CEECOACH 1 Duo Set roșu la prima vedere:


  • Sistem de comunicare CEECOACH 1 Duo Set
  • Model de nivel de intrare pentru 2 utilizatori
  • Comunicare wireless pentru 2 până la 6 persoane
  • Potrivit pentru utilizare în aer liber
  • Rezistent la apă și praf
  • Vorbire simultană prin full duplex
  • Nu este potrivit pentru căștile Bluetooth!

CEECOACH 1 DUO - Set de pornire pentru 2 utilizatori

CEECOACH 1 este ideal pentru cei care nu au nevoie de căști Bluetooth®. Se bazează pe aceeași tehnologie ca și CEECOACH 1 și se conectează cu ușurință la dispozitivele de a doua generație cu cel mai recent software!

CEECOACH 1 asigură un antrenament de echitație mai bun și mai eficient. Modelul clasic entry-level este ideal pentru studenții și instructorii de echitație, pentru a face antrenamentul de echitație și mai eficient. Cu doar 3 butoane, toate funcțiile dispozitivului pot fi controlate și, datorită designului în formă de val, CEECOACH 1 poate fi operat chiar și cu mănuși și fără a privi.

Unitățile CEECOACH 1 sunt simple și ușor de utilizat. Toate unitățile din seria CEECOACH sunt compatibile și pot fi conectate între ele. Rolul poate fi definit pentru fiecare unitate, ca moderator sau participant. Astfel, nu există unități speciale de emițător sau receptor, iar grupurile pot fi extinse cu ușurință. Tehnologia full-duplex permite o comunicare deschisă, astfel încât dialogul rămâne mereu deschis atât pentru moderator, cât și pentru participant. Acest lucru permite ambelor părți să vorbească și să asculte. În cazul în care două grupuri se antrenează în același timp, unitățile CEECOACH pot fi utilizate simultan. Nu poate exista nicio suprapunere de frecvențe. Instruirea paralelă este posibilă fără probleme!

Cu numai 3 butoane, toate funcțiile pot fi controlate cu ușurință - chiar și fără a privi unitatea. Bateria de mare putere permite o autonomie de până la 10 ore de convorbire și până la 3 zile în stand-by.

Sistemul de comunicare Ceecoach 1 Duo Set dintr-o privire:

  • Compatibil cu alte modele CEECOACH: toate unitățile din gama CEECOACH pot fi conectate între ele
  • Rol flexibil: fiecare unitate poate fi definită cu ușurință ca moderator sau participant. Acest lucru înseamnă că nu există unități speciale de emițător sau receptor, iar grupurile pot fi extinse cu ușurință.
  • Tehnologie full duplex: comunicarea rămâne întotdeauna deschisă atât pentru moderator, cât și pentru participant. Acest lucru înseamnă că ambele părți pot vorbi și asculta în același timp.
  • Pot fi utilizate simultan: dacă unitățile CEECOACH sunt conectate între ele, nu poate exista nicio suprapunere de frecvențe. Aceasta înseamnă că mai multe grupuri se pot antrena în paralel fără probleme.
  • Ușor de utilizat: toate funcțiile pot fi controlate cu doar 3 butoane - chiar și fără a privi unitatea.
  • Performanță ridicată a bateriei: până la 10 ore de convorbire și până la 3 zile în stand-by.

Avantajele CEECOACH 1 Duo Set:

  • Calitate excelentă a vocii: chiar și cu zgomot de fond puternic și pe distanțe lungi, CEECOACH asigură o comunicare clară și inteligibilă.
  • Ideal pentru școlile de sport: suport perfect pentru antrenament pentru 2 până la 6 persoane
  • Cască cu cablu inclusă
  • Culori: negru, argintiu, roșu, rosé

Dimensiuni:

  • Dimensiuni (L x H x P): 75 x 50 x 24 mm
  • Greutate: 45 g

Date tehnice:

  • Număr de utilizatori: până la 6 persoane simultan
  • Suport: clipul poate fi blocat în pași de 90°.
  • Iluminare: LED multicolor
  • Timp de convorbire: până la 10 ore*
  • Timp de așteptare: până la 3 zile*
  • Temperatura de funcționare: -10°C până la 45°C
  • Clasa de protecție: rezistent la stropire, rezistent la praf, rezistent la șocuri
  • Profiluri acceptate: HFP, A2DP
  • Alimentarea cu energie: Baterie litiu-ion
  • Timp de încărcare: aprox. 4 ore
  • Conexiune pentru căști: mufă de 3,5 mm
  • Conexiune încărcător: MicroUSB standard

*Sunt posibile diferențe în funcție de utilizare.

Livrarea include:

2x sistem de comunicare CEECOACH
2x suport pentru clip
2x căști stereo cu logo CEECOACH
2x cablu de încărcare USB
1x adaptor USB dublu
1x ghid de pornire rapidă

Producător "CEECOACH"

CEECOACH - smartly connected

CEECOACH - Sistemul de comunicare pentru sport și timp Liber. Rămâneți conectați, fără să vă Atingeți.

Sistemele inovatoare de comunicare CEECOACH conectează călăreții și sportivii în aer liber chiar și acolo unde nu există Rețele. Cu o calitate a vocii de primă clasă, operare simplă și tehnologie Bluetooth® de ultimă generație, acestea asigură o pregătire mai reușită, o mai bună coordonare între ele și o mai mare siguranță pentru întregul Grup.

Caracteristici: Repelent la murdărie, Rezistent la apă
Alimentare: 12V Akku

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


CEECOACH Geantă
Geantă de depozitare CEECOACH Geanta de transport pentru până la patru unități CEECOACH oferă suficient spațiu pentru accesorii suplimentare și asigură un transport sigur și bine căptușit. Această geantă practică de transport și depozitare este confecționată din material rezistent și lavabil. Oferă suficient spațiu pentru maximum patru unități CEECOACH plus accesorii. Geanta are două compartimente reglabile, un fermoar și un mâner pentru transport în siguranță. Geanta pentru echipamente Ceecoach dintr-o privire: foarte ușor de curățat deosebit de robustă spațiu suficient transport sigur Livrarea include: 1x geantă de depozitare cu fermoar și mâner de transport (livrare fără conținut)

248 RON*
Buc.
Căști CEECOACH Standard
Cască stereo CEECOACH standard pentru dispozitivele CEECOACH 1 și 2. Cască sport cu fixare optimă și confort bun la purtare datorită cârligului de pe căști. Aceste căști stereo simple au fost realizate special pentru CEECOACH. Căștile stereo CEECOACH oferă un design discret în ureche, cu un confort optim de purtare. Datorită ajustării ergonomice, care este la același nivel cu urechea, îl puteți purta cu ușurință în ureche toată ziua și vă puteți bucura de confort. Sunt incluse 2 vârfuri pentru urechi, precum și o clemă pentru cablu. Căștile CEECOACH Headset sunt foarte ușoare și confortabile de purtat. Sunet excelent și utilizare foarte versatilă. Căștile CEECOACH Standard Headset includ o mufă jack de 3,5 mm, care este deosebit de convingătoare cu două avantaje: Bucurați-vă de conversații și muzică cu un sunet excelent. În plus, puteți utiliza căștile sport cu aproape orice dispozitiv: laptop, MP3 player, telefon mobil. Toate dispozitivele care pot fi utilizate cu o mufă jack de 3,5 mm. Sunet stereo de calitate superioară. În timpul orelor lungi de antrenament, căștile oferă o calitate excelentă a sunetului și, astfel, un nivel ridicat de claritate a comunicării. Datorită tehnologiei full-duplex a microfonului integrat, este posibilă ascultarea și vorbirea simultană și permite comunicarea cu formatorul sau cu alți membri ai grupului. Căști Standard dintr-o privire: Căști pentru CEECOACH 1 sau CEECOACH 2 Cu sigla CEECOACH Microfon integrat Greutate redusă Cu clemă de cablu Confort optim de purtare Deosebit de potrivit pentru sporturile active Calitate excepțională a sunetului Libertate de mișcare datorită căștilor ergonomice Potrivit pentru orice dispozitiv cu jack de 3,5 mm Culoare: negru Date tehnice: Lungime cablu: 120 cm Greutate: 21,5g Mufă de 3,5 mm Livrarea include: 1x căști stereo standard cu logo CEECOACH 1x clemă de cablu 2x diferite accesorii

144 RON*
Buc.
Clip curea pentru CEECOACH
CEECOACH clip de curea de înlocuire CEECOACH Clemă de curea (piesă de schimb) pentru a glisa pe unitatea CEECOACH și a se atașa la curea. Livrarea include: 1x clip de curea

25 RON*
Buc.
Căști mono CEECOACH cu cască mono cu cârlig de ureche
Căști cu cablu mono CEECOACH pentru unitățile CEECOACH 1 și 2 Căști mono CEECOACH cu cască mono cu cârlig, microfon și cablu pentru un confort optim de purtare și un sunet incomparabil. Noua cască mono, special concepută pentru CEECOACH, oferă un confort deosebit de bun datorită cârligului ergonomic pentru ureche. Brațul microfonului asigură o calitate deosebit de ridicată a vorbirii și suprimarea zgomotului ambiental. Purtarea căștii pe o singură ureche vă asigură că puteți auzi foarte bine împrejurimile, cu o calitate optimă a vorbirii. Datorită mufei standard de 3,5 mm, acest set de căști poate fi conectat cu ușurință și funcționează fără a modifica alți parametri. În timpul orelor lungi de antrenament, căștile oferă o calitate excelentă a sunetului și, astfel, un nivel ridicat de claritate a comunicării. Datorită tehnologiei full-duplex a microfonului integrat, este posibilă ascultarea și vorbirea simultană și permite comunicarea cu formatorul sau cu alți membri ai grupului. Căști cu cablu mono CEECOACH dintr-o privire: Căști cu cablu mono pentru CEECOACH 1 sau CEECOACH 2 Cu sigla CEECOACH Microfon integrat Greutate redusă Confort optim de purtare Deosebit de potrivit pentru sporturile active O mai bună percepție a zgomotului ambiant, deoarece o ureche rămâne complet liberă Calitate excepțională a sunetului Potrivit pentru orice dispozitiv cu jack de 3,5 mm Culoare: negru Date tehnice: Lungime cablu: 120 cm Greutate: 21,5g Mufă de 3,5 mm Livrarea include: 1x căști cu cablu mono CEECOACH 1x clemă de cablu

114 RON*
Buc.
CEECOACH căști cu cască cu cârlig pentru ureche
Căști stereo CEECOACH pentru dispozitivele CEECOACH 1 și 2. O potrivire deosebit de sigură în timpul exercițiilor fizice, datorită căștilor ferme și bine fixate. Căștile stereo CEECOACH sunt noii dvs. companioni atunci când doriți să vă duceți antrenamentul la nivelul următor. Aceste căști stereo CEECOACH cu design special, cu cârlige pentru urechi, garantează o potrivire deosebit de bună. Prin urmare, aceste căști sport sunt potrivite în special pentru sporturi active, cum ar fi călăria. Datorită greutății reduse, acestea sunt confortabile de purtat și garantează că nu provoacă dureri sau căderi. În plus, căștile sunt echipate și cu un microfon pentru eventualele întrebări ale elevului călăreț. Confortabil pentru a purta + calitate bună a sunetului! Căști stereo CEECOACH la prima vedere: Căști pentru CEECOACH 1 sau CEECOACH 2 cu sigla CEECOACH microfon integrat greutate redusă cu clemă de cablu confort optim de purtare calitate bună a sunetului deosebit de potrivit pentru sporturile active culoare: negru Date tehnice: Lungime cablu: 120 cm greutate: 21,5g mufă de 3,5 mm Livrarea include: 1x caști stereo CEECOACH cu cârlig pentru ureche (stereo)

144 RON*
Buc.