BUSSE Cizme de călărie cu noroi CALGARY, negru 36 Nn la prima vedere:


Cizme de călărie impermeabil Busse Calgary: performanță excepțională, indiferent de timp

confort, stil și impermeabil: noii tăi tovarăși de călărie sunt cizmele Calgary din Busse

De astăzi, momentele tale de călărie vor fi făcute și mai speciale datorită cizme de călărie Busse Calgary . Proiectat pentru a vă oferi un confort inegalabil chiar și în zilele umede și reci, aceste cizme vor fi aliații tăi credincioși în aventurile tale ecvestre, în toate condițiile climatice.

Pentru a garanta o experiență de călărie impecabilă, cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt confecționate din neopren impermeabil de 5 mm, cu o formă anatomică care se adaptează perfect la piciorul tău. Potrivirea optimă în jurul vițelului este garantată de flexibilitatea neoprenului, permițându -vă să purtați îmbrăcămintea pe care o preferați sub cizme fără a compromite confortul.

Designul de cusătură al piciorului cizmei vă oferă o protecție completă impermeabilă, fără a sacrifica estetica tradițională a cizmei clasice de călărie. Singura profilată cu călcâie solidă asigură o siguranță mai mare în șa și pe soluri dificile. În cele din urmă, cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt extrem de ușor de curățat, permițându -vă să economisiți timp prețios pe care îl puteți dedica hobby -ului dvs. preferat: călărie.

Cizme de călărie impermeabile Busse Calgary în rezumat:

  • cizme multifuncționale impermeabile
  • Fabricat din neopren impermeabil de 5 mm [
  • Proiectare de cusut pentru o protecție completă impermeabilă
  • ușor de curățat

Furnizarea include:

1x cizme de călărie Busse Calgary

frecvent întrebări:

cizmele de călărie din Calgary de la Busse cu adevărat impermeabil?

Absolut da. Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt confecționate din neopren impermeabil de 5 mm, pentru a garanta o protecție maximă împotriva umidității.

Este dificil să curățați cizmele de călărie din Calgary din Busse?

Nu, dimpotrivă. Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt extrem de ușor de curățat, pentru a vă economisi timp prețios.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.