Curele de plastic pentru ghete la prima vedere:


plastic bootknecht, inclusiv protecția călcâiului - asistentul dvs. indispensabil atunci când mutați cizma de călărie

Plasticul cizme Knchter, inclusiv protecția călcâiului este un instrument practic care a fost special dezvoltat pentru a facilita scoaterea cizmelor de călărie. Ajută la reducerea utilizării forței atunci când mutați cizmele și, în același timp, protejează cizmele și picioarele utilizatorului.

Plasticul Knchter, inclusiv protecția călcâiului, se caracterizează prin proprietățile și avantajele sale unice. Este confecționat din plastic robust și include protecția călcâiului. Această inserție de cauciuc previne zgârieturile pe cizme din piele, ceea ce crește longevitatea cizmelor tale scumpe.

[

Prezentare generală:

  • ajutor practic pentru a scoate cu ușurință cizmele de călărie
  • este format din plastic robust și conține o protecție a călcâiului
  • Ideal pentru călăreți și pasionați de călărie care apreciază confortul și protecția cizmelor lor

Date tehnice:

  • Material: plastic

Domeniul de livrare:

1X plastic bootknecht, inclusiv protecția călcâiului

FAQ

Care sunt avantajele plasticului servitorului de cizme, inclusiv protecția călcâiului?
Plasticul stiefelknecht, inclusiv protecția călcâiului, este un instrument practic care face mai ușor să decolezi cizmele de călărie. Este confecționat din plastic robust și include protecția călcâiului. Această inserție de cauciuc previne zgârieturile pe cizme din piele și crește astfel durabilitatea cizmelor.

pentru cine este plasticul de cizme knecht, inclusiv protecția călcâiului, deosebit de adecvat?
Bootknecht este o ustensilă indispensabilă pentru călăreții și pasionații de călărie care caută un mod mai fără efort și mai convenabil de a -și scoate cizmele de călărie.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.