Pasteurizator, fierbător de brânză și iaurt Milky Midi FJ 30 la prima vedere:


  • Faceți-vă singuri brânza, iaurtul, sucurile de fructe și produsele lactate
  • Mașină multifuncțional 30 L pentru uz profesional și uz casnic
  • Setarea individuală a timpului și a temperaturii apei
  • Temperatură reglabilă între 4 °C și 100 °C
  • Un produs austriac de calitate

Pasteurizator electric Milky Midi, fierbător de brânză și iaurt FJ 30, 230 V

V-ați dorit întotdeauna să pasteurizați, să faceți brânză sau să produceți iaurt? Acum o puteți face simplu și ușor cu Midi pasteurizatorul de la Milky. Ideal pentru ferme mici și pentru uz casnic!

Pasteurizatorul Milky Midi FJ 30 este un companion excelent pentru prepararea brânzei proaspete de casă, a iaurtului sau a produselor din smântână. Pasteurizarea transformă smântâna în brânză și iaurt. FJ 30 este, de asemenea, foarte popular pentru prepararea de fructe și sucuri de fructe, ceară de miere sau ca încălzitor de lapte de vițel sau pentru lichefierea mierii. Pasteurizatorul electric cu cazan de 30 L din oțel inoxidabil este un companion popular în gospodăriile private, în întreprinderile profesionale mici și în marketingul direct. Pasteurizatorul Midi este dezvoltat cu atenție în Austria, iar controalele constante de calitate asigură o calitate remarcabilă a manoperei.

Recipientul exterior al pasteurizatorului pentru brânză și iaurt este realizat dintr-o singură bucată și are o izolație interioară specială. Pereții deosebit de subțiri și un control electronic al încălzirii asigură economii enorme de energie și costuri de încălzire cu noul efect LE (Low Energy Effect). Controlul electronic practic face posibilă setarea temperaturii apei (până la max. 100 °C - în funcție de produsul final dorit) și a timpului de pasteurizare sau de producție dorit. Elementul de încălzire de 2,5 kW încălzește laptele la maximum 90 °C, ucigând astfel toate bacteriile. Temperatura setată pe partea electronică indică temperatura apei, nu temperatura mediului. Vă rugăm să verificați temperatura mediului cu un termometru suplimentar.

Prezentare generală:

  • Faceți-vă singuri brânza, iaurtul, sucurile de fructe și produsele lactate
  • Ideal și ca încălzitor de lapte de vițel, pentru relichidarea mierii, pentru a face ceară de miere etc
  • Pasteurizator multifuncțional 30 L pentru uz profesional și uz casnic
  • Control electronic
  • Setarea individuală a timpului și a temperaturii apei
  • Temperatură reglabilă între 4 °C și 100 °C
  • Temperatură medie până la 90 °C
  • Butonul RESET pentru o repornire ușoară
  • Izolație turnată din poliuretan
  • Economii uriașe de energie și costuri de încălzire datorită efectului LE
  • Ușor de curățat și igienic
  • Un produs de calitate austriac

Instrucțiuni pentru fabricarea brânzei:

Brânza se obține atunci când laptele se acrește, iar substanțele solide se separă de zer. Există diferite tipuri de brânză, dar producția tuturor tipurilor de brânză este foarte asemănătoare:

  1. Pregătirea: laptele este pasteurizat, cu excepția cazului în care se fabrică brânză din lapte crud. Conținutul de grăsime dorit se determină prin adăugarea sau separarea smântânii.
  2. Închegarea laptelui: în lapte se adaugă cheag sau bacterii lactice (culturi starter) sau ambele sunt combinate pentru a închega laptele. Se formează așa-numitul "Dickete" sau "Gallerte".
  3. Prelucrarea cașului: după ce cașul a ajuns la fermitatea potrivită, acesta este tăiat cu o harpă de brânză. Cu cât coagulul este mai fin, cu atât se depune mai mult zer și cu atât mai tare este brânza finită. Pentru a face să iasă și mai mult zer, uneori cașul este încălzit cu grijă la sfârșit.
  4. Formarea: atunci când se atinge consistența dorită pentru tipul de brânză corespunzător, brânza este umplută în formele de brânză tipice pentru tipul respectiv. Zerul rămas se separă de coagul prin presare și scurgere.
  5. Baie de saramură: o baie de saramură elimină mai multă apă din pereții exteriori ai brânzei, ceea ce favorizează formarea crustei, intensifică gustul și conservă brânza într-un mod natural. Multe brânzeturi tari primesc, de asemenea, un strat protector de ceară de brânză.
  6. Procesul de maturare dezvoltă aroma tipică a soiului - brânza proaspătă nu are nevoie să fie maturată. Tipul de maturare depinde de tipul de brânză. În funcție de soi, brânza este, de asemenea, întoarsă, perpelită, rulată în ierburi sau tratată cu mucegai nobil, de exemplu.
  7. Depozitare: temperatura ideală, constantă și umiditatea ridicată sunt importante pentru depozitarea brânzei. Depozitarea prea rece sau prea caldă și lumina pot afecta calitatea și gustul.

Date tehnice:

  • Dimensiuni (LxlxÎ): 40 x 40 x 50 cm
  • Tensiune: 230 V
  • Răcire: manuală
  • Mixer: nu
  • Efectul LE: Da
  • Încălzire: electrică
  • Temperatura maximă a mediului: 90 °C
  • Setarea temperaturii: 4 - 100 °C
  • Setarea timpului: 1 - 999 min.
  • Cantitatea minimă/maximă de umplere: 5 l / 29 l
  • Capacitate maximă: 15 l
  • Capacitate de încălzire: 2,5 kW
  • Material: oțel inoxidabil
  • Greutate netă: 7 kg

Livrarea include:

1x Milky Midi pasteurizator electric pentru lapte, brânză și iaurt FJ 30

Țară de origine: Austria
Tensiune curent electric: 230 Volt
Material: Oțel inoxidabil

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.