Rucsac de vacanță pentru câini 31x24x38 cm, gri/albastru la prima vedere:


Vacanță de pungă pentru purtător de câine 31x24x38cm, gri/albastru - Perfect pentru plimbări și excursii

The pentru poporul pentru canalele pentru purtător de câine este o alegere excelentă pentru plimbări și excursii cu prietenul tău preferat în patru. Are curele de umăr infinit reglabile, aranjate ergonomic și captusite și o curea de talie pentru un scaun și un suport optim. Indiferent unde te duci, animalul tău de companie este în siguranță și confortabil.

Geanta purtătorului din față este din țesut Oxford durabil și lavabil, ceea ce îl face durabil și ușor de îngrijit. Covorul de podea detașabil din pluș moale oferă un confort suplimentar pentru animalul dvs. de companie și poate fi spălat la 30 ° C . Un spate consolidat asigură un nivel ridicat de confort în timp ce tu și animalul dvs. de companie sunteți pe drum.

Inserțiile de rețea asigură o circulație optimă a aerului care îți menține animalul de companie rece și confortabil, în timp ce o linie scurtă reglabilă asigură siguranța. Geanta suplimentară oferă suficiente opțiuni de depozitare pentru tratamente, jucării sau alte elemente esențiale. Deschiderea în partea de sus este reglabilă de o procesiune de tunel și facilitează intrarea și ieșirea din animalul tău de companie.

Prezentare generală:

  • Infinitiv reglabil, ergonomic și curele de umăr căptușite
  • Fabricat din țesut Oxford durabil și lavabil
  • covoraș de podea detașabil din pluș moale, lavabil la 30 ° C
  • consolidat înapoi pentru un confort ridicat
  • Inserții de rețea pentru o circulație optimă a aerului
  • incl. Linie scurtă reglabilă și geantă suplimentară pentru opțiuni de depozitare

Date tehnice:

  • Material: Oxford Tissue, moale de pluș
  • Dimensiuni: 31x24x38 cm
  • Îngrijire: referință la 30 ° C lavable

Domeniul de livrare:

1x câine de transport față de câine Vacanță 31x24x38cm, gri/albastru

FAQ

Care funcție îndeplinește vacanța pentru pungă de purtător de câine?
Vacanța de pungă pentru transportatorul pentru câini oferă o modalitate sigură și convenabilă de a -ți purta animalul de companie la plimbări sau excursii.

Cum mă îngrijesc pentru vacanța de pungă pentru purtător de câine?
Geanta purtătoare este confecționată din țesut Oxford lavabil, iar covorașul detașabil poate fi spălat la 30 ° C. Deci geanta rămâne curată și igienică.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.