AKO OviNet Profi plasă pentru oi 50 m la prima vedere:


  • Ideală pentru oi, miei, capre etc.
  • 14 țăruși stabili din plastic
  • Material foarte conductiv
  • Ușor de manevrat
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului privind rezistența UV

AKO plasă pentru oi OviNet Profi 50 m

Țăruși din fibră de sticlă foarte rezistenți, manevrare mai ușoară datorită diametrului mai mic al țărușului și reducerii greutății. Suport perfect pentru plasa dumneavoastră.

Plasa pentru oi este foarte ușor de manevrat datorită greutății sale reduse. Cei 14 stâlpi stabili din fibră de sticlă și scara din oțel inoxidabil de 3 x 0,20 mm garantează un gard stabil și sigur pentru turma dumneavoastră. Plasa convinge prin conductivitatea sporită datorită utilizării a 5 conductori din oțel inoxidabil și a unui conductor din cupru staniu în firul superior. Stâlpii au vârfurile inferioare galvanizate și o bandă de rulare din plastic.

OviNet Profi impresionează prin greutatea și volumul său redus, precum și prin durabilitatea, stabilitatea și manevrabilitatea incredibilă a țărușilor din fibră de sticlă.
 

Pe scurt:

  • Ideală pentru oi, miei, capre etc.
  • 14 stâlpi stabili din fibră de sticlă
  • Conducere orizontală a curentului cu 3 conductoare din oțel inoxidabil de 0,20 mm.
  • Conductivitate crescută
  • 5 conductori din oțel inoxidabil și conductor de cupru staniu în firul de sus
  • Armată, firul de sus care transportă curentul
  • Noduri sudate
  • Sfaturi de jos galvanizate
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului privind rezistența UV

Dimensiuni:

  • Înălțime: 90 cm
  • Lungime: 50 m

Livrarea include:

1x AKO plasă pentru oi OviNet Profi 50 m.

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Număr de puncte: punte unică
Caracteristici: Cu curent
Material: Fibră de sticlă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 125 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 125 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poartă pentru gard electric de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți poarta de la gardul de pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivită și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1 x Agrarzone poartă pentru gard electric de până la 125 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

348 RON* 383 RON*
Buc.
Reparații set plasă gard portocaliu
Kit de reparare a plasei de gard pentru oi Set de reparații adecvat pentru plasele de oi. Culoare: portocaliu Livrarea include: Fir de 2 m cu scară din oțel inoxidabil (calitate Ovi). Fir de 2 m fără scară (calitate Ovi) 2x dop de fund 2x izolator capacul de sus 6x manșon din alamă

26 RON*
Buc.
Izolator de înlocuire a opritorului pentru plasa de gard
Izolator de înlocuire Izolator de înlocuire a capului pentru plasele de gard Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și Rabbit. De asemenea, pentru plase de gard pentru animale sălbatice, oi și lupi.

25 RON*
Buc.
Înlocuirea opritorului de sol pentru plasa de gard
Opritori de sol de înlocuire pentru plase de gard Stopuri de înlocuire pentru plase Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și pentru plase de gard pentru iepuri, precum și pentru plase de gard pentru animale sălbatice și lupi. Cu ajutorul acestor opritori de sol, plasa poate fi fixată pe stâlp pentru a menține plasa la locul ei. Livrarea include: 1x opritor de sol de rezervă

2 RON*
Buc.
Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
Tip
Agrarzone DUO 3000 generator impulsuri gard electric 230V / 12V, 4,5 Joule
Agrarzone DUO 3000 generator electric 230V / 12V, 4,5 jouli Generatorul electric de 230/12 volți Agrarzone DUO 3000 este generatorul de impulsuri perfect pentru garduri de lungime medie cu vegetație mică! În principiu, trebuie să ne asigurăm că animalele respectă zona împrejmuită și că respectă întotdeauna această limită. Din acest motiv, un generator fiabil este inima fiecărui gard electric. În funcție de specia de animale, de lungimea gardului sau de vegetație, Generatorul pentru gardul electric  trebuie adaptat la cerințele corespunzătoare. Cu puternicul generator combinat de 230/12 volți Agrarzone DUO 3000, se poate construi o gamă extrem de largă de sisteme de împrejmuire, fie că este vorba de cai, bovine, ovine sau caprine. Generatorul duo este controlată de un microprocesor și este ideal pentru garduri de pășune de lungime medie și garduri electrice cu vegetație mică sau deloc. Dar nu numai operarea extrem de simplă, ci și accesoriile incluse în livrare (cablu de conectare de 12 volți, cablu de conectare la pământ, cablu de conectare a gardului), fac din generatorul electrificabil cu rețea și baterie un articol de top în tehnologia gardurilor pentru pășuni. La prima vedere: Generator de gard electric de mare impact, eficientă, 230/12 volți, cu gard electric duo Cu alimentare ca unitate de rețea sau cu baterii pentru utilizare mobilă Generator electric Duo cu putere de ieșire mare, pentru garduri normale cu puțină vegetație Controlat de microprocesor Țara de origine: "Made in Germany" - Garanție de 3 ani Utilizare pentru: Siguranța optimă a pășunatului pentru mai multe animale de pe pășune, de exemplu, cai, bovine, ovine și caprine. Pentru garduri de lungime medie cu vegetație redusă Detalii: Dimensiunile unității: aprox. 32,2 x 22,5 x 13 (LxLxA). Greutatea articolului: 2,19 kg 12 volți gard electric Lungimea teoretică a gardului: 95 km Max. tensiune: 9,600 V Max. energie de încărcare: 4,5 J Max. energia de descărcare: 3,0 J Max. lungimea gardului fără vegetație: 35,0 km Lungimea gardului cu vegetație medie: 12,0 km Lungimea gardului cu vegetație înaltă: 5,0 km Livrarea include: 1x Agrarzone generator electric de 230 volți DUO 3000 1x cablu de conectare a gardului 1x cablu de împământare 1x cablu de conectare 12V 1x adaptor de rețea 230V 1x manual de instrucțiuni

754 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Set de 3 bobine pentru plasă gard Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 set de 3 role pentru rularea plasei de gard Montarea și demontarea plasei de gard (până la H 125 cm) fără complicații, rapid și fără ajutor extern! Folosiți rola pentru plase de gard Twist Butler și convingeți-vă de ușurința de manevrare, calitatea și posibilitatea de depozitare cu economie de spațiu a gardurilor de pășune și a plasei de gard. Înfășurătorul de plase Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de stocare și manivela. Setul de 3 Twist Butler este format din trei elemente de bază și o manivelă. Ajutorul de înfășurare este utilizat în principal pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Bobina pentru rularea plasei de gard poate fi utilizată pentru plase și garduri până la o înălțime de 125 cm. Recomandăm un element de bază pentru fiecare plasă de gard, format din planor și tijă. Manivela este detașabilă și poate fi utilizată pentru fiecare element de bază al setului de 3 piese. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de răchită poate fi depozitată în mod sistematic și ordonat, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea costisitoare a plasei de răchită a devenit istorie cu ajutorul dispozitivului Twist Butler roll-up. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Asamblare și dezasamblare rapidă a plasei de gard Setul Twist Butler compus din 3 elemente de bază + 1 manivelă Înfășurătoare de rețea pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare cu economie de spațiu și ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (cu vârf de pământ inclus) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x set de 3 role pentru rularea plasei de gard Twist Butler TB125

572 RON*
Buc.