BUSSE Jodhpur, cizmă de gleznă CLASSIC 36 maro la prima vedere:


busse jodhpur cizme clasice: simplitate clasică pentru călărie

design tradițional și calitate atemporală pentru confortul dvs. de călărie

Pentru voi, care apreciați simplitatea clasică și de înaltă calitate, vă prezentăm cizmele clasice Jodhpur clasice de Busse . Fabricate din piele de vițel, aceste cizme oferă un aspect tradițional combinat cu funcționalitatea necesară pentru cavalerul de astăzi.

Designul clasic al cizmelor de gleznă este făcut și mai practic printr -o inserție elastică laterală care asigură potrivirea perfectă la fiecare pas. Interiorul cizmelor de gleznă este acoperit de nylon care se usucă rapid, pentru a vă menține picioarele uscate și confortabile în timpul călăriei. În plus, placa internă, acoperită și în nylon de uscare rapidă, este detașabilă pentru întreținere și curățare ușoară.

Dar confortul nu este singurul avantaj al cizmelor noastre. TPR -ul non -slip cu călcâie solidă oferă stabilitate și tracțiune excelentă, indiferent dacă mergeți în padocul care călărește calul. Exprimați -vă stilul fără a renunța la funcționalitate cu Jodhpur Classic Boots by Busse.

cizme Jodhpur Classic Busse în rezumat:

  • cizme clasice din piele de vițel
  • Inserție elastică laterală pentru o potrivire perfectă
  • Acoperirea internă de uscare rapidă din nylon
  • Insole intern detașabile acoperite în nylon de uscare rapidă
  • Non -SLIP TPR cu călcâi solid

Furnizarea include:

1x Busse Boots Jodhpur Classic

frecvent întrebări:

Cizmele Busse Classic Jodhpur sunt confortabile?

da, datorită designului lor clasic cu inserție elastică laterală și plăcii interne detașabile, garantează confort optim.

este omașul Pottivale?

Desigur, talpa TPR a cizmelor noastre este concepută pentru a oferi o stabilizare excelentă și tracțiune.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.