Rucsac de transport pentru câini Vacation 43x24x30cm, gri/albastru la prima vedere:


sută de vacanță pentru rucsac 43x24x30cm, gri/albastru - transport mai practic și convenabil pentru animalul dvs. de companie

sute de vacanță pentru rucsac este o soluție 2-in-1 care servește ca rucsac și pungă de transport și este ideală pentru transportul câinilor sau pisicilor mici. Are inserții de rețea care asigură o bună circulație a aerului și cresc astfel confortul animalului dvs. de companie în timp ce conduceți.

Geanta are o curea de umăr reglabilă și căptușită continuu, precum și o centură de talie pentru un scaun optim și să se țină. O suprafață crescută de spate și podea asigură un confort suplimentar atât pentru oameni, cât și pentru animal. Linia scurtă integrată vă menține animalul de companie în siguranță în rucsac și îl împiedică să sară.

Sute de rucsac poate fi deschis din ambele părți și de sus și poate fi folosit și ca pungă de transport de mâner. Buzunarele laterale și un buzunar separat de telefon mobil pe cureaua de umăr oferă un spațiu practic de depozitare pentru ustensile. Fabricat din țesătură robustă, de murdărie și ușor de curățat, rucsacul este durabil și ușor de îngrijit.

Prezentare generală:

  • rucsac 2-in-1 și pungă de transport
  • Inserții de rețea pentru o bună circulație a aerului
  • curea de umăr reglabilă, captusită și curea de talie
  • Armat înapoi și suprafață în zonă
  • Linie scurtă integrată pentru securitate
  • Buzunare laterale și buzunar separat al telefonului mobil
  • Robust, Dirt-Repellent Oxford Tissue

Date tehnice:

  • Material: Oxford Tissue
  • Măsură: 43x24x30 cm

Domeniul de livrare:

1x sute de vacanță pentru rucsac 43x24x30cm, gri/albastru

FAQ

Cum pot adapta vacanța de rucsac la dimensiunea mea?
Rucsacul are o curea de umăr reglabilă și căptușită continuu, precum și o centură de talie pentru un scaun optim și ținută.

Cum curăț vacanța pentru rucsacul pentru câini?
Rucsacul este confecționat din țesut robust, repetat de murdărie, care este ușor de curățat.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.