Făină de grâu bio tip 1050 / W1600 25 kg la prima vedere:


  • Ideală pentru coacerea pâinii, a pâinii mixte și a produselor de patiserie sărate
  • Bogată în minerale și vitamine
  • Sigiliul ecologic AMA și sigiliul de calitate ecologică
  • Origine trasabilă până la fermier
  • Cereale ecologice din Austria
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Garantat fără OMG
  • Calitatea brutăriei
  • Control strict al pesticidelor

Făină de grâu ecologică tip 1050 / W 1600

Făină sănătoasă de grâu pentru pâine neagră, pâine mixtă și pentru specialități de patiserie sărată.

Făina de grâu ecologică de tip 1050 (tipizare Germania) / W 1600 (tipizare Austria) are cea mai înaltă calitate ecologică, garantată de sigiliul de calitate ecologică și de sigiliul ecologic AMA. În tradiționalul St. Martin im Innkreis, grâul 100% austriac este măcinat cu grijă și pricepere pentru a obține făină organică. Făina de grâu organic de tip 1050 / W 1600 este deosebit de bogată în minerale și vitamine și are proprietăți excelente de coacere pentru producerea de diverse produse de panificație și mâncăruri. Pâine și chifle cu valoare adăugată, produse de patiserie dulce și sărată sau mâncăruri sărate. Făina de grâu bio tip 1050 / W 1600 poate fi, de asemenea, amestecată în mod minunat cu alte tipuri de făină, cum ar fi făina de grâu tip 405 / W 480 netedă sau făina de secară tip 997 / R 960. Grâul este garantat fără OMG și este strict controlat de pesticide.

Făina de grâu bio tip 1050 / W 1600 dintr-o privire:

  • Ideală pentru coacerea pâinii, a pâinii mixte și a produselor de patiserie sărate
  • Sigiliul AMA pentru produse ecologice, sigiliul de calitate ecologică
  • Origine trasabilă până la fermier
  • 100% naturală, fără aditivi
  • Fabricată din grâu austriac
  • Garantat fără OMG
  • Control strict al pesticidelor
  • Calitatea brutăriei
  • Tip 1050 (conform tipizării Germania)
  • Tipul W1600 (conform Austria)

Proprietăți:

  • Conținut nutritiv mai mare decât făina albă pură
  • Făină populară pentru coacerea pâinii
  • Proprietăți bune de coacere
  • Gradul de frezare aprox. 82 - 85 %.
  • Conținut de minerale 0.91g / 100g

Utilizare:

Toate tipurile de delicatese de pâine și specialități de patiserie savuroase pot fi coapte minunat cu făină de grâu organic tip 1050 / W 1600. Datorită proprietăților sale de coacere deosebit de bune, făina de grâu organică de tip 1050 / W 1600 este o făină de uz casnic populară pentru prepararea pâinilor mixte, a pâinilor gri, a rulourilor bogate de grâu sau a quiche-urilor și prăjiturilor savuroase.

Sfat:

În locul făinii clasice de uz casnic, făina de grâu tip 405 / W 480 netedă, făina de grâu bio tip 1050 / W 1600 poate fi folosită în toate rețetele de pâine. Acest lucru face ca pâinea și produsele de patiserie să fie și mai aromate și le conferă caracterul tipic al pâinii datorită crustei întunecate. Făina de grâu bio tip 1050 / W 1600 poate fi, de asemenea, amestecată în mod minunat cu alte tipuri de făină, cum ar fi făina de grâu tip 405 / W 480 netedă sau făina de secară tip 997 / R 960.

Perioada de valabilitate și depozitare:

Făina trebuie depozitată la domiciliu, dacă este posibil într-un loc uscat, întunecat și răcoros . Făina se depozitează cel mai bine într-un recipient etanș, cum ar fi conservele de plastic, pentru a împiedica pătrunderea insectelor și pentru a împiedica făina să preia mirosuri. De asemenea, nu este recomandat să depozitați făina lângă mașina de spălat vase (umiditate) sau cuptor (fluctuații de temperatură).

Termenul de valabilitate al făinii depinde de tipul de făină și de depozitarea corectă. Practic, făina albă are un termen de valabilitate practic nelimitat. Făina integrală devine perisabilă mai devreme din cauza conținutului ridicat de grăsimi.

Conținut:

25 kg

Producător "Premium Biomühle"

Moara organică premium - calitatea organică pe care o promite Numele.

Făină 100% organică de la una dintre cele mai moderne mori organice din Austria.

Premium Biomühle reprezintă cea mai bună și mai pură făină din Austria Superioară. În moara ecologică tradițională din St. Martin im Innkreis, grâul 100% austriac este măcinat cu grijă și cu măiestrie în făină ecologică fără OMG. Făina de înaltă calitate produsă este de cea mai înaltă calitate ecologică, garantată de sigiliul de calitate ecologică și de sigiliul ecologic AMA. Toate materiile prime achiziționate pot fi urmărite până la Fermier.

Calitate, regionalitate și durabilitate pe toată linia de producție

Moara ecologică a fost înființată de una dintre cele mai importante și mai mari mori din Austria - Haberfellner Mühle (Grieskirchen/Austria Superioară) și Furthner Mühle (St. Martin/Austria Superioară) pentru producția de făină 100% Ecologică. În moara ecologică premium sunt măcinate numai cereale ecologice austriece de cea mai bună Calitate.

Înainte de a fi măcinat, fiecare bob trece printr-o procedură sofisticată de testare, în cadrul căreia se verifică textura corectă a suprafeței, infestarea cu mucegai și defectele de Culoare. În laboratorul intern, se efectuează analize de calitate pentru orice, de la materiile prime achiziționate până la făina Produsă. Fără excepție, fiecare livrare de cereale este testată pentru reziduuri de Contaminanți. Acest lucru înseamnă că sunt măcinate doar cele mai bune cereale organice, de cea mai bună Calitate.

Moara Premium Organică este certificată IFS din decembrie 2009. Alte certificări, cum ar fi AMA Bio-Gütesiegel și Bio-Gütesiegel, atestă standardul ridicat de Calitate.

Cea mai fină varietate de făină pentru rezultate senzaționale la coacere și gătit

Fie că este vorba de produse de patiserie, pâine, prăjituri sau găluște delicioase - cu făina ecologică de la Moara ecologică Premium puteți gusta diferența Fină. Cu sortimentul selectat, se pot crea tot felul de rețete de gătit și de Copt: făină de grâu bio de tip 550 / W 700, făină de grâu bio de tip 1050 / W 1600, făină de secară bio de tip 997 / R 960, făină de secară integrală bio, făină de grâu integrală Bio.

Informații interesante despre cereale și făină

Făină pură pentru produse de panificație fine - Cele mai bune cereale și un proces de măcinare delicat

Făina poate fi obținută dintr-o varietate de cereale - inclusiv grâu, spelta, secară, ovăz, orez, mei și orez Sălbatic. Dar făina poate fi obținută și din pseudo-cereale, cum ar fi quinoa, amarant, porumb și Hrișcă. Nu orice făină este potrivită pentru orice Scop. Pâinea, de exemplu, poate fi făcută numai din cereale pentru pâine, care includ făina de secară, făină de grâu și făină de Spelta.

Gradul de măcinare indică cât de mult sunt măcinate și straturile marginale exterioare ale bobului de cereale, care conțin minerale și vitamine Importante. Cei mai importanți nutrienți se află în coaja exterioară întunecată și scad până la endospermul interior, mai Deschis. Acesta este motivul pentru care făina neagră, cum ar fi făina de secară, este, de asemenea, mai sănătoasă decât făina Ușoară.

Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Bio, Fără GVO, Sigiliu de garanție AMA Bio

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cupă de cântărire rotundă din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura rotundă de cântărire fabricată din aluminiu este cea mai potrivită pentru cântărirea furajelor concentrate, de exemplu. Dimensiuni: 900 g1600 g2500 g

55 RON*
%
Cupă de cântărire pătrată din aluminiu
Cântarul de cântărire rotund Lingura de cântărire pătrată din aluminiu este ideală, de exemplu, pentru cântărirea furajelor concentrate. Dimensiuni: 900 g 1600 g 2500 g

48 RON* 50 RON*