică are franjuri fixe în zona nărilor, oferind o protecție suplimentară fără a sacrifica confortul calului tău. Protecția ochilor este făcută dintr -o rețea de plasă fină care lasă spațiu suficient pentru ochi. Acoperirea capului este confecționată din material de plasă 3D rezistent la uzură ușoară. Masca are o deschidere pentru Tuft și nu are acoperire pentru urechi, pentru a optimiza reglarea temperaturii. În plus, zona de ganasce este confecționată din uzură 3D rezistentă la uzură și cu plasă 3D închisă cu două curele mari de velcro. Toate marginile sunt finisate cu baterii moi, iar zona gâtului este elasticizată pentru o potrivire perfectă. Amintiți -vă întotdeauna să poziționați corect masca pentru a maximiza eficacitatea acesteia. Busse Antimosche Fly Cover Fransen Gap Busse în rezumat: Masca antimosche cu franjuri fixe pentru nările end -end Protection Eyes Acoperirea capului în material la 3D Rezistent la ochiuri de plasă Deschidere pentru TUFT și fără acoperire pentru urechi pentru a optimiza reglarea temperaturii Zona de ganasce în material 3D cu centuri Velcro Furnizarea include: 1x Busse Antimosche Fly Cover Fransen Gap Mask frecvent întrebări: Busse Antimosche Fly Cover Mask Fransen Gap poate fi utilizat cu toate tipurile de cai? Da, masca este versatilă și poate fi folosită pe toți caii, oferind o protecție eficientă împotriva muștelor și a altor insecte. este masca confortabilă pentru cal? Absolut da, utilizarea materialelor ușoare și finisarea cu baterii moi pe margini garantează un confort maxim pentru calul tău.

    99 RON*
    BUSSE pătură de transpirație SUMMER-FLY II marină 115
    BUSSE pătură de transpirație SUMMER-FLY II marină 115
    Culoarea producatorului: bleumarin | Mărime: 115
    BUSSE pătură de transpirație SUMMER-FLY II pentru cai Combinație funcțională de muscă și covor de transpirație. Pătura de transpirație SUMMER-FLY II de la BUSSE este pătura ideală pentru transpirație și pentru lunile de vară. Protecția împotriva muștelor și respirabilitatea sunt combinate într-o singură pătură. Pătura foarte respirabilă este fabricat din fleece de poliester cu uscare rapidă în zona spatelui, care menține, de asemenea, calul dumneavoastră la o temperatură optimă. În zona inferioară, pătura este confecționată dintr-o țesătură rezistentă din plasă care ține departe puricii și alte insecte care mușcă. Catarama cu piept în T și cureaua elastică integrată și detașabilă asigură cea mai bună fixare. Pernuța moale pentru zona de la greabăn și inserția elastică asigură un nivel ridicat de confort cu această pătură pentru cai. La prima vedere: Ideală pentru mușchii sensibili ai spatelui datorită vatelui din poliester Uscare rapidă Ventilație optimă în zilele călduroase, cu protecție simultană împotriva mușchilor datorită țesăturii din plasă de poliester Include o curea elastică integrată și detașabilă Închidere simplă în T în zona pieptului Căptușeală moale la greabăn Coarda de mână posterioară Culori: bleumarin (navy) Măsurători: Lungimea spatelui în cm: 115, 125, 135, 145, 155, 165 Livrarea include: 1x BUSSE pătură de transpirație SUMMER-FLY II pentru cai

    318 RON*
    BUSSE protecție nazală pentru cai Fly Protector COB
    BUSSE protecție nazală pentru cai Fly Protector COB
    Mărime: VB
    Protecție de nări pentru cai FLY PROTECTOR Protejează eficient calul împotriva loviturilor de cap, a insectelor enervante și a arsurilor solare de pe nas. - poate fi atașată la ștreang sau la ștreang cu închizători Velcro - nu afectează respirația - aprobată conform LPO 2013 §70 C. V. aprobat pentru competiții - ușor de curățat, se poate spăla la mașină la 30° C - material: 100% nailon Culoare: negru Dimensiuni: Ponei G/ pur-sânge, warmblood

    99 RON*
    Covor de antrenament BUSSE FLY 125 gri
    Covor de antrenament BUSSE FLY 125 gri
    Culoarea producatorului: gri | Mărime: 125
    Busse Training Plafon Fly - Ideal pentru protecția împotriva insectelor în timpul antrenamentului autobuzele de antrenament al tavanului Fly este un plafon de zbor ideal pentru a proteja împotriva insectelor enervante din zona rinichilor, croupului și flancului. Ajută caii și călăreții să se concentreze asupra sarcinilor lor în timpul antrenamentului, fără a pierde concentrarea, fără a fi deranjat de dăunători enervanți. Plafonul este sigur de fixat și este, de asemenea, potrivit pentru utilizare în mersuri mai mari sau când sări. De asemenea, poate fi eliminat fără a fi nevoie să slăbească sau să servească șa. realizat dintr -o rețea de poliester strânsă și de îmbrăcăminte dură, acest plafon de antrenament oferă atât durabilitate, cât și eficacitate în protejarea insectelor. Poate fi atașat rapid și ușor la capcană sau la curea cu patru curele de velcro variabile pe cureaua semiremorcătoare sau curele și ramele frunzelor mono. O potrivire optimă este obținută de cusătura agentului din spate. Adâncimea laterală redusă în mod deliberat a plafonului permite ajutoarele de coapsă nedisturbate sau utilizarea sensibilă. De asemenea, este prevăzut cu un sfert posterior și un bombardament cu coordonare. Prezentare generală: plafonul de zbor ideal pentru a proteja împotriva insectelor în timpul antrenamentului [ ușor de remediat și detașabil fără soluție de șa potrivire optimă cu cusătura agentului din spate Banda de bombardament coordonat de culoare date tehnice: Material: rețea de poliester Caracteristici: Patru gulci de velcro variabile, potrivire optimă de cusătura agentului din spate, adâncimea laterală redusă, siletele posterioare, bombardarea coordonată în culori Domeniul de livrare: 1x autobuze de antrenament pentru tavan FAQ Care sunt avantajele acoperirii de antrenament Busse? Fly Busse Instruire Cover Fly oferă multe avantaje. Este o protecție ideală împotriva insectelor în timpul antrenamentului și ajută la menținerea concentrației. Datorită fixării simple și a rețelei de poliester, este foarte practică și durabilă. Bombardarea dvs. specială și bombardarea coordonată de culoare asigură, de asemenea, un aspect elegant. pentru cine este mușca de tavan de antrenament Busse deosebit de adecvat? Mușca de tavan de antrenament Busse este deosebit de potrivită pentru călăreții și caii care sunt adesea perturbați de insecte în timpul antrenamentului. Oferă protecție și confort și poate fi fixat în siguranță în mersuri mai mari sau când sări.

    139 RON*