info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Stâlpi De Gard Electric


Filter

Stâlpi solizi pentru garduri de pășune - pentru o soluție de împrejmuire stabilă și sigură a pășunilor

Știți cât de important este să vă păstrați animalele în siguranță pe pășune? Cu stâlpii noștri de garduri fixe pentru pășuni, vă oferim soluția ideală pentru a vă face gardurile pentru pășuni stabile și sigure. Indiferent dacă aveți cai, oi, capre sau alte animale, stâlpii noștri solizi pentru garduri sunt alegerea perfectă. Robust, durabil și ușor de instalat, stâlpii noștri solizi pentru garduri sunt fabricați din materiale de calitate superioară și sunt de înaltă calitate. Oferim diverse modele, astfel încât să puteți găsi stâlpul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Fie că este vorba de lemn, plastic sau metal, la noi veți găsi cu siguranță stâlpul ideal pentru gardul dvs. de pășune. Garduri stabile șisigurepentru pășune Cu stâlpii noștri solizi pentru garduri de pășune, vă puteți asigura că gardul dvs. de pășune este stabil și sigur. Stâlpii noștri cu întreținere redusă și robustă asigură suportul necesar pentru gardul dvs. Indiferent dacă aveți un gard electric, un gard cu ochiuri de plasă cu noduri sau un gard de sârmă, stâlpii noștri solizi pentru garduri asigură un mediu sigur pentru animalele dvs.Instalareușoară Instalarea stâlpilor noștri solizi pentru garduri este foarte ușoară. Puteți pur și simplu să îi înfigeți cu ciocanul în pământ sau să îi fixați în beton. Datorită stabilității lor ridicate, aceștia rămân bine ancorați în pământ pentru o perioadă lungă de timp. Economisiți timp și efort în timpul instalării și vă puteți baza pe faptul că gardurile dvs. de pășune vor sta în picioare în siguranță.DurabilitateStâlpii noștri de gard fix pentru pășune sunt proiectați pentru mulți ani de utilizare. Aceștia sunt rezistenți la intemperii și pot rezista la diverse condiții meteorologice. Datorită construcției lor robuste, sunt rezistenți la deteriorări și pot face față chiar și celor mai puternice animale. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că stâlpii dvs. se rup rapid și că animalele dvs. vor scăpa.

Stâlpul de gard perfect pentru nevoile dvs.

Indiferent dacă aveți un gard simplu din lemn sau un gard electric, avem stâlpul de gard potrivit pentru dumneavoastră.

Stâlpii noștri solizi pentru garduri în comparație cu alți stâlpi

Stâlpii noștri solizi pentru garduri se caracterizează prin stabilitate și durabilitate. În comparație cu stâlpii convenționali, aceștia oferă o mai mare rezistență și rezistență la influențele externe. Puteți fi siguri că animalele dvs. sunt în siguranță pe pășune și că gardul dvs. va rezista în mod fiabil.

Gama noastră de stâlpi de garduri solide pentru pășuni

În gama noastră veți găsi o varietate de diferiți stâlpi de garduri solide pentru pășuni. Oferim stâlpi din lemn de diferite dimensiuni și modele, precum și stâlpi din plastic și metal. Pur și simplu alegeți stâlpul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și comandați-l convenabil online. Nu avem doar stâlpii de gard fix potriviți pentru animale, ci și pentru păstrarea animalelor mici. Fie că țineți iepuri, găini sau alte animale mici, stâlpii noștri solizi pentru garduri sunt perfecți pentru a crea incinte sigure și pentru a vă proteja animalele de intrușii nedoriți. Răsfoiți acum gama noastră și găsiți stâlpii solizi potriviți pentru soluția dvs. de gard!

Întrebări frecvente - Stâlpi de gard fix:
Întrebare: Ce material este mai bun pentru stâlpii de garduri solide: lemn, plastic sau metal?
Răspuns: Alegerea materialului depinde de nevoile dumneavoastră individuale. Stâlpii din lemn sunt tradiționali și oferă un aspect natural. Stâlpii din plastic sunt rezistenți la intemperii și durabili. Stâlpii din metal oferă stabilitate și rezistență maximă. Oferim toate cele trei variante, astfel încât să aveți posibilitatea de a alege.
Întrebare: Cât de înalți ar trebui să fie stâlpii gardului?
Răspuns: Înălțimea stâlpilor depinde de tipul de animale pe care le țineți pe pășune. De regulă, stâlpii între 150 cm și 200 cm sunt suficienți pentru majoritatea animalelor. Stâlpii mai mici sunt adesea suficienți pentru animalele mici. Vă vom sfătui cu plăcere să alegeți înălțimea potrivită.
Întrebare: Există o garanție pentru stâlpii gardului?
Răspuns: Da, oferim o garanție pentru stâlpii noștri de garduri fixe. Perioada de garanție depinde de producător. Dacă aveți întrebări cu privire la garanție și garanție, nu ezitați să ne contactați.
Întrebare: De câți stâlpi de gard fix am nevoie pentru pășunea mea?
Răspuns: Numărul de stâlpi necesari depinde de mărimea pășunii dvs. și de tipul de gard. Ca regulă generală, puteți calcula un stâlp pentru fiecare metru de gard. Pentru garduri mai lungi sau pentru colțuri, veți avea nevoie de mai mulți stâlpi. Vom fi bucuroși să vă sfătuim personal, dacă este necesar.
Întrebare: Sunt stâlpii pentru garduri rezistenți la intemperii?
Răspuns: Da, stâlpii noștri pentru garduri din lemn masiv de vată sunt rezistenți la intemperii. Aceștia sunt special concepuți pentru utilizare în exterior și pot rezista la diverse condiții meteorologice. Vă puteți baza pe faptul că stâlpii dvs. își vor îndeplini funcția chiar și în condiții de ploaie, zăpadă și lumină solară.
Întrebare: Pot folosi stâlpii de gard fix pentru alte scopuri?
Răspuns: Da, stâlpii noștri de gard fix nu sunt potriviți doar pentru a fi folosiți în zootehnie, ci și în alte scopuri. De exemplu, le puteți folosi ca stâlpi pentru schele, stâlpi pentru garduri pentru grădini sau ca stâlpi de fixare. Construcția robustă asigură o gamă largă de aplicații.