BUSSE Mănuși de călărie BENJA XS alb la prima vedere:


Benja Riding Gloves Busse: Comfort maxim în timpul călătoriei

mai puțin este mai mult cu mănuși de călărie Benja de Busse

cu Benja Riding Mănuși de Busse , veți avea un confort maxim fără a renunța la control și priză. Aceste mănuși nu sunt voluminoase, sunt extrem de elastice, ușoare și respirabile, pentru o senzație de ușurință și libertate în timpul călătoriei tale.

Proiectat pentru a oferi cele mai bune prize, mănușile Benja au o piele sintetică anti-școlară rezistentă de-a lungul palmei mâinii, inclusiv armături pentru frâie. Deschiderea „Contract apropiat” pe încheietura mâinii cu o inserție elastică face ca mănușile să fie ușor de purtat și îndepărtate.

realizat cu un spate al mâinii în 95% poliamidă și 5% elastan și o palmă a mâinii în 50% poliester și 50% poliuretan, mănușile de călărie Benja vă oferă echilibrul perfect între rezistență, flexibilitate și confort . Aflați cum vă pot îmbunătăți experiența de călărie.

Benja mănuși de călărie în rezumat:

  • Mănuși minim voluminoase, extrem de elastice, ușoare și respirabile
  • Grip excelent datorită pielii sintetice anti-alunecare rezistente de-a lungul palmei mâinii
  • Deschiderea „Close-Contract” pe încheietura mâinii cu o inserție elastică pentru acces ușor

Furnizarea include:

1x mănuși de călărie Benja Benja

frecvent întrebări:

Benja Riding Gloves of Busse oferă o strângere bună asupra frâielor?

Da, pielea sintetică anti-școală rezistentă de-a lungul palmei mâinii asigură o strângere excelentă.

sunt mănuși de călărie ale lui Benja?

Absolut da! Elasticitatea, ușurința și respirabilitatea fac ca aceste mănuși să fie o opțiune extrem de confortabilă pentru călărie.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.