Leovet 5-stele spray pentru coamă canistră 2,5 L la prima vedere:


  • Recipient de reumplere cu un conținut de 2,5 L
  • Arginina promovează creșterea părului
  • Conține pentavitină împotriva mâncărimilor și iritațiilor pielii
  • Provitamina pentru mai multă hidratare pentru piele și păr
  • Protejează împotriva prafului și a murdăriei timp de câteva zile

Leovet 5-stele spray pentru coamă recipient reumplere 2,5 L

Sprayul pentru coamă de calitate premium de 5 stele de la Leovet oferă strălucire și suplețe de o frumusețe uimitoare pielii, coamei și cozii.

Spray-ul pentru coamă Leovet 5-stele are multe avantaje datorită ingredientelor sale. Arginina conținută favorizează creșterea părului, fiind un nutrient important pentru păr. Pentavitina conținută reglează echilibrul de hidratare a pielii și a părului lung al calului, oprește mâncărimile și reduce iritațiile pielii. Provitamina B5 (pantenol) îmbunătățește capacitatea de retenție a umidității pielii și a părului lung și, de asemenea, conferă strălucire și suplețe. Spray-ul pentru coamă Leovet 5-Star Mane asigură protecție împotriva prafului și a murdăriei timp de câteva zile.

Pur și simplu reumpleți flaconul de pulverizare cu recipientul de reumplere și astfel economisiți în mod durabil deșeuri și bani.

90% dintre cei care au testat Leovet 5-Stele Spray spun: "Acesta este spray-ul meu preferat pentru coamă, funcționează și îngrijește mai bine decât vechiul meu spray pentru coamă".

Prezentare generală:

  • Premium spray de coamă pentru strălucire și suplețe
  • Arginina promovează creșterea părului
  • Conține pentavitină pentru mâncărimi și iritații ale pielii
  • Provitamina pentru mai multă hidratare pentru piele și păr
  • Protejează împotriva prafului și a murdăriei timp de câteva zile

Livrarea include:

1x Leovet 5-stele spray pentru coamă canistră 2,5 L

Producător "leovet"

Leovet - îngrijire eficientă a cailor la cel mai înalt Nivel.

Cu produsele inovatoare Leovet, veți obține mai multă sănătate pentru cal și mai puțină muncă pentru călăreț, aceasta a fost întotdeauna Ideea. Produsele pentru îngrijirea cailor sunt dezvoltate și produse la sediul companiei Leovet din Lahnau (DE). Controalele de calitate continue în laboratorul nostru asigură un standard ridicat și Constant. Putem realiza acest lucru pentru că personalul și echipamentul tehnic din laboratorul nostru sunt întotdeauna în avangarda tehnologiei și a Științei.

Leovet oferă produse pentru îngrijirea copitelor, produse speciale de îngrijire pentru rase speciale, repelenți eficienți împotriva muștelor pentru cai, produse de bază pentru o blană bine îngrijită și un păr lung curat, articole pentru regenerare și bunăstare și accesorii de îngrijire a pielii pentru șa și Frâu. Sortimentul larg include în prezent aproximativ 60 de produse pentru multe nevoi diferite și este cunoscut și popular în întreaga Europă.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.