Set de curele de fixare 8 bucăți la prima vedere:


Set de strute de pâine 8 -PART - FUSE ȘI FASTERING MAI MAI MULTE

Lashing Light Set 8-PART este un instrument versatil care este necesar oriunde este necesar o copie de rezervă sau fixare suplimentară. Oferă încărcare profesională care se asigură în viața de zi cu zi și scoruri cu diversitatea și calitatea sa.

Setul conține diferite tipuri de bretele și expandri: 4 Expander și 4 curele de șchiopătare în diferite versiuni cu cârlige de blocare, clichet și S. Această selecție largă permite asigurarea profesională aproape orice fel de sarcină, indiferent de formă și dimensiune.

Datorită versatilității sale, setul de curea de pâine este un ajutor ideal pentru mutarea sau asigurarea încărcărilor pe mașini, remorci, biciclete, camioane și autoutilitare. Indiferent dacă este îmbunătățit profesional sau la domiciliu, acest set este perfect pentru toți cei care atașează valoare siguranței și eficienței.

Prezentare generală:

  • Set de centură de prindere în 8 părți pentru securizarea profesională a sarcinii
  • conține 4 expandri și 4 curele în diferite versiuni
  • Ideal pentru mutarea și asigurarea încărcărilor pe vehicule
  • Respectarea standardelor de securitate (Tüv-PS PPP50019, DIN EN 12195-2)

Date tehnice:

  • Număr de piese: 8
  • Articole conținute: 4 Expander, 4 curele de bâlbâială (cu blocare de prindere, clichet și S-Hook)
  • Standarde de securitate: Expander testate conform Tüv-PS PPP50019, curele de bâlbâială verificate conform DIN EN 12195-2

Domeniul de livrare:

1x set de bretele de pâine 8 părți

FAQ

Ce include setul de strute de pâine?
Setul conține 4 expandri și 4 curele în diferite versiuni cu blocare de prindere, clichet și cârlig S.

Pentru ce se poate folosi setul de lenjerie din 8 părți?
Setul de curea de șchiopătare este versatil, de exemplu pentru îndepărtări sau pentru a asigura încărcări pe mașini, remorci, biciclete, camioane și autoutilitare.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.