BUSSE Mănuși de iarnă FINN C_S negru la prima vedere:


Mănuși de iarnă Busse Finn: pentru un confort excepțional în timpul călăriei de iarnă

bucurați -vă de căldură și confort cu mănuși de iarnă Finn's Busse

Dacă sunteți în căutarea mănușilor care oferă un confort maxim în timpul călăriei de iarnă, mănuși de iarnă Finn de Busse sunt cele pentru dvs. Sunt degetele făcute într -un material funcțional excepțional de moale și cald. Elasticitatea excepțională a materialului asigură o potrivire perfectă.

Bateriile interne ale mănușilor Finn oferă o întâmpinare călduroasă pentru mâinile tale, în timp ce nodurile de pe întreaga zonă internă asigură o strângere sigură. Întăririle suplimentare anti-excludere de pe frâie vă îmbunătățesc în continuare. Și cu elastic și velcro pe încheietura mâinii, veți avea întotdeauna potrivirea potrivită.

Mănușile de iarnă Finn de Busse sunt realizate cu un procent ridicat de poliester (92%) și elastan (8%), garantând rezistență și flexibilitate. Întăririle de pe frâie sunt în 100% poliuretan, în timp ce acoperirea internă este realizată din 100% poliester pentru căldură și confort. Descoperiți diferența pe care o poate face o pereche de mănuși de calitate în experiența dvs. de călărie de iarnă.

BUSSE GLOVE DE IARNE Finn în rezumat:

  • Degete extrem de confortabile în material funcțional moale și fierbinte
  • potrivire excelentă datorită elasticității excepționale
  • Acoperirea internă a bateriei pentru căldură
  • noduri pe întreaga zonă internă pentru o prindere sigură
  • Întăriri suplimentare anti-alunecare pe reins

Furnizarea include:

1x mănuși de iarnă Busse Finn

frecvent întrebări:

Mănușile de iarnă Finn de Busse oferă o strângere bună asupra frâielor?

Da, cu nodurile de pe întreaga zonă internă și întăriri anti-școală pe frâie, aceste mănuși oferă o strângere sigură.

sunt mănuși de iarnă ale lui Busse?

Absolut da! Cu materialul lor funcțional moale și fierbinte și bateriile interne din baterii, aceste mănuși sunt foarte confortabile pentru călăritul de iarnă.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.