Milky pasteurizator Eco Mini FJ 15 la prima vedere:


  • Pasteurizator mic cu pereți dubli
  • Fă-ți propria brânză și iaurt acasă
  • Siguranță alimentară și ușor de curățat
  • Volum de 14 litri
  • Temperatura între 20°C și 99°C
  • Pasteurizează, de asemenea, fructe sau sucuri de fructe
  • Produs de calitate din Austria!

Pasteurizator mini pentru lapte FJ 15, 230V - Produceți propria brânză și iaurt

Păstrați mai mult timp laptele, sucurile, fructele și faceți-vă propria brânză acasă.

V-ați dorit întotdeauna să pasteurizați, să faceți brânză sau iaurt? Acum puteți face acest lucru cu ușurință și cu un minim de agitație cu ECO Mini Pasteruriser de la Milky. Acest ceainic multifuncțional din oțel inoxidabil de 15 litri poate, de asemenea, pasteuriza și steriliza fructe, sucuri de fructe și altele asemenea. Mini Pasteurizatorul a fost proiectat conform motto-ului "mic, dar puternic". Perfect pentru întreprinderile mici, comercianții direcți și, bineînțeles, pentru gospodăriile private.

Pur și simplu setați temperatura apei (până la max. 99°C) în funcție de produsul final dorit și, separat, timpul de pasteurizare sau de producție dorit pe controlul electronic. Un element de încălzire de 2,8 kW încălzește laptele, de exemplu, de la 4°C la maximum 90°C în aproximativ 1 ¼ ore, fără a da nicio șansă bacteriilor nedorite. Temperatura setată pe partea electronică indică temperatura apei și nu temperatura mediului. Puteți verifica temperatura mediului cu un termometru suplimentar. Simplu și rapid.

Mini pasteurizator și fierbător multifuncțional FJ 15 - un produs austriac de calitate unic în lume.

Mini pasteurizator pentru lapte Eco dintr-o privire:

  • Cu cronometru și termometru
  • Volum de 14 litri
  • Pasteurizator mic cu pereți dubli
  • Temperatură între 20°C și 99°C
  • Pasteurizează, de asemenea, fructe sau sucuri de fructe
  • Se prepară brânză (Morzarella, cremă de brânză) sau iaurt
  • Potrivit ca fierbător de brânză, fierbător de iaurt, pasteurizator, fierbător multifuncțional

Cerere:

  1. Fixați tubul de evacuare cu o clemă cu șurub.
  2. Introduceți tubul de admisie în orificiul de pe jantă.
  3. Umpleți pasteurizatorul cu apă până la marcajul "MAX".
  4. Umpleți recipientul cu lapte și puneți-l în pasteurizator.
  5. Puneți termometrul în capac, așezați-l deasupra și fixați recipientul cu ajutorul cârligului de fixare.
  6. Puneți furtunul de evacuare în chiuvetă și conectați-l la conector.
  7. Setarea temperaturii și a timpului pentru pasteurizare (temperatura camerei 22°C)
  8. Atunci când apa de încălzire a atins temperatura setată, pasteurizatorul menține această temperatură pentru timpul stabilit.
  9. Când se atinge timpul "0", pasteurizatorul intră în stand-by și dă un semnal scurt.
  10. Conectați furtunul de admisie la robinetul de apă și deschideți apa rece pentru a răci laptele.
  11. După un timp, laptele s-a răcit. Timpul pentru aceasta depinde de temperatura apei.

Notă: termenul de smântână este întotdeauna folosit aici pentru a se referi la frișca dulce. Există, de asemenea, smântână, care este smântână cu adaos de bacterii lactice. Acesta are un gust ușor acru. Crème fraîche și smântână sunt versiuni mai bogate în grăsimi ale smântânii.

Date tehnice:

  • Tensiune: 230 V
  • Răcire: manuală
  • Greutate brută: 7 kg
  • Greutate netă: 6 kg
  • Efectul LE: Da
  • Mixer: Nu
  • Încălzire: Electrică
  • Max. Temperatura mediului: 90 °C
  • Setarea temperaturii: 4 - 100 °C
  • Setarea timpului: 1 - 999 min.
  • Cantitatea minimă/maximă de umplere: 2 l / 14 l
  • Max. Capacitate: 15 l
  • Puterea de încălzire: 2,8 kW
  • Material: oțel inoxidabil

Dimensiuni:

  • Dimensiuni articol (LxLxA): 32 x 32 x 52 cm
  • Dimensiuni ambalaj (LxLxA): 37 x 37 x 56 cm

Livrarea include:

1x Mini pasteurizator pentru lapte ECO, pentru brânză și iaurt FJ 15, 230V

Țară de origine: Austria
Tensiune curent electric: 230 Volt
Material: Oțel inoxidabil

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.