BUSSE Jodhpur botine Jodhpur DAILY 36 maro la prima vedere:


BUSSE JODHPUR Cizme zilnice: ușurință și eleganță pentru călăritul de zi cu zi

ridicați -vă experiența de călărie cu confort și stil

Dacă sunteți în căutarea cizmelor de călărie ușoare și moderne, Jodhpur Cizme zilnice de Busse sunt soluția ideală pentru dvs. Aceste cizme sunt perfecte pentru călăritul zilnic, combinând un design elegant cu un confort inegalabil.

din piele fină de vacă europeană, aceste cizme se laudă cu o decorare elegantă a găurilor de brogue. Inserțiile elastice de pe ambele părți ale zonei gleznei permit o potrivire confortabilă și o libertate excelentă de mișcare. În plus, acoperirea rapidă din nylon asigură prospețimea și confortul toată ziua.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale cizmelor zilnice Jodhpur din Busse este placa lor Ultralight și flexibilă EVA, care garantează o pernă suplimentară pentru confortul de neegalat. Insularea detașabilă, preformată, adaugă un nivel suplimentar de confort, ceea ce face ca aceste cizme să fie perfecte pentru perioade lungi de utilizare. Cizmele zilnice Jodhpur de la Busse sunt complementul perfect pentru echipamentul tău ecvestru zilnic.

JODHPUR Cizme zilnice de Busse în rezumat:

  • Cizme de călărie ușoare și moderne
  • Fabricat din piele europeană de vacă
  • Decorare elegantă a găurilor de brogue
  • Inserții elastice pe ambele părți ale zonei gleznei
  • insolii ultraligioase și flexibile în Eva

Furnizarea include:

1x JODHPUR Cizme zilnice de Busse

frecvent întrebări:

Cizmele zilnice Jodhpur de către Busse sunt confortabile pentru utilizarea de zi cu zi?

Da, datorită EVA ultralightă și flexibilă și a acoperirii rapide de nylon de uscare, aceste cizme oferă un confort inegalabil pe tot parcursul zilei.

sunt cizme zilnice Jodhpur de busse rezistente?

Da, datorită prețioasei bovine europene și caracteristicilor lor bine gândite, aceste cizme oferă rezistență și durată asigurată.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.