Clipster mașină de tuns cai FarmClipper 2 baterii la prima vedere:


  • Mașină de tuns profesională pentru tunderea cailor și vitelor
  • Include două baterii litiu-ion
  • Formă ergonomică pentru o prindere sigură
  • Centru de greutate echilibrat
  • Foarte ușoară, cu doar 1250 g
  • Timp de încărcare optimizat aprox. 1,5 h

Clipster FarmClipper Akku 2 - mașină de tuns cai cu 2 baterii incluse

FarmClipper Akku 2 este o mașină de tuns profesionistă pentru tunderea completă a cailor, cu caracteristici excelente de manevrare și, de asemenea, extrem de ușoară, cu numai 1250 g. Mașina de tuns cai convinge prin raportul preț-performanță foarte bun și prin cele două baterii de 14,4 volți litiu-ion.

Mașina de tuns cai convinge prin raportul preț-performanță foarte bun și prin cele două baterii de bloc litiu-ion de 14,4 volți. Datorită celor două baterii cu bloc de litiu de 14,4 volți, este posibilă decuparea non-stop. Mașina de forfecare cu baterie și cap de forfecare cântărește doar 1250 g. Cu 2.300 de curse duble/min, FarmClipper are o putere de tracțiune excelentă și nu este cu nimic mai prejos decât mașinile cu acționare principală. Forma ergonomică, finisajul special al suprafeței și centrul de greutate echilibrat al carcasei asigură o muncă puțin obositoare. Datorită designului, aparatul se potrivește perfect în mână. Datorită circumferinței mici a carcasei din plastic, mașina de tuns este, de asemenea, foarte potrivită pentru mâinile mai mici.

În plus, mașina de tuns animale FarmClipper Akku 2 este echipată cu un set de lame de tuns de la Supra. Lamele de precizie sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și plutesc chiar și prin blana groasă fără a pierde din putere.

Mașina de tuns FarmClipper Akku 2 dintr-o privire:

  • Ideală pentru cai, ponei și vite.
  • Incl. două baterii de 14,4 volți litiu-ion de bloc
  • Timpi de lucru și de încărcare optimizați (aprox. 1,5 h)
  • Carcasă specială, ușor de prins
  • Centru de greutate echilibrat
  • Permite tunderea fără efort
  • Incl. baterie de rezervă

Date tehnice:

  • Consum de energie: 14,4 volți
  • Viteza cursei: aprox. 2.300 curse/min.
  • Timp de încărcare: aprox. 90 min.
  • Timp de tundere: aprox. 90 min.
  • Greutate: aprox. 1,25 kg (inclusiv bateria)

Livrarea include:

1x mașină de tuns cai FarmClipper Akku 2, inclusiv lama de tuns și bateria
1x baterie de rezervă
1x stație de încărcare
1x șurubelniță
1x ulei special
1x instrucțiuni de utilizare
1x husă robustă

Producător "Clipster"

Clipster mașini de tuns- echipament profesional la un preț imbatabil

Clipster este o marcă a Albert Kerbl GmbH, care produce de mulți ani mașini de tuns de înaltă calitate pentru animale Mari. Cu seria de mașini de tuns Clipster, Kerbl oferă, de asemenea, mașini de tuns pentru câini de calitatea obișnuită, la un preț Accesibil. Mașina de tuns Clipster permite tunsul confortabil, fără fir, al câinilor și este ideal pentru diverse lucrări fine sau pentru tunsul Detaliat. Mașinile de tuns se caracterizează prin forma lor ergonomică și capetele de tuns din oțel inoxidabil foarte Ascuțite.

Număr de cicluri: 2300 DH/min
Alimentare: 12V Akku
Specii de animale: Cal, Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Set de lame de tuns premium pentru PowerCut, FarmClipper și Constanta 31/15 dinți
Mărime: 31/15 dinți
Set de lame de tuns Premium pentru PowerCut, Constanta, FarmClipper Set de lame de tuns de înaltă calitate, fabricate din oțel de scule selectat pentru un rezultat de tundere curat. Setul de lame de tuns Premium este potrivit pentru multe mașini de tuns obișnuite, cum ar fi Agrarzone Powercut, Kerbl FarmClipper, Kerbl Constanta și alte mașini de forfecare obișnuite de la mărcile Heiniger, Aesculap și Liscup. Geometria optimizată a lamei și oțelul selectat pentru scule cu călire specială asigură un model de tăiere exact și o durată de viață lungă. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a lamelor mașinii de tuns, este importantă îngrijirea regulată și corectă. Curățați lamele de tundere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de ras. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei pentru mașinile de tuns. Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de tuns montat. În timpul lucrului, lamele mașinii de tuns trebuie unse la fiecare 5 - 10 minute. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de ras poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Lame de tundere pentru PowerCut, Constanta, FarmClipper De asemenea, pentru mașinile de tuns obișnuite Heiniger și Aesculap Oțel de scule selectat cu călire specială Geometrie optimizată a lamei Pentru un model de tundere curat și exact Manoperă de înaltă calitate Durată lungă de viață Tipul de tundere: 21/23 dinți pentru tundere vitelor în toate direcțiile 3 mm 18/17 dinți pentru bovine, ovine cu blană fină și ovine nobile 3 mm 31/15 dinți pentru bovine / cai tundere standard 3 mm 31/23 dinți pentru tunderea ugerului și tunderea industrială 31/15 dinți pentru tunderea fină aproape de piele, pentru medicii veterinari Livrarea include: 1x Set de lame de tuns Premium incluzând lamă superioară și inferioară.

249 RON*
Buc.
Clipster încărcător pentru bateria FarmClipper
 Încărcător de rezervă pentru FarmClipper Akku 2 - mașină de tuns cai și vite Încărcătorul Clipster este un accesoriu original pentru mașina de tuns cai și vite FarmClipper Akku 2. Încărcătorul încarcă bateria în cel mai scurt timp posibil pentru a garanta o experiență de tundere îndelungată. La prima vedere: Încărcător de alimentare la rețeaua de 230 V Baterie modernă litiu-ion Pentru bateria mașinii de tuns Clipster FarmClipper Akku2 Timpi de lucru și de încărcare optimizați (aprox. 1,5 h) pentru tundere continuă Livrarea include: 1x încărcător pentru mașina de tuns cai Baterie FarmClipper

199 RON*
Buc.
%
Baterie pentru mașina de tuns Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2
Baterie de schimb pentru mașina de tuns Agrarzone PowerCut / Clipster FarmClipper 2 Această baterie de schimb litiu-ion este potrivită pentru mașinile de tuns fără fir Agrarzone PowerCut și Clipster Farmclipper 2 pentru cai / vite. Datorită capacității ridicate a bateriei, este garantată o durată lungă de funcționare a bateriei de aproximativ 120 de minute. Pentru o durată de forfecare mai lungă, se recomandă o baterie suplimentară. Acest lucru vă permite să tundeți în mod continuu, chiar dacă 1 baterie este în curs de încărcare. Date tehnice: Tehnologia bateriei: Li-Ion Tensiunea bateriei: 14,4 V Capacitatea bateriei: 2500 mAh Durata de viață a bateriei: aprox. 120 min. Timp de încărcare a bateriei: aproximativ 90 min. Potrivit pentru aceste mașini de tuns: Agrarzone mașina de tuns pentru cai PowerCut baterie reîncărcabilă Clipster masina de tuns pentru cai FarmClipper 2 baterie reîncărcabilă Clipster mașină de tuns vitele FarmClipper 2 baterii Livrarea include: 1x baterie de rezervă 14,4 V pentru mașina de tuns PowerCut / FarmClipper 2

299 RON* 313 RON*
Buc.
Kerbl ulei pentru mașini de tuns Constanța 500 ml
Ulei pentru mașină de tuns Kerbl Uleiul special de la Kerbl curăță și lubrifiază în mod optim capul aparatului de tuns și îl protejează împotriva coroziunii. Petele mici de rugină pot fi îndepărtate cu ușurință după ce se unge cu ulei. Uleiul asigură o îngrijire optimă a mașinii de tuns, fără a-l face să se lipească. Uleiul pentru aparate de tuns este ideal pentru îngrijirea înainte și după fiecare tunsoare. Important: Pentru a preveni supraîncălzirea capului mașinii de tuns și pentru a asigura o durată de viață mai lungă, aplicați, de asemenea, câteva picături de ulei pe lama mașinii de tuns în timpul tunsului (aproximativ la fiecare 5 min.). După tundere, mașina trebuie curățată de toate reziduurile de blană și unsă din nou. Sfat: După ce ați uns, porniți pentru puțin mașina pentru ca uleiul să fie bine distribuit.

Content: 0.5 Litri (130 RON* / 1 Litri)

65 RON*
Buc.